Мъжете разбират от мода

Хубав часовник

Хубав часовник

Дами, ако смятате, че половинките ви не разбират от мода, то помислете пак. Виждали ли сте го да носи мъжки часовници? Това е явен знак, че този мъж държи на себе си и на визията си. Определено в такъв случай нямате до себе си мъж, който да смята, че носенето на маркови часовници е безмислено, защото има…смартфон и на него също може да види колко е часът. Носенето на мъжки часовници цени не се прави само за да сме в крак с времето. Носенето на луксозни часовници обикновено е символ на стил и мъжественост. Затова мили дами, знайте, че половинката ви разбира от мода…дори и самият той да не знае за това.

Да, мъжете си падат по оригинални часовници, но много малка част от тях разбират защо това е така. Много от господата сякаш инстинктивно искат да сложат скъпи часовници на китките си. Те разсъждават в посока на това, че тези онлайн часовници са красиви и задоволяват желанието им да носят скъпа джаджа на ръката си. Има и мъже, които си падат по часовници Rado, защото виждатв тях чудесен моден аксесоар. Определено мъж, който носи мъжки часовници си тежи на мястото.

В случай, че смятате носенето на мъжки часовници от вашата половинка за достатъчен признак, че той разбира от мода, то помислете пак. Носенето на часовници от мъже не е равносилно на носенето на дамски часовници от жени. Дамите имат много повече модни аксесоари, а часовниците са само част от тях. При мъжете обаче не стоят точно така. Те нямат голям избор на модни аксесоари. Ето защо трябва да помогнете на половинката си да се ориентира в модните тенденции. Помогнете му, като му дадете цветови насоки. За мъжете е важно да носят еднакъв цвят обувки и колан, но кърпичката в сакото трябва да бъде различна от тази на ризата. Вратовръзката пък трябва да достига до колана, а цветът и трябва да бъде по-тъмен от този на избраната риза.

Подобни съвети биха му били от ползва и така той ще може много по-лесно да подбира гардероба си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>