Камакът в банята

1210Както знаете, пазара  на довършителни и строителни материали продължава да расте и да се развива като кризата изобщо не му влияе. И дори сега лесно да се намерят много интересни, красиви и добри решения за всеки вкус и бюджет, който са свързани с банята. Важно е да не забравяте при  довършителната работа, както се казва, при всяко помещение има специфични изисквания  в зависимост от неговата конкретната температура и влажност.

Много популярни при украсата на баните винаги са били плочките. Разбира се, те имат добра устойчивост на влага и предпазват от влага и плесен. Въпреки това, плочката има и своите недостатъци – тя е доста по-крехка от други материали и за разлика от тях изисква редовно почистване. Тези недостатъци изобщо отсъстват при камъка. Нещо повече това важи не само за натуралният, но и изкуственият камък. Камъка има много високи характеристики и потребителски свойства. Той е естетичен и практичен. Банята облицована с камък, може да бъде във всякаква палитра или текстура.

Изборът е практически неограничен. Не на последно място трябва да се отбележи, че можете да комбинирате камък с мрамор, оникс, гранит и пясъчник. Не избягвайте и изкуственият камък. Облицовката на банята с камък агломерат, направен въз основа на кварц, има много предимства. Едно от тях  е възможността за непрекъсната връзка при което се създава единна повърхност и може да има всякаква форма и всякаква цветова комбинация в една композиция. Ето и няколко варианти:

  1. При тази баня камъните са в няколко нюанса на сивото, което е с модерно излъчване.
  2. При тази баня и тавана и стените са в един отенък без обаче тя да изглежда еднообразна.
  3. Камъчета разположени в банята те са много екологично чист и правилен избор за декорация, особено ако банята е разположена в крайградска къща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>