Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Размер
Врата
Комплект крачета
Каталог

Огледални шкафове и колонки

Покажи:
Подредба:
Колона за баня – модел от серията Victoria-N на Roca (Испания) – стенен модул, врата ляво-дясно; а..
302,40лв.
Колона за баня – модел от серията Debba на Roca (Испания) – реверсивен модул; артикулен номер A8568..
571,20лв.
Колона за баня – висок модел от серията Debba на Roca (Испания) – реверсивен модул; артикулен номер..
624,00лв.
Колона за баня – модел от серията Stratum-N на Roca (Испания) – реверсивен модул; артикулен номер A..
3 597,60лв.
Продукт: Модерен огледален шкаф за баня, тип горен, от PVC – модел „Мария” на Интер Керамик; Ди..
106,56лв.
Продукт: Горен PVC шкаф за баня, тип огледален, с LED светлина – модел ICMC 6015-60 на Интер Керами..
399,00лв.
На база 1 отзива.
Продукт: Горен PVC шкаф за баня, тип огледален, с LED светлина – модел ICMC 6015-70 на Интер Керам..
449,00лв.
Продукт: Горен PVC шкаф за баня, тип огледален, с LED светлина – модел ICMC 6015-80 на Интер Керами..
469,00лв.
Продукт: Супер модернистичен огледален шкаф за баня, тип горен, от PVC – модел ICMC 2000-55/ICMC 20..
199,90лв.
Продукт: Зелен PVC шкаф за баня, тип горен, огледален – модел ICMC 5070-60 Green на Интер Керамик; ..
178,99лв.
На база 1 отзива.
Продукт: Модерна зелена PVC колона за баня, тип за окачване на стена – модел „ЕВАН” ICP 2516 G на И..
299,00лв.
Колона за баня – модел от серията Victoria-N на Roca (Испания) – стенен модул, врата дясно-ляво; а..
302,40лв.
Колона за баня – от серията Ispira на Roca (Испания) – базов модул с дясно отваряне, номер A8570344..
1 946,40лв.
Колона за баня – от серията Ispira на Roca (Испания) – базов модул с ляво отваряне, номер A85700440..
1 946,40лв.
Колона за баня – модел от серията Victoria-N на Roca (Испания) – стенен модул; артикулен номер A856..
417,60лв.
Продукт: Лилав PVC шкаф за баня, тип горен, огледален – модел ICMC 5070-60 Purple на Интер Керамик;..
178,99лв.
На база 1 отзива.
Продукт: Лилава PVC колона за баня, тип за окачване на стена – модел ICP 2518 Purple на Интер Керам..
250,80лв.
Продукт: Модерен огледален шкаф за баня, тип горен, от PVC – модел ICMC 4650 50 на Интер Керамик; ..
250,00лв.
Продукт: Модернистична бяла PVC колона за баня, тип за окачване на стена – модел ICP 2513 на Интер..
173,83лв.
Продукт: Компактна бяла PVC колона за баня, тип за окачване на стена – модел ICP 310 на Интер Кера..
249,00лв.
Продукт: Сив PVC шкаф за баня, тип горен, огледален – модел ICMC 5070-60 Gray на Интер Керамик; ..
178,99лв.
Продукт: Сива PVC колона за баня, тип за окачване на стена – модел ICP 2518 Gray на Интер Керамик; ..
250,80лв.
Колона за баня – модел от серията Prisma на Roca (Испания) – стенен модул; артикулен номер A8568873..
640,80лв.
Продукт: Модернистичен огледален шкаф за баня, тип горен, от PVC – модел ICMC 1043 60 на Интер Кера..
174,90лв.
На база 1 отзива.

