Микрокредити до 3000 лв за спешни нужди

Ако се нуждаете от пари сега, не забравяйте, че най-доброто решение за финансиране са микрокредитите. Със съдействието на фирмите за бързи кредити можете да получите необходимите ви пари в банковата си сметка 10 минути след кандидатстването или по-малко. Бързите микрокредити ви позволяват да поискате пари онлайн и не изискват сложни проучвания или документи.

Най-често до бързи кредити прибягват хора с кредитно досие с висок риск. Какво означава рисково кредитно досие? Това са хора, които са имали трудности при плащане на предишни дългове и в кредитния регистър на БНБ се водят като клиенти, които отново могат да просрочат плащанията. За да се сдобиете с необходимата ви сума, е най-добре да кандидатствате онлайн в credirect.bg. Тук всичко става не само лесно, но и бързо.

Този тип бързи заеми се финансират от частни фирми, обикновено те не са банки, тъй като рискът, поет при бързите мини заеми, обикновено е много висок, както вече обяснихме. Имайте предвид, че се предлагат малки суми пари, за които хората с лошо досие и без трудов договор могат да кандидатстват, ако искат да успеят да изкарат до края на месеца. За такова хора предлаганите микрокредити до 3000 лв не са най-удачния вариант, тъй като вноската е значително по-висока, а и срокът на погасяване е по-дълъг. Най-добре е да се съсредоточат към минимална сума, която ще ги избави от лишения до края на месеца, но и няма да е проблем да се изплаща

Например, за да кандидатствате за суми от 300 или 500 лв,  просто напишете цифрата, както и периода за връщане на заема в месеци или седмици, за да класифицирате финансовия си профил (пенсионер, безработен, работник, служител и т.н.). От фирмата ще направят необходимата проверка в регистрите на БНБ и ще дадат становището си максимално бързо.

В тези ситуации, ако искате да сте по-сигурни, че ще ви отпуснат пари, е най-разумно да се съсредоточите върху искането на микрокредит за  сума по-малка от 1500 лв, защото проучването и отпускането на кредита ще бъде много бърз процес. Колкото по-голяма е исканата от вас сума пари, толкова по-голяма е документацията и следователно толкова по-дълго ще трябва да чакате.

Така че, най-доброто решение за получаване на  пари от фирмите за бързи мини-кредити е да кандидатствате за суми от 200 или 600 лв. На сайта ще видите какви възможности имате за погасяване на желаната сума, за да можете да изберете най-подходящата за вас. След като анализирате информацията, която ви предлагат от фирмата относно лихвения процент и вноската за изплащане, можете да поискате най-удобния продукт за вас. И така, сами можете да решите дали да  вземете парите си за 1-2 седмици или за 10 минути, в зависимост от това дали ще работите с банките или ще използвате услугите на Credirect.

Също така, важно е да вземете предвид деня и часа, в които ще кандидатствате за  парите. Защото, ако го направите в събота следобед, ще бъде много трудно трансферът да е направен след 24 часа. Ще трябва да изчакате до първия работен ден, тоест понеделник.

Има ситуации, в които трябва да намерите решения за бързо финансиране, особено в случаите, когато трябва да направите спешно плащане на изникнал изневиделица проблем. Както казахме вече, обикновено най-затруднени в такива ситуации са хората с лошо кредитно досие и работещите без трудов договор.

Точно тук е мястото на услугите, предоставяни от Credirect. Всички знаят, че банките обикновено не предоставят  финансиране на хора без трудов договор и не могат да отговорят на подаденото искане за 24 часа. Екипът от финансови експерти в Credirect ви позволява да получите спешното решение за парите, които ви трябват днес и бързо да разрешите проблема си. Достатъчни са няколко минути, за да разберете дали ще получите своя кредит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>