Press ESC to close

Какви мебели за баня ще намерите в Mömax

Ако ви предстои да обзавеждате нова баня или пък искате да внесете обновление в старата, не правете компромис с качеството на артикулите. Тук инвестирате средства, за да използвате обзавеждането максимално дълго. Изборът на съвременни мебели за баня не е лесен, тъй като днес разнообразието е голямо. Търговската мрежа изобилства от най-различни модели и готови решения.

Обзавеждането включва много интериорни елементи. Те могат да са шкафове с мивка, плотове, колони, огледала, модули за подредба на различни принадлежности и други. Дизайнът и цветът на артикулите, които ще изберете, трябва да подхождат на цветовата гама на плочките. Размерът на помещението е ключов, за да прецените малки или големи мебели може да поставите. Има и други детайли, които ще ви помогнат да имате стилно и комфортно обзаведен дом.

Кои са основните критерии за избор

Както споменахме, задължително е да се съобразите с размера на помещението. Повечето видове артикули са конструирани изключително адаптивно и удобно. Измерете свободното пространство и определете местата, на които ще разположите шкафовете. Моделите в светли и пастелни тонове са подходящи, за да направите интериора на малката баня практичен.

Когато търсите подобни мебели, основното на което трябва да обърнете внимание са материалите за изработка и тяхното качество. Често срещани са мебелите за баня, направени от влагоустойчив МДФ. Той може да бъде лакиран и грундиран, за по-добра изолация от влагата. Артикулите изработени от ПВЦ също са добро решение, особено за по-малките помещения, където има и голям конденз. Изборът на дизайн е въпрос на личен избор и вкус.

Какви видовете мебели за баня ви трябват

За да се чувствате уютно у дома си, е важно всичко да бъде функционално и подредено. Тук съхранявате козметиката си, препарати и други неща, които трябва да са организирани по най-добрия начин. От онлайн магазин Mömax съветват да разгледате различните видовете мебели:

  • шкаф под умивалника – вижда се още щом влезете в банята. Точно поради тази причина е важно, в какъв цвят ще бъде той. Материалите, от които е изработен, също трябва да са качествени и влагоустойчиви;

  • огледала – без тях помещението няма да е удобно и визуално ще изглежда по-малко. Изберете достатъчно на брой и ги разпределете функционално;

  • шкафове тип колона – те могат да имат открити рафтове или да бъдат изцяло с вратички в зависимост от вашето предпочитание;

  • ъглови модели – оползотворяват чудесно пространството и позволяват да подреждате още неща.

Добро решение е да се насочите към готовите комплекти, които включват основните елементи. Те са подбрани професионално и могат да бъдат открити на достъпни цени, благодарение на различни промоции.