ДИЗАЙН
Тенденцията на мебелите в банята е да се използва пространството за огледалото, без което банята е немислима, за съхранение на тоалетни принадлежности от първа необходимост. Нашите продукти се съчетават лесно с изключително много стилове и теми, благодарение на изчистения си, неангажиращ дизайн. Най-удачният вариант, да постигнете хармония, е като изберете горен огледален шкаф с колонка и долен шкаф с мивка в един цвят, които да комуникират подходящо с останалите цветове, плоскости и метални повърхности в пространството. Ако търсите интерес, разчупете това правило и поръчайте отделно елементите. Все пак, интериорното решение е добре да радва най-много Вас самите! Bania24 обзавежда всички видове обществени, частни и държавни сгради и техните хигиенно-санитерни помещения с оригинални огледални шкафове и колонки - огледални шкафове и колонки за жилища, огледални шкафове и колонки за вили за хотели, огледални шкафове и колонки за хостели, огледални шкафове и колонки за резиденции, огледални шкафове и колонки за жилища за посолства, огледални шкафове и колонки за търговски обекти, огледални шкафове и колонки за офиси, огледални шкафове и колонки за спа центрове, огледални шкафове и колонки за жилища за салони за красота, огледални шкафове и колонки за сауни, огледални шкафове и колонки за заведения, огледални шкафове и колонки за туристически обекти, както и много други видове огледални шкафове и колонки на ниски цени.
Стил
Напоследък се използват нестандартни, причудливи и алтернативни начини за съхранение на книги, списания, принадлежности, електроуреди и аксесоари в банята. Това са битови предмети, които до сега сме съхранявали в килери, складове и други помещения, но от гледна точка на удобството, те намират все по-често начин за организиране в банята. Категорията предлага различни шкафове, възможности и решения за съхранение и организиране на Вашите вещи - декоративни огледални шкафове и колонки, класни огледални шкафове и колонки, луксозни огледални шкафове и колонки, изящни огледални шкафове и колонки, елегантни огледални шкафове и колонки, стилни огледални шкафове и колонки, неконвенционални огледални шкафове и колонки, арт огледални шкафове и колонки, поп арт огледални шкафове и колонки, дизайнерски огледални шкафове и колонки, хубави огледални шкафове и колонки, антични огледални шкафове и колонки, уникални огледални шкафове и колонки, маркови огледални шкафове и колонки, ексцентрични огледални шкафове и колонки, интериорни огледални шкафове и колонки, екстериорни огледални шкафове и колонки, висококачествени огледални шкафове и колонки, първокласни огледални шкафове и колонки, качествени огледални шкафове и колонки, класически огледални шкафове и колонки, модерни огледални шкафове и колонки, винтидж огледални шкафове и колонки, ретро огледални шкафове и колонки, изтънчени огледални шкафове и колонки, и още много други стилове огледални шкафове и колонки на най-ниски цени.
Цветове
Цветовете, Ви препоръчваме да бъдат в контрастен на останалите елементи, като плочки и аксесоари, цвят. Ако банята е малка, заложете на по-светли мебели, но ако тя е в монохромен блед цвят, за да не се слеят и да изпъкнат, заложете на по-наситен цвят. Bania24 е специалист в областта бижута за баня. Нашите мебели са в толкова голямо разнообразие, за да може Вие да реализирате 100% Вашето дизайнерско решение, без да променяте нищо от него, а не да търсите сходни заместители на Вашите идеи. Ние сме достатъчно гъвкави, за да не променяте Вие абсолютно нищо. Колекцията съдържа евтини огледални шкафове и колонки в разнообразни цветове – бели огледални шкафове и колонки, жълти огледални шкафове и колонки, оранжеви огледални шкафове и колонки, червени огледални шкафове и колонки, огледални шкафове и колонки бордо, огледални шкафове и колонки екрю, бежови огледални шкафове и колонки, кафяви огледални шкафове и колонки, сиви огледални шкафове и колонки, розови огледални шкафове и колонки, лилави огледални шкафове и колонки, черни огледални шкафове и колонки, сини огледални шкафове и колонки, зелени огледални шкафове и колонки, живописни огледални шкафове и колонки, цветни огледални шкафове и колонки, огледални шкафове и колонки червено и черно, както и много други цветове огледални шкафове и колонки на разпродажба.
