Безплатна доставка

над 450лв. без промоции

Лесна замяна

14 дневен срок

Гаранция

за високо качество

Изпращане на

мостра чрез куриер

Стъклена сапунерка за окачване на стена

SOLD OUT Стъклена сапунерка за окачване на стена
Производител: INTER CERAMIC
Код на артикула: Стъклена сапунерка ICA 2802
Наличност: SOLD OUT
33,82лв.

Как да стигнеш до магазина?

Отстъпки за пълно обзавеждане


Стилна стъклена сапунерка – от аксесоарите за баня на българската фирма Inter Ceramic. Продуктът е от серия, която разчита на правоъгълните форми и правите линии, за да оформят един изчистен дизайн на изделията в колекцията. Продуктите от тази серия се разпознават и по сребристата финитура.

В този модел се получава една отлично съчетание на елементите характерни за тази колекция, правите линии и изчистените геометрични форми със стъклената материя и кръглата форма на чинийката. Сапунът се поставя върху кръглата стъклена чинийка, която от своя страна стои здраво върху кръгла пластина. Самата пластина тръгва от рамото окачено върху квадратната плочка на стената. Колко финес и техника, в един малък аксесоар за баня.

Възможностите на фирмата Интер Керамик не се разпростират единствено в големите решения за баня, където мебели, уреди, смесители, вани и душове, и други такива продукти за баня се предлагат в най-разнообразни модели. Интер Керамик се грижи да предоставя на клиентите си и по-малки аксесоари за баня. Затова на вашето внимание предлагаме дозатори и поставки за сапуни; окачалки за кърпи и хавлии, сетове за тоалетни чинии; чаши за четки за зъби, контейнери за боклук и много други.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.