Изчисти
Цена
Производители
Дебелина
Цвят
Каталог

Ламиниран паркет

Покажи:
Подредба:
Паркет тип ламинат в цветова текстура на десена бежов дъб – ламинат от серията Infiniti на гиганта ..
24,90лв.
Ламиниран паркет – бял ла минат (интензивна бяла цветова текстура) – на фирмата на Tarkett, страхо..
23,90лв.
Паркет тип ламинат в тъмна цветова текстура на античен порест дъб – ламинат от серията Vintage на ..
25,90лв.
Ламиниран паркет – сив ламинат (сива повърхност сякаш мината от четка на бояджия) – на фирмата на T..
24,90лв.
Ламинатен паркет в цветова текстура на десена бук (чиста бежова повърхност) – ламинат от серията Ea..
13,50лв.
Ламиниран паркет – ламинат в черно (черна повърхност със сякаш жужаща, надраскана цветова текстура)..
23,90лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на див дъб – продукт от серията Noblesse на швейцарската фир..
19,99лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на дъб в по-тъмен цвят, модел амароне – продукт от серията N..
19,99лв.
Паркет тип ламинат в цветова текстура на десена бърбън – ламинат от серията Vintage на гиганта в пр..
24,90лв.
Ламинатен паркет в цветова текстура на десена, меден дъб (червеникаво кафява повърхност) – ламинат ..
12,99лв.
Ламинатен паркет в цветова текстура на десена дъб (цвят кафе) – ламинат от серията Easy Line на г..
13,50лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на дъб в неутрален цвят, модел елеганс – продукт от серията ..
19,99лв.
Паркет тип ламинат в цветова текстура на десена избелен дъб – ламинат от серията Top Floor на гиган..
17,09лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на дъб в тъмен кафяв цвят, модел прованс – продукт от серият..
19,99лв.
Паркет тип ламинат в неутрална цветова текстура на състарен дъб – ламинат от серията Vintage на ги..
25,90лв.
Паркет тип ламинат имитация на дъб цветова текстура хумус – ламинат от серията Vintage на гиганта ..
25,90лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на екзотично дърво, тропикал – продукт от серията Noblesse н..
19,99лв.
Ламинатен паркет в цветова текстура на десена избелен дъб (сиво-зеленикава повърхност) – ламинат от..
12,99лв.
Паркет тип ламинат в цветова текстура на десена – капучино (повърхност в тъмен цвят с леки примеси,..
24,90лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на бук – продукт на швейцарската фирма Kronoswiss, част от г..
9,88лв.
Паркет тип ламинат в цветова текстура на тъмно кафяв дъб – ламинат от серията Vintage на гиганта в ..
24,90лв.
Ламинатен паркет в цветова текстура на десена, опушен дъб (кафява повърхност) – ламинат от серията ..
13,50лв.
Ламинат класически тип паркет имитация на американски орех в тъмен и топъл кафяв цвят,– продукт от ..
19,99лв.
Ламиниран паркет – бял ламинат (приглушено бяло) – на фирмата на Tarkett, страхотна подова настилка..
23,90лв.


