Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Каталог

Сапунерки и дозатори

Покажи:
Подредба:
Тип аксесоар за баня: Бежов дозатор за течен сапун – модел ICCA 57163 от колекция „Кели“ на Интер К..
13,00лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 57159 от колекция „Кели“ на Интер Керамик; Материал: ..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 52163 от колекция „Амелия“ на Интер Керам..
17,99лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 58263 от колекция „Адисън“ на Интер Керам..
16,99лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 57263 от колекция „Флин“ на Интер Керамик..
16,00лв.
Тип аксесоар за баня: Сив дозатор за течен сапун – модел ICCA 58163G от колекция „Ейдън“ на Интер К..
14,99лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 52263 от колекция „Исла“ на Интер Керамик..
19,99лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 55263 от колекция „Миа“ на Интер Керамик;..
29,99лв.
Тип аксесоар за баня: Черен дозатор за течен сапун – модел ICCA 55163 от колекция „Сидни“ на Интер ..
13,00лв.
Тип аксесоар за баня: Бял дозатор за течен сапун – модел ICCA 59163 от колекция "Бейли" на Интер Ке..
13,00лв.
Тип аксесоар за баня: Дозатор за течен сапун – модел ICCA 53163 от колекция „Виола“ на Интер Керами..
13,99лв.
Тип аксесоар за баня: Бял дозатор за течен сапун – модел ICCA 58363 от колекция „Дилан“ на Интер Ке..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Кафяв дозатор за течен сапун – модел ICCA 56163 от колекция „Марли“ на Интер ..
13,00лв.
Тип аксесоар за баня: Зелен дозатор за течен сапун – модел ICCA 58163GR от колекция „Ейдън“ на Инте..
14,99лв.
Тип аксесоар за баня: Зелена сапунерка – модел ICCA 58159GR от колекция „Ейдън“ на Интер Керамик; ..
10,00лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 58259 от колекция „Адисън“ на Интер Керамик; Материал..
13,00лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 55159 от колекция „Сидни“ на Интер Керамик; Материал:..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 59159 от колекция „Бейли“ на Интер Керамик; Материал:..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 56159 от колекция „Марли“ на Интер Керамик; Материал:..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 53159 от колекция „Виола“ на Интер Керамик; Материал:..
8,99лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 52259 от колекция „Исла“ на Интер Керамик; Материал: ..
10,00лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 52159 от колекция „Амелия“ на Интер Керамик; Материал..
9,99лв.
Тип аксесоар за баня: Сапунерка – модел ICCA 57259 от колекция „Флин“ на Интер Керамик; Материал: ..
11,99лв.
Тип аксесоар за баня: Червена сапунерка – модел ICCA 58159R от колекция „Ейдън“ на Интер Керамик; ..
10,00лв.

