Press ESC to close

6 инструмента, които правят проследяването на онлайн репутацията лесно

Ако прекарвате часове в проследяване на марката си онлайн, губите време. Тези 6 инструмента могат да направят управлението на онлайн репутацията Ви доста по-лесно.
1. Trackur.
Trackur е инструмент за социално медийно наблюдение, който предлага незабавни известия, когато се споменава марката Ви. Това означава, че можете да отговорите своевременно и по подходящ начин, дори когато не сте залепени цял ден на информационна емисия във Facebook. С вградените възможности за анализ можете да управлявате онлайн репутацията си на следващо ниво, като проследявате и анализирате тенденциите, като например кои маркетингови усилия предизвикват най-положителните отговори. Trackur предлага безплатен основен план; Платените планове стартират от 27 долара месечно.
2. Naymz.
Naymz е полезно средство за проследяване на Вашето социално влияние, което е тясно свързано с Вашата онлайн репутация. Най-интригуващата функция е „РепСКОР“, който оценява Вашето влияние в различни социални мрежи, като LinkedIn, Twitter, Facebook и други. Има и вградени инструменти за подобряване на Вашата лична марка, проследяване на Вашите посетители, сравняване на Вашия ранг с тези на конкурентите Ви и лидери в бранша и наблюдение както на Google, така и на Bing за споменаването на марката – и всичко това от едно табло за управление. Основният план е безплатен, а премиум плановете започват от цена 12 долара месечно.