Коя подова настилка е подходяща за баня, съветват от CarpetMax

baniaДнес е не само приятно, но и финансово достъпно да се занимаваме с интериорни промени. Необходимо е просто да имаме добри идеи и достатъчно време, за да ги приложим. Ако разполагаме и с достатъчно просторен имот, възможностите за удобно и естетически издържано организиране на помещенията са безкрайно много, като за целта ще трябва да започнем първо с избора на атрактивна подова настилка.

Изберете я от КарпетМакс и най-напред стартирайте с банята. В този онлайн магазин има различни предложения за естествена настилка, плочки за баня, водоустойчив ламинат и др. Всеки вид покритие е изработен от надежден материал, което гарантира и неговата дългосрочна експлоатация.

Кой вид подово покритие е най-подходящ за баня

Стаята за къпане е онази част от жилището, на която обръщаме специално внимание. Тъй като ролята на помещението е да ни помага да релаксираме, е логично да направим всичко по силите си, за да го обзаведем по възможно най-модерния, функционален и удобен за всички начин. Освен мебели, осветление и отопление, трябва още да помислим и за подходяща подова настилка, която в CarpetMax.bg ще откриете в следните разновидности:

  • Камък;

  • Мрамор;

  • Теракот;

  • Фаянс;

  • Дърво и др.

Интериорните дизайнери съветват да заложите на монохромните плочки, ако искате нестандартна визия за своята баня, или да изберете настилка, което имитира някои естествени материали. Металният завършек (сребро и злато) е също доста популярен през последните години, а ако сте нестандартно ориентирани и не възразявате да подходите различно, е супер идея да изберете винилови покрития с 3D ефект за стаята за къпане.

На какви качества трябва да отговаря

На каквото и подово покритие за баня да сте спрели вниманието си, то трябва да е изработено от водоустойчив и предпазващ от хлъзгане материал. Възможностите за лесно почистване също трябва да са налице, за да бъде поддръжката на покритието безпроблемна. Поръчайте от CarpetMax и направете максималното за стаята за къпане.

Защо да купим от CarpetMax

В търсене на идеалния влагоустойчив под, който да поставим в зоната за релакс, ненадейно се натъкваме на магазин CarpetMax, където има доста разнообразни и достъпни като цени предложения за подови настилки. Освен стаята за къпане, можем да се погрижим и за всяко едно друго помещение, полагайки качествена и красива основа, върху която да надграждаме. Ниски цени, любезно обслужване и лоялна доставка – пазаруването би могло да бъде истинско удоволствие за цялото семейство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>