Press ESC to close

PVC дограма – плюсове

PVC дограмата Ви дава много добра изолация около рамката си. ПВЦ дограмата ни помага през зимата да запазим студеното отвън и обратно на това, през лятото. Това е много важно за Вас ако живеете на място което се влияе от такива крайности. Доста голямо преимущество на догрмата е спестяването на разход за електроенергия.

Гореспоменатата излоация представена в PVC дограма означава, че прахта и цветния прах, към който доста хора имат алергии, ще бъде в минимални нива.

Живота на една ПВЦ дограма изисква минимална поддръжка. Естествено ще изглеждат по-добре измити, но не се нуждаят от боядисване или някаква защита от времето.

PVC дограма е доста трайна поради отличната изработва и качеството на материалите. Също така имат доста сигурна „мулти-пойнт” заключваща система, която е доста по-надеждна от тази на старите прозорци.

Много е трудно да разбиете заключващата система. Ако сте решили да инсталирате охранителни камери и аларма, е добре също така да сложите двойни „мулти-пойнт” заключващи системи.

Цената винаги е определящия фактор за неща като прозорци,врати и т.н. Немска pvc дограмата заема челните места в ценовата листа, но също така и в листата на ефективността.

Алтернатива на PVC дограмата е алуминиевата дограма. Повечето потребители се притесняват за техните газови пещи, а по-скоро трябва да се тревожат за сметките си за гас, като се има предвид, че прозорците им не са изолирани, и топлината минава през тях.

Държейки топлото вътре, а студеното отвън, ПВЦ дограмата е и звукоизолирана. Поради тази причина са често предпочитани в райони, в който звука надвишава нормалните стойности.

Основния цвят на ПВЦ дограмата е бяло, но има и има и доста богат избор на други цветове. Има опция от вътрешната страна цвета да е един, от външната друг.