Безплатна доставка

над 450лв. без промоции

Лесна замяна

14 дневен срок

Гаранция

за високо качество

Изпращане на

мостра чрез куриер

Ламиниран червеникав паркет тип дива череша

SOLD OUT Ламиниран червеникав паркет тип дива череша
Производител: Kronotex
Код на артикула: 1359-222
Наличност: SOLD OUT
18,90лв.

Как да стигнеш до магазина?

Отстъпки за пълно обзавеждане


Ламинат паркет – дива череша – продукт от серията Dynamic на Kronotex, част от групата Swiss Krono Ag. Ламинатите от серията Dynamic напълно позволяват да се разгърнете според вашите индивидуално разбирания в интериора. Повърхностите се характеризират с характерна грапавост и с голямо разнообразие на декорната гама. Конкретното предложение е за прекрасен модел дива череша, който е в червеникав топъл цвят, прекрасен, за да пресъздадете уют там където ви е необходим.

Размери на ламината в серията Dynamic : дължина/ширина на ламела – 1380 мм на 193 мм; дебелина на ламелите 8 мм; брой ламели в един пакет – 8 с тегло 15 кг; обща площ от един пакет: 2.13 кв.м;

Технически спецификации : характеристика на модела според Европейската норма за ламинатните подови настилки – EN13329: Моделът влиза в категорията устойчивост на износване – AC4 и в степен на натоварване 32. Това значи, че може да се използва в умерено натоварени комерсиални площи: в офиси, училища и детски градини, ресторанти, сгради на обществени институции и други такива.

ВАЖНО: Цената на ламината е посочена на базата на квадратен метър, в която не влиза монтаж и аксесоари към продукта. Продуктите ламинирани паркети от колекцията се инсталират много лесно чрез системата клик.

Kronotex е част от големия холдинг Swiss Krono, като влиза във вертикалната структура на компанията работещата в дървообработващата индустрия. Кронотекс има мисия, философия и визия, така че да създава едни от най-добрите ламинирани настилки на европейския и световен пазар. Продуктите на компанията са eco-friendly и се произвеждат с ясната цел да подобряват качеството на живот както в частните жилища, така и в обществени сгради. Разгледайте предложенията, които сме изложили в сайта и изберете най-доброто за вас от нашата богата база ламинирани паркети.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.