Вашата количка е празна!
Каталог

Плочки от естествен камък


ДИЗАЙН
Нашата нова визия цели да направи потребителя експерт в реновирането на интериорното пространство. Нашите подови и стенни плочки от естествен камък са с модерен ергономичен дизайн, първокласно качество, в съответствие с европейските стандарти, както и технически характеристики, които ще видите в продуктовото описание. В колекцията се предлага широк набор от плочки от естествен камък на нски цени - каменни плочки за жилище, каменни плочки за резиденция, каменни плочки за посолство, каменни плочки за вила, каменни плочки за фоайе, каменни плочки за офис, каменни плочки за търговски обект, каменни плочки за арт галерия, каменни плочки за барбекю, каменни плочки за вили, каменни плочки за къща, каменни плочки за лятна кухня, каменни плочки за механа, каменни плочки за ресторант и много други каменни плочки на ниски цени
Стил
В секцията ще срещнете интериорни каменни плочи, които са поливалентни и лесно се съчетават с вътрешна архитектура в многообразие от стилове. B Bania24.com ще срещнете декоративни плочки от естествен камък, класни плочки от естествен камък, луксозни плочки от естествен камък, изящни плочки от естествен камък, елегантни плочки от естествен камък, стилни плочки от естествен камък, неконвенционални плочки от естествен камък, арт плочки от естествен камък, поп арт плочки от естествен камък, дизайнерски плочки от естествен камък, хубави плочки от естествен камък, антични плочки от естествен камък, уникални плочки от естествен камък, оригинални плочки от естествен камък, маркови плочки от естествен камък, ексцентрични плочки от естествен камък, интериорни плочки от естествен камък, екстериорни плочки от естествен камък, висококачествени плочки от естествен камък, първокласни плочки от естествен камък, качествени плочки от естествен камък, класически плочки от естествен камък, модерни плочки от естествен камък, винтидж плочки от естествен камък, рустик каменни плочки, ретро плочки от естествен камък, изтънчени плочки от естествен камък, и още много други стилове плочки от естествен камък на най-ниски цени.
Цветове
В нашата своеобразна дигитална витрина са включени бели плочки от естествен камък, черни плочки от естествен камък, бежови плочки от естествен камък, червени плочки от естествен камък, сиви плочки от естествен камък, кафяви плочки от естествен камък, розови плочки от естествен камък, лилави плочки от естествен камък, оранжеви плочки от естествен камък, жълти плочки от естествен камък, червени плочки от естествен камък, сини плочки от естествен камък, зелени плочки от естествен камък, пъстри плочки от естествен камък, колоритни плочки от естествен камък, както и много други цветове плочки от естествен камък на ликвидация.
Модели
Тук може да откриете релефни каменни облицовъчни плочки, гланцирани каменни облицовъчни плочки, матирани каменни облицовъчни плочки, текстурирани каменни облицовъчни плочки, каменни облицовъчни плочки мозайка, плочки от естествен камък, каменни плочи за двор, камък за пътеки, естествен камък за облицовка на фасади, плочки от речен камък, плочки от естествен камък, каменни плочки от нефрит, плочки от облицовъчен камък, естествени каменни плочи, стари каменни плочки, състарени каменни плочки и още много модели каменни плочки на разпродажба.
Разновидности
Плочките от естествен камък онлайн, които предлагаме са каменни плочки за настилка, каменни плочки за стена, каменна вата, каменни плочки за двор, каменни плочки за облицовка, интериорни каменни плочки, екстериорни каменни плочки, каменни плочки със стенописи, каменни плочки за фугиране, каменни плочки без фугиране, каменни плочки за мозайка, каменни плочки за под, каменни плочки за декориране и много други типове плочки от естествен камък на суперпромоция.
Размери
Каменните плочки, предлагани от BANIA24 са в голямо разнообразие от цени, размери, цветове, модели и стилове. Ние изработеваме и плочки от естествен камък по поръчка. Нашите продукти са в различни размери, които са посочени в продуктовите описания. За да бъдете сигурни в най-добрия избор, можете да се допитате до нашите експерти.
ПРИЛОЖЕНИЕ
В категорията ще срещнете каменни плочки за двор, каменни плочки за хол, каменни плочки за всекидневна, каменни плочки за баня, каменни плочки за камина, каменни плочки за рецепция, каменни плочки за градина, каменни плочки за мокро помещение, каменни плочки за килер, каменни плочки за склад, каменни плочки за стълбище, каменни плочки за вход, каменни плочки за коридори, каменни плочки за фасада, каменни плочки за летна кухня, каменни плочки за барбекю, каменни плочки за механа, каменни точки за бар и много други каменни плочки на суперпромоция.
ЦЕНИ
Тъй като ние сме онлайн магазин, не поддържаме физически търговски обекти и не плащаме разходи, свързани със заплати, осигуровки, СОТ, отопление/охлаждане, данъци, нямаме инвестиции в оборудване, поддръжка и пр. За това можем да си позволим да поддържаме нашите цени ниски и достъпни.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Една, от фирмите, с които работим е известния испански произвозводител TERCOCER, които изработват материали, както за интериорни, така и за екстериорни пространства.
ПРОИЗХОД
Ние работим с най-добрите производители в нашия бранш, с доказано качество, които гарантират изключително дълъг експлоатационен период на своите продукти.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности в нашите складове и шоуруми. Ако се случи определен модел да бъде изчерпан, се стараем моментално да отразим това на нашата страница.
ТРАНСПОРТ
Транспортът, който превозва нашите продукти от посочения от Вас обект обикновено е куриер. Закупувайки цяла баня или плочки на едро, Вие можете да се възползвате напълно безплатно от нашия надежден и бърз фирмен транспорт. Ние знаем колко е важно бързината при доставяне на материалите в строителните и ремонтни дейности, особено, ако нея я извършвате лично, а сте наели екип от специалисти.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в магазините и шоурумите на BANIA24 в София, Благоевград и Разлог. Не всичко може да се види чрез екрана на Вашето фиксирано или мобилно устройство. Съществуват редица фактори, които остават незабелязани. Независимо дали пазарувате от нашия онлайн магазин или не, винаги проверявайте на място изработката на материалите. Докато нея я вземете в ръце не можете да бъдете сигурни дали цвета, текстурата, начина, по който отразява светлината и нюанса отговарят точно на Вашите желания. При създаване на перфектното интериорно решение всички малки подробности и детайли са от значение. Ако не можете да дойдете лично, можете да поръчате мостра по Интернет, за да проверите дали не се получава някакво разминаване, защото то би създало чувство за дисбаланс.
Няма добавени продукти в тази категория.
Back to Top