Каталог

Държачи за тоалетна хартия


ДИЗАЙН
Държачите за тоалетна хартия са бижута за баня, а Bania24 е специалистът в областта бижута за баня! Всички луксозни хотели, хостели, СПА центрове, фитнес центрове, сауни, заведения, търговски, развлекателни и туристически обекти в България са наши клиенти. Защо клиентите предпочитат Bania24.com: Има най-различни методи на плащане, които да гарантират, че всички клиенти могат да правят покупки с лекота. Клиентът разполага с 14 дни, за да се върне закупени стоки като използва правото си на възстановяване Клиентите се радват на бързо и отлично обслужване по телефона и по електронна поща.
Стил
Bania24.com има държачи за тоалетна хартия, с които може да направите изявление във всеки стил. Ние разполагаме с луксозни държачи за тоалетна хартия, елегантни държачи за тоалетна хартия, стилни държачи за тоалетна хартия, неконвенционални държачи за тоалетна хартия, арт държачи за тоалетна хартия, поп арт държачи за тоалетна хартия, дизайнерски държачи за тоалетна хартия, висококачествени държачи за тоалетна хартия, първокласни държачи за тоалетна хартия, качествени държачи за тоалетна хартия, декоративни държачи за тоалетна хартия, футуристични държачи за тоалетна хартия, класни държачи за тоалетна хартия, луксозни държачи за тоалетна хартия, изящни държачи за тоалетна хартия, евтини държачи за тоалетна хартия, екстериорни държачи за тоалетна хартия, ретро държачи за тоалетна хартия, класически държачи за тоалетна хартия, модерни държачи за тоалетна хартия, винтидж държачи за тоалетна хартия, хубави държачи за тоалетна хартия, фини държачи за тоалетна хартия, антични държачи за тоалетна хартия, уникални държачи за тоалетна хартия, оригинални държачи за тоалетна хартия, маркови държачи за тоалетна хартия, ексцентрични държачи за тоалетна хартия, интериорни държачи за тоалетна хартия, футуристични държачи за тоалетна хартия, ориенталски държачи за тоалетна хартия, изтънчени държачи за тоалетна хартия и още много други стилове държачи за тоалетна хартия на ниски цени.
Цветове
Персонализирайте Вашето хигиенно-санитарно пространство с екстравагантните държачи за тоалетна хартия от нашата дигитална витрина. Bania24 предлага различни цветове държачи за тоалетна хартия на разпродажба – бели държачи за тоалетна хартия, черни държачи за тоалетна хартия, сиви държачи за тоалетна хартия, бежови държачи за тоалетна хартия, кафяви държачи за тоалетна хартия, сребристи държачи за тоалетна хартия, златисти държачи за тоалетна хартия, държачи за тоалетна хартия розово злато, държачи за тоалетна хартия платина, бронзови държачи за тоалетна хартия, медни държачи за тоалетна хартия и държачи за тоалетна хартия в други металически цветове.
Mодели
Постоянните колекции на онлайн магазина за продукти за дома и бизнеса Bania24.com следват най-новите модните тенденции, насочени са към модерния дизайн и всичко в тях е произдевено от автентични марки. Секцията разполага с голямо разнообразие от държачи за тоалетна хартия онлайн – хоризонтални държачи за тоалетна хартия, вертикални държачи за тоалетна хартия, двойни държачи за тоалетна хартия, резервни държачи, поставки за тоалетна хартия, промо комплекти акснесоари и много други държачи за толетна хартия на разпродажба.
Разновидности
Колекцията предлага широк набор от евтини държачи за тоалетна хартия – държачи за тоалетна хартия цена, държач за тоалетна хартия, държачи за тоалетна хартия капак, държач тоалетна хартия, порцеланови държачи за тоалетна хартия, керамични държачи за тоалетна хартия, иноксови държачи за тоалетна хартия, медни държачи за тоалетна хартия, месингови държачи за тоалетна хартия, държачи за тоалетна хартия хром държачи за тоалетна хартия никел, държачи за тоалетна хартия стъкло, метални държачи за тоалетна хартия, ковано желязо, стомана, държачи за тоалетна хартия масивна стомана, държачи за тоалетна хартия масивен месинг и много други видове държачи за тоалетна хартия на най-ниски цени.
Размери
Ние разполагаме с малки държачи за тоалетна хартия, големи държачи за тоалетна хартия, средни държачи за тоалетна хартия, стандартни държачи за тоалетна хартия, нестандартни държачи за тоалетна хартия, държачи за тоалетна хартия с алтернативни размери и изработваме държачи за тоалетна хартия по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Държачите за тоалетна хартия са неделима част от обзавеждането на Вашата баня. Предлаганите от Bania24 държачиза тоалетна хартия са изработени с дизайн, съобразен с най-новите модни тенденции. Те въздействат с умело подбраните външен вид, цвят и форма, придавайки съвремененна и цялстна визия на банята.
ЦЕНИ
Офертите траят само известен период от време, като позволяват на онлайн магазина може да осигури изключително конкурентни цени. Така че, следете за нашите атрактивни отстъпки.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Кeramo-bg.com Bи предлага най-пълната колекция от предмети за дома в най-престижните марки на пазара, както и колекции от аксесоари, принадлежности и приспособления за баня за цялото семейство! DANIEL, IDEAL FORMA, SANTANGELO Design са едни от имената, сътворили тези майсторски изработени произведения на изкуството, с които може да направите още по убедително Вашето решение в и избрания от Вас стил.
ПРОИЗХОД
В категорията може да срещнете български държачи за тоалетна хартия, италиански държачи за тоалетна хартия, испански държачи за тоалетна хартия, немски държачи за тоалетна хартия и много други държачи за тоалетна хартия на топ цени.
НАЛИЧНОСТИ
Карамо поддържа много големи наличности на склад. Ние не сме склонни да заблуждаваме клиентите, че разполагаме с наличности, които нямаме, защото знаем, че доверието и авторитетът са най-важни.
ТРАНСПОРТ
Ние доставяме с куриер в цялата страна, а при големи поръчки - с фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в най-близкия до Вашата локация магазин на Bania24. Нашите магазини и щоуруми са позиционирани в София, Благоевград и Разлог.

Няма добавени продукти в тази категория.