Модели
Нашите модели от класически и модерни продукти отговарят и на най-взискателните клиенти, по комфорт, дизайн и устойчивост. Ние разполагаме със стилни и елегантни колонки за баня и огледални горни шкафове за баня. Освен тях, в тази секция, предлагаме и комплекти горен и долен шкаф с колонка. Всички те включват огледало и LED осветление. Така, че не се колебайте и поръчайте от нас оригинални мебели за вграждане, колонки, секции, плотове, шкафчета, стелажи или етажерки за баня, с които да улесните Вашето ежедневие.
Разновидности
Всички предлагани продукти са красиви и изящни, но за ваше улеснение на по-високия клас от тях върху визуализацията сме поставили стикер „Топ продукт”. Свържете се с наш консултант и се поинтересувайте дали в комплекти с долни шкафове с умивалник, са включени смесители, мивки, батерии, сифони или други елементи. Категорията предлага шкаф за баня с огледало и осветление, огледални шкафове горни, огледални шкафове долни, шкафове за баня с колони, горни шкафове за баня, горен шкаф за баня с осветление, шкаф за абаня с мивка, шкаф колонка, шкаф за баня пвц, горен шкаф за баня от пвц, водоустойчиви шкафове за баня, висящи шкафове за баня, окачени шкафове за баня, вградени шкафоеве за баня, мебели за баня с бяло гланцово покритие, шкаф с огледални врати, шкаф с една огледална врата, PVC колони, мебели за баня стъкло, мебели за баня PVC и много други видове огледални шкафове и колонки на ликвидация.
Размери
Ние предлагаме огледални шкафове в размери, които са стандартни, но можем да изработим по поръчки мебели, от които имате нужда и по Ваша заявка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Предлагаме Ви, различни по форма и размери огледални шкафове и колонки. В секцията ще намерите. При горните шкафове обикновено в централната част е поставено огледало, а разположението на съвременните енергоспестяващи лампи може да бъде най-различно. Те могат да представляват вградени LED светлини от енергиен клас А+ в горната част, от двете страни на огледалото или в долната част. Предлаганите разнообразни модели са с дискретни, вградени и минималистични средства за отваряне, но някои умишлено включват златни, сребърни, бронзови, медни и други метални дръжки, които да съчетаете с останалите метални елементи в банята.
ЦЕНИ
Всички продукти са на най-добрите цени в България, на база продукти, изработени в Европа. Пазарувайте онлайн от нас уютни и качествени мебели, и спестете от нашите текущи намаления, отстъпки и разпродажби.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от фирмите, които сме подбрали в тази секция са: LAURA BENIGNI е реномирана българска фирма, която произвежда луксозен клас мебели, за която работят италиански дизайнери, с плавно затварящи се вратички и произведени от влагоустойчиво и водоусточиво PVC. INTER CERAMIC е утвърден български бранд, чиито продукти са отново PVC, с плавно затварящ се механизъм и с отлични водоустойчиви и влагоустойчиви характеристики. По-голямата част от българските брандове изпълняват и индивидуални заявки. Ако предпочитате мебели по поръчка, срокът за изпълнение е 14 дни.
ПРОИЗХОД
В нашия магазин избираме български, гръцки, италиански, испански и други европейски марки, като не включваме такива, които са изработени в азиатски страни.
НАЛИЧНОСТИ
Bania24 разполага с около 10 000 такива модели. Ако проявявате интерес, заповядайте в нашите магазини и шоуруми, за да разгледате богатото разнообразие от модели. Свържете се с нашия екип и попитайте за конкретния избран от Вас продукт с какви цветове разплолагаме
ТРАНСПОРТ
Ние изпълняваме Вашите поръчки с най-добрите куриерски фирми в цялата страна, а при поръчките на едро използваме транспорт на компанията изцяло за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в най-близкия до Вас магазин или шоурум в София, Благоевград или Разлог. Когато купувате материали за цяла баня или правите поръчки на едро за плочки, вие можете да използвате фирмен безплатен транспорт