Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Облицовъчни плочки от тропическо дърво

Покажи:
Подредба:
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-2030 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); Т..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-2060 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); Т..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-2080 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); Т..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3010 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3020 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3030 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3050 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3060 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3070 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.
Дървени плочки за стенна облицовка – TW-3040 – от колекцията Терwood на Tercocer (Испания); То..
262,77лв.

ДИЗАЙН
Мотото на Bania24.com е „Ние създаваме хармония!” Нашата стратегия е освен да Ви инспирираме с продуктовите описания, да Ви консултираме по всяко време за особеностите на този пазар и да публикуваме в нашия блог интересни статии, които да ви държат в течение с най-новите тенденции, свързани с техническите характеристики и дизайна. Ние не Ви съветваме да се справяте сами с хидравличните връзки и за тях е по-добре да извикате водопроводчик, защото една грешка в доставянето на вода, може да доведе до сериозни последици. Всичко останало е под Ваш контрол и не бива да Ви плаши изобщо. Нашите продукти са подходящи за всички видове частни, обществени и държавни сгради, като ние предлагаме плочки от тропическо дърво за къща, плочки от тропическо дърво за вила, плочки от тропическо дърво за хижа, плочки от тропическо дърво за хостел, плочки от тропическо дърво за тераса, плочки от тропическо дърво за градина, плочки от тропическо дърво за лятна кухня, плочки от тропическо дърво за барбекю, плочки от тропическо дърво за ресторант, плочки от тропическо дърво за механа и много други видове плочки от тропическо дърво на ниски цени.
Стил
Заповядайте да разгледате реновирания сайт на онлайн магазин Bania24.com. Нашата нова стратегия е да Ви направим колкото е възможно по-информирани и съпричастни на цялостния процес по реновиране на Вашата баня. Тъй като голяма част от специалистите са склонни да злоупотребяват с Вашето доверие, е добре да сте предварително осведомени напълно за всичко. В колекцията ще срещнете декоративни плочки от тропическо дърво, класни плочки от тропическо дърво, луксозни плочки от тропическо дърво, арт плочки от тропическо дърво, поп арт плочки от тропическо дърво, дизайнерски плочки от тропическо дърво, хубави плочки от тропическо дърво, антични плочки от тропическо дърво, маркови плочки от тропическо дърво, висококачествени плочки от тропическо дърво, първокласни плочки от тропическо дърво, качествени плочки от тропическо дърво, уникални плочки от тропическо дърво, интериорни плочки от тропическо дърво, изящни плочки от тропическо дърво, елегантни плочки от тропическо дърво, стилни плочки от тропическо дърво, неконвенционални плочки от тропическо дърво, екстериорни плочки от тропическо дърво, оригинални плочки от тропическо дърво, класически плочки от тропическо дърво, модерни плочки от тропическо дърво, винтидж плочки от тропическо дърво, ретро плочки от тропическо дърво, изтънчени плочки от тропическо дърво, ексцентрични плочки от тропическо дърво и още много други стилове облицовъчни плочки от тропическо дърво на най-ниски цени.
Цветове
Облицовките са в естествен цвят, а всяка от тях има уникален характер и носи автентична атмосфера. В Bania24 ще намерите бели облицовъчни плочки от тропическо дърво, сиви облицовъчни плочки от тропическо дърво, бежови облицовъчни плочки от тропическо дърво, черни облицовъчни плочки от тропическо дърво, кафяви облицовъчни плочки от тропическо дърво, жълти облицовъчни плочки от тропическо дърво, оранжеви облицовъчни плочки от тропическо дърво, бежови облицовъчни плочки от тропическо дърво, червени облицовъчни плочки от тропическо дърво, зелени облицовъчни плочки от тропическо дърво, сини облицовъчни плочки от тропическо дърво, лилави облицовъчни плочки от тропическо дърво, розови облицовъчни плочки от тропическо дърво, пъстри облицовъчни плочки от тропическо дърво, колоритни облицовъчни плочки от тропическо дърво, живописни облицовъчни плочки от тропическо дърво и много други атрактивни и класически цветове и цветови схеми облицовъчни плочки от тропическо дърво на разпродажба.
Модели
Процесът, от избора на материали и подготовката на стената до техниката на облицовъчни плочки и окончателното завършване зависи много от качеството на плочките, както и от уменията на майстора, който ще ги поставя. От решаващо значение е това, че плочките трябва да бъдат качествено рязани и да не бъдат лесно драскащи се, лющещи се и склонни към деструктивни процеси.
