Каталог

Хавлийници


ДИЗАЙН
Подарете си модерен аксесоар с изключително стилен дизайн за Вашата баня от нашия онлайн магазин Bania24! Секцията съдържа голямо разнообразие от хавлийници за пазаруване през Интернет – хавлийници за жилища, хавлийници за хотели, хавлийници за вили, хавлийници за хостели, хавлийници за клиники, хавлийници за посолства, хавлийници за резиденции, хавлийници за къмпинги, хавлийници за хижи, хавлийници за СПА центрове, хавлийници за фитнес зали, хавлийници за сауни, както и много други хавлийници на ниски цени.
Стил
Оригиналната визия и безупречното дизайнерско решение, комбинирано с първокласен стил, могат да превърнат Вашата баня в наистина уникално пространство. Категорията съдържа широка гама от евтини хавлийници - луксозни хавлийници, елегантни хавлийници, стилни хавлийници, неконвенционални хавлийници, арт хавлийници, поп арт хавлийници, дизайнерски хавлийници, висококачествени хавлийници, първокласни хавлийници, качествени хавлийници, класически хавлийници, модерни хавлийници, винтидж хавлийници, хубави хавлийници, фини хавлийници, антични хавлийници, уникални хавлийници, оригинални хавлийници, маркови хавлийници, ексцентрични хавлийници, интериорни хавлийници, футуристични хавлийници, ориенталски хавлийници, декоративни хавлийници, футуристични хавлийници, класни хавлийници, луксозни хавлийници, изящни хавлийници, евтини хавлийници, екстериорни хавлийници, ретро хавлийници, изтънчени хавлийници и още много други стилове хавлийници на топ цени.
Цветове
Цветовете са блестящи и красиви – от естествени, земни и приглушени тонове, през сияните тонове на благородните метали, до ярки и атрактивни модерни металически цветове и дори поп цветове. Категорията предлага златисти хавлийници, сребристи хавлийници, бели хавлийници, платинени хавлийници, медни хавлийници, бронзови, черни хавлийници, сиви хавлийници, бежви хавлийници, кафяви хавлийници, хавлийници в металически цветове и още много хавлийници на ниски цени.
Модели
Моделите са най-разнообразни, но всички те са лъскави и минималистични. Ние предлагаме много голям избор от стилове, форми, текстури и цветове хавлийници. Bania24 е специалистът в сферата на бижута за баня. Ние знаем, че е важно хавлийниците да комуникират по симпатичен начин с останалите бижута в интериорното Ви пространство – закачалки, смесители, дръжки на шкафове и чекмеджета на мабели, дръжки на прозорци и врати и пр.
Разновидности
Хавлийниците представляват стилни обли или квадратни пръчки, изработени от здрави, водоустойчиви материали, които не се поддават на кохезия и ръжда. Нашите модни лини съдържат хавлийници масивен месинг, метални хавлийници, хавлийници ковано желязо, хавлийници желязо, хавлийници стомана, хавлийници стъкло, хавлийници технически камък, хавлийници естествен камък, хавлийници инокс и много други хавлийници на ликвидация.
Размери
Продуктите ни са еднакво приспособими както са малки, така и за големи пространства на бани в жилища, хотели, заведения, офиси и обществени сгради,
ПРИЛОЖЕНИЕ
Компактните окачалки за кърпи се монтират изключително лесно, просто и бързо. Почистват се и се поддържат лесно, така че са ергономични в аспекта поддържане на хигиена.
ЦЕНИ
Електронния магазина Bania24 Ви гарантира, че предлага на потребителите най-изгодните цени за плочки и обзавеждане на баня на българкия пазар в тази сфера.
МАРКИ/ЗАВОДИ
DANIEL, IDEAL FORMA, ROCA и пр. изработват стилни пръчки за кърпи, с които можете да направите изявление в желания от Вас стил.
ПРОИЗХОД
Ние внасяме директно нашите стоки от производителите, затова нашите цени са най-ниските на пазара. Ние предлагаме немски хавлийници, испански хавлийници, италиански хавлийници, български хавлийници и много други хавлийници на разпродажба.
НАЛИЧНОСТИ
Ако искате да видите и други сходни продукти, може да разгледате категорията с близки артикули или да потърсите с търсачката на нашия сайт.
ТРАНСПОРТ
Ние Ви гарантираме, че ще транспортираме Вашите стоки в уговорения срок в професионална опаковка и със стикер с графичен знак за произход.
МАГАЗИНИ
Доставяме с куриер в цялата страна, а при големи поръчки с фирмен транспорт. Моля, свържете се първо по телефона, на цената на един градски разговор или с консултант от нашия екип за съдействие, ако не се чувствате уверени да поръчате от нашия онлайн магазин сами. Можете да ни посетите в някой от нашите шоуруми в градовете Благоевград, София и Разлог, за да се уверите, че в Bania24 се срещат ренесанса и италианския „нон-хау”.

Няма добавени продукти в тази категория.