Каталог

Етажерки


ДИЗАЙН
Електронен магазин Bania24.com е официален представител и онлайн разпространител на висококачествени аксесоари за баня. Магазинът предлага голямо разнообразие от закачалки, поставки, стелажи, основи за ролки хартия, фиксирани и подвижни аксесоари и пр.. Държачите за принадлежности, които предлагаме биват едноплоскостни или от повече плоскости. Тук ще откриете богата гама от етажерки онлайн – етажерки за дома, етажерки за фризьорски салон, етажерки за вили, етажерки за хостели, етажерки за хотели, етажерки за сауни, етажерки за СПА центрове, етажерки за посолства, етажерки за арт галерии, етажерки за резиденции, етажерки за фитнес центрове, етажерки за хижи, етажерки за къмпинги, етажерки за заведения и много други етажерки на ниски цени.
Стил
Всеки артикул се проверява на всички нива на производството, за да покрие високите стандарти на качество, които направят селекциите да отговарят на най-високите изисквания за елегантност и качество. Моделите са изработени от масивен месинг и в някои от основните и най-търсени стилове. Например с борд с гравюри, антично покритие и други такива ефекти. Ние предлагаме артистични етажерки, екстравагантни етажерки, ефектни етажерки, етажерки нестандартни, луксозни етажерки, елегантни етажерки, стилни етажерки, неконвенционални етажерки, арт етажерки, поп арт етажерки, дизайнерски етажерки, висококачествени етажерки, първокласни етажерки, качествени етажерки, класически етажерки, модерни етажерки, винтидж етажерки, хубави етажерки, фини етажерки, антични етажерки, уникални етажерки, оригинални етажерки, маркови етажерки, ексцентрични етажерки, интериорни етажерки, футуристични етажерки, ориенталски етажерки, декоративни етажерки, футуристични етажерки, класни етажерки, луксозни етажерки, изящни етажерки, евтини етажерки, екстериорни етажерки, ретро етажерки, изтънчени етажерки и още много други стилове етажерки на най-ниски цени.
Цветове
Всички модели са от порцелан, метал или стъкло. Тези от стъкло могат да бъдат гланцирани, матирани. Етажерките в тази категория биват бели етажерки, сиви етажерки, черни етажерки, кафяви етажерки, бежови етажерки, златисти етажерки, сребристи етажерки, медни етажерки, бронзови етажерки и много други цветове етажерки на ниски цени.
Модели
Тук ще намерите единични лавици, двойни лавици, двойни стъклени стенни етажерки, държачи за полички, държачи, матирани полички, етажерки за баня, мрежести контейнери, мрежести контейнери за ъгли, полички ъглови, полички – окачен порцелан, рафтове за баня тройни, рафтове за баня четворни, полички – прави, стъклени стенни лавици, стъклени полички, стъклени лавици и много други видове етажерки на ликвидация.
Разновидности
Моделите биват единични, двойни, тройни и четворни като релефни вдлъбнатини на една и съща плоскост, а като етажи биват единични и двойни. Категорията предлага единични и двойни от стъкло или тънка метална решетка,матирани държачи за полици от обикновено или матирано стъкло, мрежести контейнери, ъглови керамични полици, рафтове за комплекти съдове за миене на зъбите и течен сапун, етажерки за стена, етажерки за баня, алуминиеви етажерки, етажерки без гръб, етажерки венге, готови етажерки, етажерки дъб стомана, етажерки по поръчка, етажерки дървени, железни етажерки, етажерки ковано желязо, етажерки желязо, етажерки за стена онлайн, етажерки за баня цена, етажерки и рафтове, етажерки и шкафове, етажерки и полици, етажерки и стелажи, етажерки кубове, етажерки лавици, етажерки на колела, етажерки с крачета, етажерки метални, етажерки онлайн, етажерки онлайн, етажерки от дърво, етажерки пластмасови, етажерки разделители, етажерки размери, ратанови етажерки, етажерки с врати, етажерки с вратички, етажерки стъкло, етажерка телескопик, тръбни етажерки,
Размери
Дължината може да варира, но обикновено е около 60 см. Размерите предвиждат съхранение на тоалетни принадлежности, които използвате често, сапунерки, както и диспенсъри за течен сапун, чаши за вода и такива за четка и паста за зъби.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Всички те са проектирани за стенно монтиране. Етажерките намират приложение, като трансфирмират пространството като го обогатяват и Ви улесняват в организирането на Вашите вещи. В нашите стелажи може да поставите естетически изглеждащи и хармонично подредени комплекти с обща тема.
ЦЕНИ
Елегантните линии стелажи са с най-добрия дизайн и качество, за които може да намерите на онлайн пазара у нас. Освен това те са на атрактивно ниски цени, а политиката на магазина е да организира постоянно намаления и изгодни оферти.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Моделите етажерки се произвеждат от керамика, метал и стъкло, а металните им елементи допълнени със стилистични акценти са от различни водоустойчиви и неподаващи се на корозия и окисляване материали. Те са предимно от неръждаема, антимагнитна стомана.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от фирмите, с които работим са: • DANIEL, които използват месинг в златен цвят. • ROCA, които са испански бранд, произвеждащ компактни и лесни за монтиране поставки предимно от метал и стъкло. • IDEAL FORMA произвежда модели и от порцелан, които също са с много лесен монтаж. • SANTANGELO Design е бранд, който предлага луксозни полици в хром.
ПРОИЗХОД
В нашата специална селекция ще се насладите на италиански нон хау и испански гостоприемен дух.
НАЛИЧНОСТИ
Визуализациите на етажерките са оригинални и отговарят 100% на физическите по каталог на производителите. За да се уверите, моля посетете шоурумите ни, за да видите моделите на живо.
ТРАНСПОРТ
Тъй като Вашето удобство е център на нашата стратегия, пакетирането, навременната доставка и точността са изцяло наша отговорност.
МАГАЗИНИ
Магазин и склад в София, Благоевград и Разлог. Нашият онлайн магазин разполага с етажерки в алтернативен и класически дизайн, с който могат да отговорят на всички Ваши желания и нужди.

Няма добавени продукти в тази категория.