Предлагате или купувате парцели

Потърсете професионалните консултанти на Фортън

Вие сте частно лице или фирма, която продава парцели или обратното търси да ги закупи! Дали сами да проверявате купища обяви на имотния пазар, да си блъскате главата с възможности за смяна на статути, да търсите точния инвеститор, да оформяте документи? Не е ли по-добре да ползвате услугите на опитен бизнес консултант в този бранш и по този начин да направите успешни сделки със земя? Ако се доверите на опита и мнението на редицата доволни клиенти на бизнес консултанта Фортън у нас, то ще си спестите много изгубено време и пари при това. Професионалните бизнес консултанти на фирмата можете да намерите и онлайн на www.cwforton.com. Вижте, какви услуги предлагат те за купувачите или продавачите на парцели…

Бизнес консултантските услуги на Фортън за купувача или продавача на парцели

Винаги покупко-продажбата има две страни. Те са страните на продавач продаващ нещо и на купувач купуващ нещо. Това важи и за имотните сделки с парцели земя. Макар и двете страни по сделката да търсят печалба, представителството на едната страна или на другата си има своите особености. Ето и какви са те!

Бизнес консултации за купувачи на парцели: при тези консултации Фортън предлага на клиентите си жизненоважния подбор на подходящи парцели, оценката на тяхната локация, на инфраструктурното положение на района и градоустройствените планове. Когато се оценяват подобен род парцели е нужно професионален подход и знания в изброените области. Така преговорите по закупуването на парцелите ще бъдат успешни и вие, като клиент ще осъществите сделките си на най-изгодната за вас цена.

Бизнес консултации за продавачи на парцели: продажбата на земи се налага на клиенти, които нямат нужда от даден поземлен имот и предпочитат да получат максимална полза от продажбата му. Фортън и професионалните им консултанти успешно консултират продавачи на парцели във всяка област на страната и им помагат да стигнат до рентабилните инвеститори, предприемачи и въобще купувачи на земя.

Подобен род двустранни консултации са благоприятни и за двете страни, понеже купувача получава идеалните парцели, а продавача максимално добрата цена за тях. Понеже Фортън са голяма и реномирана консултантска компания, имат редица влиятелни познанства на българския и чуждестранен бизнес пазар с имоти. Така ви осигуряват безкомпромисно качество на услугата, минимизират рисковите инвестиции и максимизират печалбите от инвестирането в парцели. Потърсете ги още днес и се възползвайте от опита, лоялността и професионалните им качества!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>