Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Огледални шкафове и колонки

Покажи:
Подредба:
Колона за баня единична от PVC -20%
* Цената е на промоция и важи, докато не се изчерпат количествата на склад.. PVC единична колона&n..
239,98лв. 191,98лв.
Шкаф-колона за баня Laura Benigni RA0120 -20%
Колонен тип шкаф за баняна италианската марка Лаура Бенини в цвят венге или бяло и направен от влаго..
160,00лв. 128,00лв.
PVC колона за баня Ада - ICP 4513 Описание: Влаго и водоустойчив Механизъм на пантите: Soft clo..
398,00лв.
PVC колона за баня Мелани - ICP 3028 Особености: Влаго и водоустойчив Механизъм на пантите: Soft..
398,00лв.
Горен шкаф-огледало за баня, удобен за всякакво ползване. С LED лампа в горния край. Характеристики:..
358,80лв.
Огледален LED шкаф за баня, за монтаж над мивката. Стилен дизайн с 2 вртаички с плавно затвряне и ЛЕ..
185,84лв.
Огледален шкаф за баня, който да монтирате над мивката си. Този модел е със страчична част и допълни..
184,32лв.
Горен шкаф за баня с огледало PVC Vega -20%
Горен шкаф за баня с огледална врата, наптавен от PVC материали. Характеристики: Размери - 40/14/60 ..
206,00лв. 165,00лв.
Колона за баня Алейна от PVC - ICP 10030 от INTER CERAMIC Особености: Влаго и водоустойчив Механ..
798,99лв.
Вертикален шкаф колона, лесен за монтаж и подходящ за всякаква баня. Характеристики: Размери - 25/18..
298,00лв.
Многофункционален огледален шкаф с LED светлина – модел “Айрис” ICL 1716; Модел от продуктовата б..
795,00лв.
Баня 24 ви предлага стилен шкаф за баня от устойчив на влага ПВЦ материал решен в черно и бяло. В це..
806,00лв.
Комплект за баня долен шкаф с бял умивалник от порцелан и огледален шкаф с лед осветление. Щампован ..
509,00лв.
Комплект за баня във флорални мотиви. Долен шкаф с мивка към него, страничен шкаф-колона и горен шка..
769,00лв.
Колекция за баня - долен шкаф с мивка и горен с огледало. Лесен за монтаж комплект от стоящ тип. Из..
379,00лв.
Комплект за баня долен и горен шкаф. Порцеланова мивка от порцелан и огледало с ЛЕД. И двата шкафа и..
459,00лв.
Комплект за баня в бяло и зелено. Включва доолен шкаф с 1 вратичка, порцеланова мивка и горен шкаф с..
519,00лв.
Комплект ЕЛИТ с цветя по повърхността. Състои се от долен шкаф с бял умивалник от порцелан и горен ш..
424,00лв.
Комплект за баня с чисти форми в бяло. Практичен долен шкаф с 1 вратичка, бяла мивка и шкаф-огледало..
374,00лв.
Истинска КЛАСИКА за вашата баня! Комплекта е съставен от долен шкаф с мивка, шкаф колонен тип и огл..
644,00лв.
Комплект за баня ЛАГУНА - бяла феерия. Удобен шкаф с порцеланов умивалник и шкаф с огледало. И двата..
529,00лв.
Колекция долен и горен шкаф за баня. Комплекта включва мивка от порцелан и огледало с LED осветление..
344,00лв.
Комплект за баня МАГИ - долен шкаф с мивка и горен с огледало. Мивката е порцеланова бяла и влиза в ..
455,00лв.
Колекция за баня МИЛАНО - долен шкаф с порцеланова мивка, шкаф колона и огледален шкаф. Бяла елеган..
517,00лв.