ДИЗАЙН
Добра идея е да инсталирате ламинат, защото той гарантира, че функциите на етажа ще бъдат коригирани, влажността на стаите ще се редуцира от синтетичния материал и е невъзможно свиване или подуване след инсталацията, като при нискокачествените ламинати от други онлайн магазини. Нашите ламинати са проектирани от долната си част специално по начин, по който да предотвратят подовата настилка от влага, идваща от по-долен етаж. Колекцията на Bania24.com притежава богата колекция от дизайни, текстури и цветове ламиниран паркет на разумни цени. разполага с широк набор видове ламиниран паркет онлайн - ламиниран паркет за хотели, ламиниран паркет за вили, ламиниран паркет за арт галерии, ламиниран паркет за дома, ламиниран паркет за хостели, ламиниран паркет за клиники, ламиниран паркет за хижи, ламиниран паркет за СПА центрове, ламиниран паркет за резиденции, ламиниран паркет за посолства, ламиниран паркет за арт галерии, ламиниран паркет за сауни, ламиниран паркет за фитнес центрове, ламиниран паркет за търговски центрове, ламиниран паркет за фризьорски салони, ламиниран паркет за заведения, ламиниран паркет за механи, ламиниран паркет за ресторанти, ламиниран паркет за частни клубове и много други видове ламиниран паркет на ниски цени.
Стил
Разгледайте нашата своеобразна „дигитална” витрина в нашия уеб сайт Bania24.com. В действителност, инсталацията е много лесна и е един много хубав начин да се създаде едно красиво докосване във вашите стаи. Относно стила, той е поливалентен и лесно допълва всяко интериорно решение във всеки стил. Ние разполагаме с богата гама евтин ламиниран паркет - луксозен ламиниран паркет, хубав ламиниран паркет, нежен ламиниран паркет, деликатен ламиниран паркет, пищен ламиниран паркет, дизайнерски ламиниран паркет, декоративен ламиниран паркет, марков ламиниран паркет, неутрален ламиниран паркет, оригинален ламиниран паркет, класически ламиниран паркет, арт ламиниран паркет, поп арт ламиниран паркет, изящен ламиниран паркет, изтънчен ламиниран паркет, античен ламиниран паркет, съвременен ламиниран паркет, модерен ламиниран паркет, ориенталски ламиниран паркет, екстравагантен ламиниран паркет, ексцентричен ламиниран паркет, класен ламиниран паркет, комфортен ламиниран паркет, първокласен ламиниран паркет и още много стилове ламиниран паркет на най-ниски цени.
Цветове
Ламинатът е вид подова настилка с твърда повърхност, която се изработва обикновено от рециклирана дървесина и PVC. Предлаганите в нашия онлайн магазин ламинати са с най-различни цветове, които са посочени в продуктовото описание срещя всяка от дигиталните визуализации. Нашата специална селекция предлага голям арортимент от цветове - ламиниран паркет черно и бяло, ламиниран паркет черен, ламиниран паркет бял, ламиниран паркет жълт, ламиниран паркет оранжев, ламиниран паркет сив и много други неутрални и ефектни цветове ламиниран паркет на разпродажба.
Модели
Различните видове ламинат се поставят в различни условия. Той може да бъде изолзван, както за домашна употреба, така и за професионална. Моделите намират широко приложение в реновирането на дома и бизнеса. Ние предлагаме ламиниран паркет цена, ламиниран паркет античен дъб, ламиниран паркет гланц, ламиниран паркет дъб, ламиниран паркет евтин, ламиниран паркет евтини цени, ламиниран паркет за кухня, ламиниран паркет за баня, ламиниран паркет устойчивост, ламиниран паркет с фоска, ламиниран паркет с фуга, ламиниран паркет цена, ламиниран паркет цветове, ламиниран паркет черен дъб, ламиниран паркет череша и още много модели ламиниран паркет на ликвидация.
Разновидности
Ламинат се използва в целия свят, за да се измери силата и якостта му, които зависят от съпротивлението на влажността, на изгарянето, на триенето и нараняванията. Ламината бива следните няколко разновидности: АС1: Подходящ за жилищни райони с използване на светлина като спалня, дрешник и др. AC2 : Подходящ за жилищни райони с умерено използване като дневна и хол. AC3 : Подходящ за всички жилищни зони и бизнеса с лека употреба - сферата на услугите. Това е най-често категорията на употреба. AC4 : Подходящ за всички жилищни райони, но също така и за бизнес с тежка употреба, като сферата на производство. Дори и в интериорното пространството да има столове с колела, ламината в тази категория, те са безопасни и той ще остане без драскотини. AC5 : Подходящ за много тежка употреба. Избира се основно за обществени сгради и търговски центрове.
Размери
Размерите на различните видове ламиниран паркет са описани в продуктовите описания, където са дадени размери на един ламел.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Приложението на ламината е във всички сфери на нашия живот, стига той да се поддържа по правилния начин, той може да остане в перфектно състояние дълго време. Когато вече сте избрали правилния ламинат е добре да научите някои съвети, за да го запазите в добро състояние ... Прахосмукачката е най-добрия начин за почистване. Когато използвате моп, ще Ви се налага да използвате специални почистващи продукти. Не се използва белина. Подът с ламинат не се нуждае от полиране. Колкото и да сте заети, не позволявайте на петната и нечистотиите да се задържат върху него дълго време. Ако на пода капне, например, капка лепило, не се паникьосвайте. Решението е лед и стъргалка. Добре е под мебелите да се постави специална защита за предотвратяване на триене с пода. Например под стола с метални крака, може да се постави декоративно текстилно или кожено изделие.
ЦЕНИ
В нашия Е-магазин Bania24.com ще откриете удивителна синергия от цена, качество и стил. Освен това ние постоянно организираме сезонни намаления и сезонни разпродажби.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от фирмите, с които работим са: Berry Alloc, които използват текстура дърво, камък и пр. Kronotex, които използват текстура камък, дърво и пр.
ПРОИЗХОД
Ние избираме прецизно изделията и производителите, на които да бъдем онлайн доставчик.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с наистина големи наличности в нашите складове и шоуруми, в което можете да се убедите сами като ни посетите в нашите шоуруми, намиращи се в Благоевград, София и Разлог.
ТРАНСПОРТ
Когато закупувате цяла баня и поръчвате плочки над дефинирана сума, Вие може да използвате фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Нашият онлайн магазин Bania24.com разполага с голяма търговска мрежа магазини и складове, като извършва доставки с куриери в цялата страна. При по-големите поръчки може да се възползвате от транспорта на фирмата ни.