Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Аксесоари за кухня

Покажи:
Подредба:
Висящ сушилник-поставка за кухня SOLD OUT
Поставка за прибори в комплект със сушилник, висящ модел за окачване на стена – част от аксесоарите..
47,56лв.
Висяща стенна лавица за кухня SOLD OUT
Кухненска висяща лавица за окачване на стена на два етажа – продукт от аксесоарите за кухня на бъл..
26,59лв.
Двоен държач за кухненски аксесоари – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Ce..
2,26лв.
Дълъг кухненски стенен аксесоар за посуда и прибори SOLD OUT
Голям кухненски сет за окачване на стена с дълга лавица и екстра отделения – продукт от аксесоарит..
101,23лв.
Държач в S-образна форма за кухненски аксесоари – продукт от аксесоарите за кухня на българската фи..
1,19лв.
Единична поставка за сушене на домакински прибори SOLD OUT
Единична поставка-сушилник – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Ceramic. Мо..
18,18лв.
Ефективна кухненска мелачка за отпадъци SOLD OUT
Кухненски прибор мелачка за отпадъчни продукти – модел от аксесоарите за кухня на българската фирма..
419,58лв.
Компактна кухненска поставка за прибори – част от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter C..
14,76лв.
Дозатор за течен сапун – модел с код ICD 645LUX на Inter Ceramic; Модел с красив и ергономичен ди..
29,99лв.
Кухненска дъска за рязане на хранителни продукти SOLD OUT
Дървена кухненска дъска в размери 56х28.3х см. – продукт от аксесоарите за кухня баня на българскат..
28,54лв.
Кухненски аксесоар с лавица за окачване на стена SOLD OUT
Кухненски сет за окачване на стена – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Cer..
47,59лв.
Кръгло кухненско кошче с голяма вместимост, модел за вграждане – продукт от аксесоарите за кухня на..
39,58лв.
Кухненски стенен аксесоар с три отделения SOLD OUT
Кухненски сет за окачване на стена с три отделения – продукт от аксесоарите за кухня на българскат..
59,20лв.
Поставка за сушене на домакински прибори - двойна SOLD OUT
Голям модел поставка за сушене на прибори на два етажа – част от аксесоарите за кухня на българскат..
55,83лв.
Сет инсталационни части за кухненски аксесоари SOLD OUT
Малък комплект с инсталационни части – част от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Cera..
7,06лв.
Стоящ сушилник на два етажа – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Ceramic. М..
56,56лв.
Стояща кухненска поставка на два етажа със структура за сушене – продукт от аксесоарите за кухня на..
46,02лв.
Супер функционален комплект за почистване на стъкло – продукт от серията аксесоари на Интер Керамик..
25,00лв.
Сушилник на един етаж за домакински прибори SOLD OUT
Поставка-сушилник на един етаж – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter Ceramic..
28,58лв.
Хромирана тръба за окачване на кухненски аксесоари – продукт от аксесоарите за кухня на българската..
7,49лв.
Ъглова поставка за прибори на два етажа SOLD OUT
Ъглова поставка-сушилник на два етажа – продукт от аксесоарите за кухня на българската фирма Inter ..
29,66лв.

ДИЗАЙН
Преносимите аксесоари, които предламе в онлайн магазин Bania24.com са компактни и с изчистен, минималистичен дизайн. Те лесно се вписват към всеки интериорен проект за кухня, добавяйки му собствен подпис и елегантен стил. Категорията разполага с богата гама аксесоари за кухня онлайн – аксесоари за кухня за дома, аксесоари за кухня за вили, аксесоари за кухня за хотели, аксесоари за кухня за хостели, аксесоари за кухня за ресторанти, аксесоари за кухня за барбекюта, аксесоари за кухня за механи, аксесоари за кухня за заведения, аксесоари за кухня за резиденции, аксесоари за кухня за посолства и много други аксесоари за кухня на ниски цени
Стил
Нефиксираните аксесоари променят цялата история на вашата хухня. Те са отговорни за изграждането на нейната индивидуалност и атмосфера. Тук ще намерите богата гама аксесоари за кухня онлайн - луксозни аксесоари за кухня, ретро аксесоари за кухня, елегантни аксесоари за кухня, стилни аксесоари за кухня, неконвенционални аксесоари за кухня, арт аксесоари за кухня, поп арт аксесоари за кухня, дизайнерски аксесоари за кухня, висококачествени аксесоари за кухня, първокласни аксесоари за кухня, качествени аксесоари за кухня , класически аксесоари за кухня, модерни аксесоари за кухня, винтидж аксесоари за кухня, хубави аксесоари за кухня, фини аксесоари за кухня, антични аксесоари за кухня, уникални аксесоари за кухня, оригинални аксесоари за кухня, маркови аксесоари за кухня, ексцентрични аксесоари за кухня, интериорни аксесоари за кухня, футуристични аксесоари за кухня, ориенталски аксесоари за кухня, декоративни аксесоари за кухня, футуристични аксесоари за кухня, класни аксесоари за кухня, изящни аксесоари за кухня, евтини аксесоари за кухня, екстериорни аксесоари за кухня, изтънчени аксесоари за кухня и още много други стилове аксесоари за кухня на ниски цени.
