Климатизация – системи за обществени сгради

Добрата вентилация и климатизация на сградите

Климатизация и системи за климатизиране на въздуха в помещенията от обществен и жилищен тип. Какви са оптималните и съвременни възможности? Как именно може да се постигне добра вентилация и климатизация същевременно. МАРКАН ПРО е фирма специализирана в ОВиК системите и предлага на клиентите си надеждни методи за поддържането на здравословна климатична среда в интериорните помещения. Един от иновативните и съвременни методи за тази цел са VRF системите за климатизация. Нека ги разгледаме накратко.

Климатизация – системи за обществени сгради от VRF тип

Главното предимство на този иновативен тип системи за ОВиК е наличието на едно външно тяло, което захранва няколко вътрешни тела с различни по вид мощности, вид и функции. По този начин могат да се климатизират не само обществени сгради, но и производствени и жилищни помещения. За да ви покажем, колко ефективни са този тип системи, ще споменем единствено, че те спестяват до над 30% енергия – сравнено с обикновените системи за климатизация.

Как се постига тази голяма енергийна ефективност? При VRF системите за оптимизация на климата в сградите, потока на охлаждащият агент е променлив. Освен това в режим на работа външното тяло максимално ефективно подава мощности, чрез топлообменника си и компресора си на инверторен принцип. Така количеството енергия, което се разходва е строго специфично, според нуждите на дадено помещение и поставеният му климатизатор. Лидер в производството на подобен тип съвременни системи за климатизация е гиганта Тошиба. Това само по себе си говори за високото качество на работа и иновацията, която се влага. За краткия период на развитието си, от около 50 години, тези системи се наложиха много ударно на пазара.

Затова и компанията МАРКАН ПРО, като един професионалист в бранша, ви предлага качествени системи за климатизация от този тип за обществените ви сгради и не само! Те гарантират надеждност при работа и са изключително безопасни. Комфорта и гъвкавото разпределение са налице, а експлоатацията им е за дългосрочни периоди. При това пестят значителни суми от сметките ви за електроенергия! Какво по-добро може да се намери? Обществени обекти, като болници, хотели, търговски сгради, офис сгради и прочие, могат идеално да се възползват от иновативните системи за климатизация именно от този тип. А професионалистите от МАРКАН ПРО са надеждния партньор, който ще проектира, монтира и поддържа вашите климатични системи. Затова доверете им се още днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>