ДИЗАЙН
Тенденцията на мебелите в банята е да се използва пространството за огледалото, без което банята е немислима, за съхранение на тоалетни принадлежности от първа необходимост. Нашите продукти се съчетават лесно с изключително много стилове и теми, благодарение на изчистения си, неангажиращ дизайн. Най-удачният вариант, да постигнете хармония, е като изберете горен огледален шкаф с колонка и долен шкаф с мивка в един цвят, които да комуникират подходящо с останалите цветове, плоскости и метални повърхности в пространството. Ако търсите интерес, разчупете това правило и поръчайте отделно елементите. Все пак, интериорното решение е добре да радва най-много Вас самите! Bania24 обзавежда всички видове обществени, частни и държавни сгради и техните хигиенно-санитерни помещения с оригинални огледални шкафове и колонки - огледални шкафове и колонки за жилища, огледални шкафове и колонки за вили за хотели, огледални шкафове и колонки за хостели, огледални шкафове и колонки за резиденции, огледални шкафове и колонки за жилища за посолства, огледални шкафове и колонки за търговски обекти, огледални шкафове и колонки за офиси, огледални шкафове и колонки за спа центрове, огледални шкафове и колонки за жилища за салони за красота, огледални шкафове и колонки за сауни, огледални шкафове и колонки за заведения, огледални шкафове и колонки за туристически обекти, както и много други видове огледални шкафове и колонки на ниски цени.
Стил
Напоследък се използват нестандартни, причудливи и алтернативни начини за съхранение на книги, списания, принадлежности, електроуреди и аксесоари в банята. Това са битови предмети, които до сега сме съхранявали в килери, складове и други помещения, но от гледна точка на удобството, те намират все по-често начин за организиране в банята. Категорията предлага различни шкафове, възможности и решения за съхранение и организиране на Вашите вещи - декоративни огледални шкафове и колонки, класни огледални шкафове и колонки, луксозни огледални шкафове и колонки, изящни огледални шкафове и колонки, елегантни огледални шкафове и колонки, стилни огледални шкафове и колонки, неконвенционални огледални шкафове и колонки, арт огледални шкафове и колонки, поп арт огледални шкафове и колонки, дизайнерски огледални шкафове и колонки, хубави огледални шкафове и колонки, антични огледални шкафове и колонки, уникални огледални шкафове и колонки, маркови огледални шкафове и колонки, ексцентрични огледални шкафове и колонки, интериорни огледални шкафове и колонки, екстериорни огледални шкафове и колонки, висококачествени огледални шкафове и колонки, първокласни огледални шкафове и колонки, качествени огледални шкафове и колонки, класически огледални шкафове и колонки, модерни огледални шкафове и колонки, винтидж огледални шкафове и колонки, ретро огледални шкафове и колонки, изтънчени огледални шкафове и колонки, и още много други стилове огледални шкафове и колонки на най-ниски цени.
Цветове
Цветовете, Ви препоръчваме да бъдат в контрастен на останалите елементи, като плочки и аксесоари, цвят. Ако банята е малка, заложете на по-светли мебели, но ако тя е в монохромен блед цвят, за да не се слеят и да изпъкнат, заложете на по-наситен цвят. Bania24 е специалист в областта бижута за баня. Нашите мебели са в толкова голямо разнообразие, за да може Вие да реализирате 100% Вашето дизайнерско решение, без да променяте нищо от него, а не да търсите сходни заместители на Вашите идеи. Ние сме достатъчно гъвкави, за да не променяте Вие абсолютно нищо. Колекцията съдържа евтини огледални шкафове и колонки в разнообразни цветове – бели огледални шкафове и колонки, жълти огледални шкафове и колонки, оранжеви огледални шкафове и колонки, червени огледални шкафове и колонки, огледални шкафове и колонки бордо, огледални шкафове и колонки екрю, бежови огледални шкафове и колонки, кафяви огледални шкафове и колонки, сиви огледални шкафове и колонки, розови огледални шкафове и колонки, лилави огледални шкафове и колонки, черни огледални шкафове и колонки, сини огледални шкафове и колонки, зелени огледални шкафове и колонки, живописни огледални шкафове и колонки, цветни огледални шкафове и колонки, огледални шкафове и колонки червено и черно, както и много други цветове огледални шкафове и колонки на разпродажба.