Цветове
Няма строги правила относно цветовете аксесоари, но е добре да създадете една обща тема, ако сте почитател на комплектите и по-хармоничните съчетания. Изберете еднакви кърпи, кошче за отпадъци, диспенсър за течен сапун или сапунерка. Нашият магазин е толкова богат на цветове и текстури, че може да задоволи всяка Ваша дизайнерска концепция. Ние сме достатъчно гъвкави, за да пресъздадем Вашата идея, без да се налага да я променяте по никакъв начин. Тук ще намерите бели аксесоари за кухня, черни аксесоари за кухня, сиви аксесоари за кухня, бежови аксесоари за кухня, кафяви аксесоари за кухня, бежови аксесоари за кухня, сребристи аксесоари за кухня, златисти аксесоари за кухня, аксесоари за кухня платина, аксесоари за кухня розово злато и много други аксесоари за кухня на ниски цени
Модели
Bania24 не се влияе от модните тенденции. Той ги създава! Тук ще намерите двойна кухненска поставка, двойна поставка за сушене, двойна ъглова поставка, кухненска висяща стенна поставка, кухненска дъска за рязане, кухненски кош, кухненски стенен аксесоар, хромирана тръба, кухненска мелачка за отпадъци, аксесоари за окачване, аксесоари за кухня за стена, стоящи аксесоари за кухня, фиксирани аксесоари за кухня, аксесоари за детска кухня, домакински аксесоари за кухня, стенни аксесоари за кухня, висящи аксесоари за кухня, аксесоари за обзавеждане на кухня, аксесоари за професионална кухня, аксесоари за вграждане за кухня и много други модели аксесоари за кухня на най-ниски цени.
Разновидности
В Е-магазин Bania24.com ще откриете богато разнообразие от аксесоари за кухня - порцеланови аксесоари за кухня, метални аксесоари за кухня, пластмасови и стъклени аксесоари за кухня, бамбукови аксесоари за кухня, дървени акссоари за кухня, кожени аксесоари за кухня, телени аксесоари за кухня, медни аксесоари за кухня, керамчни аксесоари за кухня, бамбукови аксесоари за кухня, иноксови аксесоари за кухня, които ще придадат на Вашата кухня уникален завършек и неповторима атмосфера.
Размери
В Bania24 ще намерите широк набор от аксесоари за кухня размери, аксесоари за кухня цени и аксесоари за кухня цветове. Ние разполагаме с малки аксесоари за кухня, големи аксесоари за кухня, средни аксесоари за кухня, алтернативни аксесоари за кухня, стандартни аксесоари за кухня, нестандалтни аксесоари за кухня и аксесоари за кухня по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Без какво не може една кухня? Естествено без аксесоари! Качествените аксесоари за кухня присъстват във всеки дом. Порцелан, керамика, метал, дърво, кожа или фурнир – изборът е Ваш, но те са това, което има значение в кухнята.
ЦЕНИ
В тази категория на Bania24.com ще намерите евтини аксесоари за кухн!. Изключително ниските цени произлизат от факта, че ние постоянно правим промоции, намаления и разпродажби.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Продуктите в категорията са произведени от реномирани фирми като българския производител INTER CERAMIC и много други.
ПРОИЗХОД
В нашия магазин ще откриете висококачествени аксесоари за баня, на различни европейски производители - испански аксесоари за кухня, италиански аксесоари за кухня, гръцки аксесоари за кухня, германски аксесоари за кухня. В тази категория ще намерите стоки, произведени от популярни български брандове.
НАЛИЧНОСТИ
Тъй като сме онлайн магазин ние можем да спестим от разходите, които имат обикновено физическите магазини. Освен това нашите складове са десетки пъти по-големи от обичайните търговски обекти. По този начин, ние можем да изкупуваме много по-количества от фабриките у нас и в чужбина, а те ни правят съответно много по-големи отстъпки, каквито се правят само на големите вериги. Това ни позволява да предлагаме най-качествените продукти, с най-голям асортименти и на най-ниските цени.
ТРАНСПОРТ
При покупката на цели бани и при поръчките на плочки над определена сума Вие може да ползвате фирмен транспорт за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в един от нашите магазини и шоуруми, разположени в Благоевград, Разлог и София и се насладете на голямото разнообразие от продукит на автентични марки, предлагани на страхотни цени!