ДИЗАЙН
Продуктите, продавани от E-магазин Bania24.com са разделени в две категории и по този начин ние служим по най-добрия начин на хората с различни потребности. Първата категория е предлагане на продукти за дома. В тях ще срещнете голям обем на постоянно нарастващите продукти, които са лесно достъпни в „рафтовете” на Bania24.com и готови да задоволи всички, които участват в различни хобита, свързани с реновирането и декорацията на собственото жилищно пространство. Втората категория се отнася до продукти за бизнеса. Сапунерките и дозаторите за професионални, обществени и други пространства с търговски интерес, които Bania24 предлага са твърде много и включват декоративни предмети, изработени от световноизвестни дизайнери или строго избрани от най-добрите европейски производители от хора на изкуството, които могат да отговарят на нуждите и на най-взискателните клиенти. Най-важното нововъведение е, обаче, възможността за предоставене на продукти, специално проектирани да Ви улеснят в ежедневните Ви задачи!
Стил
Ние, в Bania24.com, разполагаме с широк набор от евтини сапунерки и дозатори - луксозни сапунерки и дозатори, елегантни сапунерки и дозатори, стилни сапунерки и дозатори, неконвенционални сапунерки и дозатори, арт сапунерки и дозатори, поп арт сапунерки и дозатори, дизайнерски сапунерки и дозатори, висококачествени сапунерки и дозатори, първокласни сапунерки и дозатори, качествени сапунерки и дозатори, антични сапунерки и дозатори, уникални сапунерки и дозатори, оригинални сапунерки и дозатори, маркови сапунерки и дозатори, ексцентрични сапунерки и дозатори, интериорни сапунерки и дозатори, футуристични сапунерки и дозатори, ориенталски сапунерки и дозатори, класически сапунерки и дозатори, модерни сапунерки и дозатори, винтидж сапунерки и дозатори, хубави сапунерки и дозатори, фини сапунерки и дозатори, декоративни сапунерки и дозатори, футуристични сапунерки и дозатори, класни сапунерки и дозатори, луксозни сапунерки и дозатори, изящни сапунерки и дозатори, евтини сапунерки и дозатори, екстериорни сапунерки и дозатори, ретро сапунерки и дозатори, изтънчени сапунерки и дозатори и още много други стилове сапунерки и дозатори на ниски цени.
Цветове
Нашите аксесоари за баня са вдъхновени от богатите цветове в спектъра на дъгата. Ние предлагаме голяма разнообразие от сапунерки и дозатори онлайн – бели сапунерки и дозатори, черни сапунерки и дозатори, сиви сапунерки и дозатори, кафяви сапунерки и дозатори, бежови сапунерки и дозатори, розови сапунерки и дозатори, червени сапунерки и дозатори, бордо сапунерки и дозатори, вани сапунерки и дозатори, жълти сапунерки и дозатори, оранжеви сапунерки и дозатори, лилави сапунерки и дозатори, сини сапунерки и дозатори, зелени сапунерки и дозатори, цветни сапунерки и дозатори, пъстри сапунерки и дозатори, колоритни сапунерки и дозатори, сапунерки и дозатори слонова кост, живописни сапунерки и дозатори, сапунерки и дозатори с принтове, шарени сапунерки и дозатори, сапунерки и дозатори с шарки и много други цветове сапунерки и дозатори на разпродажба.
Модели
В Bania24 може да намерите ригинални идеи и умни решения за подаръци, аксесоари и приспособления за деца, мъже и жени на най-добра цена и безплатна доставка на продуктите във всяко кътче на България! Нашата специална селекция разполага с гел дозатори за течен сапун, диспенсъри за течен сапун, диспенсъри за сапун, дозатори за сапун универсални и много други модели сапунерки и дозатори на топ цени.
Разновидности
Колекцията предлага сапунерки за баня, сапунерки за течен сапун, сапунерки за кухня, сапунерки за стена, сапунерки за вграждане, сапунерки автоматични, сапунерки голяма матрица, детски сапунерки, керамични сапунерки, стъклени сапунерки, порцеланови сапунерки, сапунерка цена, фаянсови сапунерки, метални сапунерки, сапунерки окачване, пластмасови сапунерки, сапунерки с магнит, стъклени сапунерки за баня, турбо сапунерки и много други типове сапунерки на икономични цени.
Размери
Bania24.com предлага широка гама от сапунерки цени, сапунерка размери и сапунерка цветове. Освен това, ние предлагаме малки сапунерки, големи сапунерки, стандартни сапунерки, нестандартни сапунерки, сапунерки с алтернативни размери и сапунерки по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нашите продукти са изработени от масивен месинг с хром-никелово покритие, от масивна термоустойчива смола и пясък, естествен камък, технически камък, стъкло, метал, керамика, порцелан, скално-облицовъчни и много други материали, които са с доживотна гаранция.
ЦЕНИ
В Bania24 се постига синергия между качество и цена! Следете за нашите атрактивни промоции, разпродажби и ликвидации.
МАРКИ/ЗАВОДИ
IDEAL FORMA, INTER CERAMIC, DANIEL и много други са само част от брандовете, сътовирили тази вдъхновяваща галелия от оригинални произведения на изкуството.
ПРОИЗХОД
Ние предлагаме немски сапунерки и дозатори, български сапунерки и дозатори, италиански сапунерки и дозатори, испански сапунерки и дозатори и много други сапунерки и дозатори на заводски цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние се стараем да поддържаме много големи наличности в нашата магазинска и складова мрежа. Това,към което се стремеим е да предоставим на българския потребител възможно най-голям избор от висококачествени продукти на най-ниски цени.
ТРАНСПОРТ
Ние работим с най-надеждните куриерски фирми, а за големи заявки използваме наш собствен транспорт на компанията, който е за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Bania24.com е най-голямата онлайн компания в сферата на оборудването и украсата на бани с уникални решения и новаторски проекти. Заповядайте в най-близкия магазин до Вашата локация. Нашите магазини са разположени в София, Разлог и Благоевград.