Модели
Нашите модели от класически и модерни продукти отговарят и на най-взискателните клиенти, по комфорт, дизайн и устойчивост. Ние разполагаме със стилни и елегантни колонки за баня и огледални горни шкафове за баня. Освен тях, в тази секция, предлагаме и комплекти горен и долен шкаф с колонка. Всички те включват огледало и LED осветление. Така, че не се колебайте и поръчайте от нас оригинални мебели за вграждане, колонки, секции, плотове, шкафчета, стелажи или етажерки за баня, с които да улесните Вашето ежедневие.
Разновидности
Всички предлагани продукти са красиви и изящни, но за ваше улеснение на по-високия клас от тях върху визуализацията сме поставили стикер „Топ продукт”. Свържете се с наш консултант и се поинтересувайте дали в комплекти с долни шкафове с умивалник, са включени смесители, мивки, батерии, сифони или други елементи. Категорията предлага шкаф за баня с огледало и осветление, огледални шкафове горни, огледални шкафове долни, шкафове за баня с колони, горни шкафове за баня, горен шкаф за баня с осветление, шкаф за абаня с мивка, шкаф колонка, шкаф за баня пвц, горен шкаф за баня от пвц, водоустойчиви шкафове за баня, висящи шкафове за баня, окачени шкафове за баня, вградени шкафоеве за баня, мебели за баня с бяло гланцово покритие, шкаф с огледални врати, шкаф с една огледална врата, PVC колони, мебели за баня стъкло, мебели за баня PVC и много други видове огледални шкафове и колонки на ликвидация.
Размери
Ние предлагаме огледални шкафове в размери, които са стандартни, но можем да изработим по поръчки мебели, от които имате нужда и по Ваша заявка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Предлагаме Ви, различни по форма и размери огледални шкафове и колонки. В секцията ще намерите. При горните шкафове обикновено в централната част е поставено огледало, а разположението на съвременните енергоспестяващи лампи може да бъде най-различно. Те могат да представляват вградени LED светлини от енергиен клас А+ в горната част, от двете страни на огледалото или в долната част. Предлаганите разнообразни модели са с дискретни, вградени и минималистични средства за отваряне, но някои умишлено включват златни, сребърни, бронзови, медни и други метални дръжки, които да съчетаете с останалите метални елементи в банята.
ЦЕНИ
Всички продукти са на най-добрите цени в България, на база продукти, изработени в Европа. Пазарувайте онлайн от нас уютни и качествени мебели, и спестете от нашите текущи намаления, отстъпки и разпродажби.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от фирмите, които сме подбрали в тази секция са: LAURA BENIGNI е реномирана българска фирма, която произвежда луксозен клас мебели, за която работят италиански дизайнери, с плавно затварящи се вратички и произведени от влагоустойчиво и водоусточиво PVC. INTER CERAMIC е утвърден български бранд, чиито продукти са отново PVC, с плавно затварящ се механизъм и с отлични водоустойчиви и влагоустойчиви характеристики. По-голямата част от българските брандове изпълняват и индивидуални заявки. Ако предпочитате мебели по поръчка, срокът за изпълнение е 14 дни.
ПРОИЗХОД
В нашия магазин избираме български, гръцки, италиански, испански и други европейски марки, като не включваме такива, които са изработени в азиатски страни.
НАЛИЧНОСТИ
Bania24 разполага с около 10 000 такива модели. Ако проявявате интерес, заповядайте в нашите магазини и шоуруми, за да разгледате богатото разнообразие от модели. Свържете се с нашия екип и попитайте за конкретния избран от Вас продукт с какви цветове разплолагаме
ТРАНСПОРТ
Ние изпълняваме Вашите поръчки с най-добрите куриерски фирми в цялата страна, а при поръчките на едро използваме транспорт на компанията изцяло за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в най-близкия до Вас магазин или шоурум в София, Благоевград или Разлог. Когато купувате материали за цяла баня или правите поръчки на едро за плочки, вие можете да използвате фирмен безплатен транспорт