Уеб дизайн – техники за увеличаване на конверсиите. Възможно ли е?

Уеб дизайн, създаването на едно интернет пространство, визуализация на потребностите на потребителя и средство да бъдете забелязани. WebDesignBulgaria.net е бранд с дълги години опит в създаването на успешен уебдизайн за сайта ви. И тъй като най-важното за един дизайн на сайт и самият сайт е – посещенията на потребители, то конверсиите са важна част от уеб дизайна! Дали можем, чрез техниките за визуализация, ориентация и възприятие на клиента – да увеличим нивата на конверсиите си? Отговорът е определено да и то само с няколко сравнително простички похвата. Именно за тях ще стане дума в следващите редове.

Уеб дизайн и възможните техники за увеличение конверсиите на сайта ви!

Онлайн потребителя си има своите особености. Така например много проучвания от неврологична гледна точка, са показали че човек разчита много повече на това, което вижда, отколкото на това което чете или чува! Една снимка се приема с до 50 пъти по-бързо от един кратък текст. Така стигаме до извода, че визуалната стимулация на интернет потребителите в сайта е много важна. Тази стимулация се осъществява за уеб дизайн, както на съзнателно, така и на подсъзнателно ниво. При втората имате части от секундата, за да въздействате на потребителя, иначе го губите!

По-атрактивен дизайн и съответно повече конверсии ще получите, ако уебсайта ви е ясен, има добра йерархия, визуално е примамлив и задържа вниманието, както и не обърква потребителя. Яснотата в уеб дизайна е свързана с целите на сайта ви, неговата полезност и свързаност с търсенето на потребителя. Ако успеете моментално, чрез уеб дизайн да изясните на потребителя тези неща, значи ще го задържите. Относно визуализацията, колкото по-ясен, опростен и същевременно примамлив е вашия уебдизайн, толкова е по-разпознаваем и потребителя го запомня. Доказано е, че масовият интернет потребител на първо място забелязва дизайна, а съдържанието чак в последствие.

Началната ви страница е много важна за уеб дизайн, който искате да бъде моментално възприет и одобрен. Тя трябва да е добре подредена, с ясни връзки и информация за вида на самият сайт, неговата рентабилност и отзиви на клиенти. Йерархията е един от най-важните елементи за по-добро конвертиране. Подреждайте елементите на уебсайта си, така че първостепенните по-важност да са най-забележими! WebDesignBulgaria.net е бранд, който добре знае, че вниманието на потребителя е приковано най-вече в горната и лява страна на един сайт, затова и там се набляга най-много. Освен това целевите страници с качествени снимки вършат чудесна работа. И накрая, но не на последно място – не обърквайте потребителя с много призиви. Едно действие на страница е предостатъчно! Уеб дизайн от висока класа е дизайна за вас, така че потърсете го в WebDesignBulgariа.net!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>