Наемане складове под наем

forklift loader stacker truck at warehouseНаемането на складове под наем, както и на каквото и да е друго недвижимо имущество, може да бъде обект на мошеничество. За да не се попадне в лапите на някои нечестни наемодатели, необходимо е да се има представа за съществуващите правила и някои детайли, на основание на които се осъществяват наемните сделки. Не изпускайте от вниманието си принципи и изисквания, съпровождащи процедурата по наемане на складове под наем, магазини, офиси и други обекти. В правилата за наемане на складови помещения могат например да се включат следните параметри: да се вземе под внимание местоположението на склада, осигурен лесен и удобен вход, както и паркиране на автомобилите. По принцип, ако не сте ограничени във времето, могат да се разгледат много предложения за наем, да се посетят лично и огледат различните варианти. Главното е да не се действа прибързано.  Ако трябва да наемете складове под наем възможно по-бързо, то ползвайте услугите на брокерите. Те бързо и качествено ще направят вашата сделка, ще изберат подходящия за вас наемодател с подходящи помещения и ще поемат цялата отговорност за документацията по оформянето на договора.

За това да се вземе под наем складово помещение, максимално отговарящо на вашите изисквания по отношение на параметри и характеристики, трябва да се има предвид класификацията на складовете. Обикновено те се разделят относително по това за какво ще се използва самия склад – за оборудване на офис, производствено помещение, търговски обект и други. Складовете се различават и по функционалното предназначение – помещение за продължително съхранение, временен склад, сортировъчен или склад за  специални потребности. Температурният режим, който се поддържа в складовете ги разделя на отопляеми и не отопляеми, хладилни складове, складове с постоянна температура. Така също има и видове, които се различават по вида на конструкцията – метални, бетонови.

Складовете под наем на съвременния пазар на недвижими имоти се намират в синхрон с търсенето. Поради тази причина не приемайте първото попаднало предложение, а обърнете внимание на качествената характеристика на склада, още повече, ако смятате да го наемете за дълго време. Складовото помещение да е оборудвано с отоплителна система, да отговаря на санитарните изисквания за съхранение на вашата продукция.

При желание да наемете складове под наем, отговарящи на вашите изисквания и параметри, трябва да разгледате най-точните характеристики на обектите, влизащи в списъка на класификация на складовите помещения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>