Press ESC to close

На какви суми можем да разчитаме при нужда от бърз кредит

Бързите кредити са нашият спасителен пояс при спешна нужда от пари. Какво всъщност представляват бързите кредити? От наименованието на продукта можем да си направим извода, че става дума за заеми, които се отпускат в кратки срокове и също така в кратък срок се изплащат. Компаниите, предоставящи бързи кредити се надпреварват колко бързо след подаването на искането ще отпуснат кредита на клиента. Времето се е скъсило на 10-15 минути. Понятието „бърз кредит“ е прекалено общо. Този продукт можем да разделим на няколко вида, които са изключително актуални в последните години: заем до заплата, бърз онлайн кредит и бърз потребителски кредит. Всеки един от тях си има своите особености и предимства. Добре е да знаем какви са те, за да можем да изберем правилния продукт, когато ни се наложи да кандидатстваме.

Кредитът до заплата е заем, който е в рамките на 100 до 400 лв. най-много, който трябва да погасите за кратък период от време — 15, 20, 25 или 30 дена. Този онлайн кредит ще ви е от полза, когато ви е възникнала някаква неотложна финансова нужда от минимална сума, преди да получите заплатата си. Идеята на този кредит е да можете да решите проблема с липсващата ви сума и да можете да я платите наведнъж, когато получите заплатата си. Кредитът до заплата е изключително удобна услуга. Така получавате решението експресно бързо и бързо приключвате с плащането. Credirect предлага чудесна оферта за пари на заем до заплата на своя сайт. Достатъчно е да прочетете внимателно условията и да направете посочените действия, за да кандидатствате. Всичко останало се случва много бързо.

Другият вид бърз кредит е бърз кредит онлайн. Той позволява заемането на суми до 1000 лв., които можете да използвате за козметичен ремонт в къщи, за плащане на курсове за обучение, за лечение или непредвидено голяма сметка и др. Кандидатстването отново е онлайн, като усвояването на сумата може да е онлайн или в офис, според правилата на компанията отпускаща кредита. За да не затрудняват клиентите, кандидатстващи онлайн, компаниите са разработили софтуер, чрез който по електронен път можете да подпишете договора си. След като получите електронния вариант на договора за кредит, от компанията ще чакат да изпратите потвърждение, че сте съгласни с условията в договора. Прочетете документа внимателно и ако нещо ви притеснява, не изпращайте потвърждението си. Ако всичко е нормално, отговорете. До половин час след това, исканата от вас сума ще е в банковата ви сметка или на разположение в най-близката каса на Изи Пей или офис на компанията. Отпускането на кредити онлайн е най-ползваната в момента услуга на фирмите предлагащи пари на заем.

Третият вид кредити, за които можете да кандидатствате, е бързия потребителски кредит до 3000 лева. Сумите при него варират от 1000 до 3000 лв. Съответно и сроковете са по-големи. Тук вноските са предимно месечни, но е възможно да са на две седмици или дори всяка седмица. Всяка компания си има своя политика относно ритмичността на вноските. Отпусканите суми са предназначени предимно за основни ремонти, покупка на битова техника, плащане на обучение, лечение и т.н. Кандидатстването при някои фирми изисква посещение в офис на компанията и усвояването на одобрената сума, както и подписването на договора става също в офис. Този кредит не е толкова експресен както онлайн кредитите, но пък отпусканата сума е значително по-висока.

Трябва да сте сигурни, че компанията, в която кандидатствате е официален администратор на лични данни и може да оперира с тях. Тази информация можете да намерите в самия сайт, както и номера на лиценза от БНБ, от който се нуждаят всички кредитни компании, за да извършват тази отговорна дейност. Липсват ли тези разрешения, фирмата е нелегална и не може да дава кредити и да събира вноски по тях.