Какво е предимството на конвектори Адакс

Електрически конвектор – това е един от един от най-популярните и практични уреди, използвани за битово отопление.

Самото название на уреда отразява принципа на действието му – разпределение на топлия въздух в помещението на принципа на естествената конвекция.

При нагряване въздухът се издига нагоре, а на негово място се спуска студения, а после процесът се повтаря – всичко това се осъществява чрез отворите в долната и горна част на корпуса.

Конвектори Адакс са най-надеждното и практично оборудване за отопляне на помещението. Те са екологични – не изгарят кислорода и не позволяват получаването на влага в помещението.

Съвременните модели се отличават с икономично ползване на електроенергията, загубата на ток при тяхната работа е минимална.

Работата им е напълно автоматизирана, което прави ползването им максимално удобно и позволява поддържане на зададената температура.

Използването на конвектори Адакс е подходящо както за вили и крайградски къщи, така и за жилищни помещения.

В жилищата по-често се ползват в преходните сезони и като допълнение към основната отоплителна система.

В зависимост от пространствените възможности на помещението може да бъде избран съответния модел отоплителен уред със съответния размер, дизайн, така че хармонично да се впише в общия интериор.

Тези отоплителни уреди се изработват в най-различни модификации, което позволява монтажът им да не разрушава съществуващия стил в помещението.

За разлика от другите нагревателни уреди, корпусите на конвектори Адакс се нагряват слабо, което позволява безопасното им ползване и в детска стая.

Има различни видове – мобилни, стационарни, високи, средни. Мощността зависи и от големината на панела.

Мобилните електрически уреди имат това предимство, че могат да се ползват навсякъде, където има нужда от тях – могат да се пренасят от стая в стая и да създават комфортни условия.

Стационарните конвектори Адакс осигуряват икономия на жилищна площ, защото се поставят под прозореца. По този начин се осигурява и равномерно затопляне на стаята.

С използването на тези уреди се осигурява безопасност за жилището, защото те се изключват винаги, когато се появи препятствие, например, попаднала дреха върху тях.

Снабдени са с термостат, което позволява да работят и поддържат зададената температура, като същевременно се правят значителни икономии от електроенергия.

Ето защо конвектори Адакс са предпочитана марка за голяма част от хората, използващи електроуреди за отопление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>