Разновидности
В тази категория на Bania24 ще откриете различни разновидности, в зависимост какво искате да реновирате. Може да ги поставите и върху друг вид плочки.
Размери
Може да бъдете уверени, че нашия магазин Bania24 ще Ви достави плочки, в размерите, в които очаквате, които ще бъде лесно да се поставят правилно. Съществуват онлайн магазини, които работят без да спазват стандартите за качество и техните плочки не са изрязани сполучливо. С тях е трудно да се направи безупречно облицоване. Плочките, които предлагаме са оформени с помощта на лазерни технологии, благодарение на което освен, че са безкомпромисно точни, структурата е по-трудно да се разруши и от там идва нечупливостта им и съответно по-дългия им експлоатационен живот. Заповядайте, и се уверете на място в многообразието от стилове, цветове, материали, дизайни и цветове на облицовъчни плочки от тропическо дърво в най-близкия до Вас магазин.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Облицовъчните плочки от Bania24.com могат да се поставят на различни места, в зависимост от Вашето интериорно решение. Започнете със сваляна на всички декорации, стенни лампи (след сваляне на предпазителите) и защитени кабели. Затворете общия ключ за водоснабдяване и развийте сифона, ъгловите вентили и спиралните маркучи за доставка. Почистете стените с препарат, за да не останат никакви следи от мазнина и мръсотия. За сравнително тежки плочки се приемат тези, които са 30х30 см. За да поставите облицовъчни плочки, е добре да използвате един от така наречените гъвкави лепила за плочки. За предпочитане цимент, армиран с акрилни смоли, които предлагат отлично сцепление и устойчивост на влага. А варов разтвор също подсилен акрилен полимер смоли са особено подходящи за висока влажност като бани. За фуги в ъглите и около мивката, използвайте силикон, който осигурява добра адхезия към непорьозни повърхности, като плочките от естествена дървесина.
ЦЕНИ
Тъй като сме онлайн магазин, ние в Bania24, разполагаме със складове, които са десетки пъти по-големи от обикновените физически магазини. В тях ние зареждаме стоки, които производителите ни дават на големи отстъпки, тъй като пазаруваме на едро. Такива отстъпки се правят само на големите вериги, които имат голям стокооборот.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Ние работим с най-успешните и продавани фирми в нашия сектор. Едни от производителите, с които работим е испанския завод TERCOCER, а нашата фирма Bania24 е първата и единствена в България, която предлага таъкв вид плочки. Тъй като ние сме привърженик на зелената идея и се стремим да използваме природните суровини по възможно най-щадящия природата начин, строго следим за нашите производители да не изплозват трудно възобновяеми и редки дървесни видове и да имат сертификат, с който да доказват, че техните продукти не са изработени от нелегитимни дървени борси.
ПРОИЗХОД
Ние работем само с брандове с доказан произход, професионализъм от най-високо ниво и светвноутърдана репутация. В колекцията ще намерите български облицовъчни плочки от тропическо дърво, италиански облицовъчни плочки от тропическо дърво, испанкски облицовъчни плочки от тропическо дърво и много други видове облицовъчни плочки от тропическо дърво на ликвидация.
НАЛИЧНОСТИ
Големите наличности в нашите складове и шоуруми се дължат на това, че ние представляваме онлайн магазин и като такъв спестяваме от разходите за поддръжка на физически магазини. Тези разходи инвестираме в маркетингови стратегии, с които да задържим лоялните и да привлечем нови клиенти. Такива са постоянните атрактивни разпродажби, суперпромоциите и ликвидациите, които организираме целогодишно.
ТРАНСПОРТ
Когато поръчвате обицовъчни плочки от нашия магазин Bania24.com, може да бъдете сигурни, че ние ще Ви ги доставим в идеално състояние, без нито една от тях да бъде, счупена, натрошена или дори напукана. За жалост не всички магазини са като нашия и държат на професионалната опаковка и внимателната доставка, като допринасят за ограничаване на доверието в потребителите. Ние използваме най-добрите куриерски служби в България, а при пазаруване на по-големи количества на плочки и цели бани, можете да се възползвате от уникалното ни предложение да изпълним поръчката безплатно с наш транспорт на компанията.
МАГАЗИНИ
Нашите магазини и шоуруми се намират в София, Благоевград и Разлог. Моля, заповядайте, в най-близко разположения до Вас, за да се уверите в безпогрешното качество, блестящия дизайн и зашеметяващите решения, които създават нашите продукти. На място ще видите неща, които не може да се усетят чрез екрана, било то на фиксирано или мобилно устройство. Такива са пъвърхността, начина на отразяване на светлината и цялостното въздействие, което оказват продуктите.