Олекотени интериорни врати

Интериорни врати – неразделна част на всеки дом. Те са неговата защита от нежелани посетители, а така също от прах, вятър. Разделят помещенията в жилището и са част от интериора му.

Входните врати се изработват от метал, тежки са и служат за външна преграда на сградата.

В помещенията се поставят врати, които са направени от различни видове дървесина.

Изделията от естествена дървесина са красиви, престижни, но тежки и сравнително скъпи. Ако стремежа е в жилището да има врати от еднакъв модел, за да не се развали интериора, то тогава купувачът ще трябва да се бръкне дълбоко в джоба. С една дума – скъпо е.

Изход винаги има. Като алтернатива на масивните платна на пазара се предлага голямо разнообразие от олекотени врати – удобни за експлоатация и достъпни практически за всеки бюджет.

По своята конструкция ламинираните интериорни врати са сходни с фурнирните, само че фурнира от естествена дървесина е заменен с ламинат.

Този изкуствен материал сега има голямо приложение. Представлява пластмаса, покрита със защитно фолио, която имитира различни видове дървесина или е напълно монотонна.

Тези врати са запълнени с картон или порести частици. Този пълнеж прави изделието с ниско тегло, качествена звукоизолация, а тъй като ламината е сравнително евтин, то и вратите са достъпни почти за всички.

В същност стойността на интериорните врати зависи от много фактори – материала, от който са направени (платно, рамка, пълнеж, покритие), както и съответните аксесоари към тях. Но, за прекрасните качества на ламината се говори много и има пълно покритие с думите – той все повече намира приложение и като подово покритие.

Ако варианта на врати с ламинат не устройва някого, то има и друг материал, получен на основата влакна от дървесина с незначителни количества свързващи вещества. Той намира приложение при направата на мебели, интериорни врати и други подобни обекти.

Тези интериорни врати изглеждат прекрасно, а тайната на техните отлични качества се състои в използването на нова вакуумна технология при направата им.

При закупуване на олекотени врати за своето жилище вие не само ще икономисате средства, но няма да се лишите от качествени, красиви, стилни и трайни врати.

За дома си ще осигурите екологична чиста обстановка, защото материалите са естествени, безопасни както за децата, така и за възрастните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>