Press ESC to close

Да започнем с ремонт на покриви

Смятам да си направя малка фирма, която ще се занимава с ремонт на покриви. Това ми се налага, тъй като напуснах доскорошната си работа в една друга такава фирма за ремонт на покриви, от където бях много разочарован. Това мое разочарование се дължеше главно на факта, че шефът не ни плащаше редовно нито надница, нито заплата, а ние с другите момчета работехме много и съвестно и това беше нещо като подигравка спрямо нас.

Именно затова аз и още един колега напуснахме фирмата и така се роди идеята да си създам своя фирма за ремонт на покриви, в която ще привлека и другият напуснал колега. За щастие от едногодишната ни работа там успях да видя и да разбера как се действа и как се събира клиентела. На първо място смятам да направя един хубав сайт, който да го поддържам редовно и добре, тъй като в днешно време само така се намират всякакви фирми, които извършват дадени услуги.

За изработката на този сайт се свързах с едни приятели, които на драго сърце се съгласиха да ми помогнат. Изпратиха един фотограф, който трябваше да заснеме различни неща по време на нашия работен ден и след това одобрените от мен снимки качихме в новия сайт на моята фирма за ремонт на покриви.

Естествено този сайт си каза думата и започнаха да ме търсят много голям брой клиенти. Моят девиз в работата, а и въобще е, че клиентът винаги има право и че след като сме майстори би трябвало да можем да направим всичко по дадената дейност, за която сме наети, а именно в случая по ремонт на покриви. За тези ремонти ние използваме само най-добри материали с високо качество и дългогодишна гаранция.

Сред функциите с които се заемаме са изграждане на нови покриви, хидроизолация, поставяне на улуци, поставяне или пренареждане на керемиди и каменни плочи.