Изчисти
Цена
Производители
Вид тапет
Каталог

Тапети за баня

Покажи:
Подредба:
Тапети ILLUSION от колекция SHADOW Лепилото се включва в цената. *Размер на тапетите: по желание..
220,00лв.
Тапети ACROPORA от колекция STONES Възможност за избор на цвят Цената на тапетите включва и лепил..
220,00лв.
Тапети ADAGIO от колекция CONCERTO В колекция CONCERTO производителят ни представя концерт от сенки ..
220,00лв.
Тапети AIOLA от колекция BLOOM Тапетите от колекция BLOOM ни пренасят в древните ботанически градини..
220,00лв.
Тапети ALPHABET от колекция WORDS През последните години тапетите отново са основна част от интериор..
220,00лв.
Тапети AMBER от колекция GOLD Колекцията GOLD ни представя силата на златото и златистия цвят в прир..
220,00лв.
Тапети ANT от колекция CRUST Тапетите от колекцията са в меки и топли цветове, които придават уют в..
220,00лв.
Тапети ARIA от колекция CONCERTO В колекция CONCERTO производителят ни представя концерт от сенки и ..
220,00лв.
Тапети ARSENIC от колекция METAMORPHOSIS Колекцията METAMORPHOSIS ни представя тапети, които са наси..
220,00лв.
Тапети ASTEROIDS от колекция ARCADE Тапетите от колекция ARCADE ни представят един архитектурен шедь..
220,00лв.
Тапети AUREA от колекция GOLD Колекцията GOLD ни представя силата на златото и златистия цвят в прир..
220,00лв.
Тапети AVENUE от колекция FABRICS Интересни фрагменти, безкрайни пътеки и алеи, неясни следи сякаш..
220,00лв.
Тапети BELLADONNA от колекция METAMORPHOSIS Колекцията METAMORPHOSIS ни представя тапети, които са н..
220,00лв.
Тапети BLA BLA от колекция CARD В основата на колекция тапети CARD са заложени черно-белите изображе..
220,00лв.
Тапети BLACK&WHITE от колекция VAGABOND Модерно и интересно предложение на производителя Glamora. К..
220,00лв.
Тапети BLUR от колекция BLOOM Тапетите от колекция BLOOM ни пренасят в древните ботанически градини ..
220,00лв.
Тапети BOHEME от колекция OPERA Шепот на една отминала епоха. Сенки от миналото. Бледи нюанси. Всич..
220,00лв.
Тапети BORDERLINE от колекция STUDIO 54 От диското до новата вълна, ехото на един иновативен завладя..
220,00лв.
Тапети Boscage от колекция PAYSAGE Тапетите от колекция PAYSAGE ни пренасят в един див и непокътнат ..
220,00лв.
Тапети BOULEVARD от колекция ANALOG Висока скорост, наситени цветове и замъглен поглед, но в същото ..
243,00лв.
Тапети CABARET от колекция STUDIO 54 От диското до новата вълна, ехото на един иновативен завладяващ..
220,00лв.
Тапети CAFE DE FLORE от колекция FLORE Поезията на природата, римите на листата, шума на вятъра. В..
220,00лв.
Тапети CANNAREGIO от колекция PLACE Колекцията PLACE ни представя едно пътешествие в отминала епоха..
220,00лв.
Тапети CAPRI от колекция DOLCE VITA Шепот на една отминала епоха. Сенки от миналото. Бледи нюанси...
220,00лв.

ДИЗАЙН
Нашата цел, от където идва и името на магазина ни Bania24.com, е чрез електронната ни витрина, да Ви осигурим онлайн платформа, на която 24 часа в денонощието, да можете да намерите всичко за Вашия дом или бизнес, на най-конкурентните цени на пазара и с най-високото качество! Тук ще се насладите на богата гама тапети за баня за жилища, тапети за баня за заведения, тапети за баня за вили, тапети за баня за резиденции, тапети за баня за крайградски къщи, тапети за баня за СПА центрове, тапети за баня за арт галерии, тапети за баня за бутикови хотели, тапети за баня за посолства, тапети за баня за офиси, тапети за баня за хотели, тапети за баня за хостели, тапети за баня за здравни центрове, тапети за баня за рехабилитационни центрове, както и много други видове тапети за баня на атрактивни цени.
Стил
Онлайн магазинът ни Bania24.com е създаден от хора с дългогодишен опит и задълбочени познания на всички нива в своята индустрия - от архитекти, дизайнери и предприемачи, както и в рамка от партньори с опит в търговията от разстояние! В колекцията ще откриете всякакви стилове евтини тапти за баня – хубави тапети за баня, тапети за баня в рустикален стил, тапети за баня в стил рококо, тапети за баня в ренесансов стил, тапети за баня в традиционен стил, тапети за баня в стил арт нуво, тапети за баня в стил арт деко, тапети за баня в стила на френската държава, тапети за баня в стил френски селски шик, тапети за баня в староанглийски стил, тапети за баня във викториански стил, тапети за баня в тоскански стил, тапети за баня в старогръцки стил, тапети за баня в крайбрежен стил, тапети за баня в римски стил, тапети за баня в минималистичен стил и много други тапети за баня на най-ниски цени.
Цветове
Всяка колекция е решена в модерни и съобразени с международние тенденции цветове, които са проектирани да работят прекрасно заедно във всяка комбинация. В нашия онлайн магазин ще намерите пъстро многообразие от водоустойчиви тапети за баня - бели тапети за баня, лилави тапети за баня, оранжеви тапети за баня, зелени тапети за баня, пъстри тапети за баня, черни тапети за баня, бежови тапети за баня, червени тапети за баня, сиви тапети за баня, кафяви тапети за баня, розови тапети за баня, монохромни тапети за баня, пастелни тапети за баня, тапети за баня в маслени цветове, контрастни тапет за баня, жълти тапети за баня, червени тапети за баня, сини тапети за баня, колоритни тапети за баня, както и много други цветове тапети за баня на изгодни цени.
Модели
Тапетите за баня са по-специалнии и устойчиви на влага, топлина, пара, мухъл и вода, в сравнение с обикновените тапети. Тук може да срещнете тапети за баня и кухня на ниски цени – тапети за баня с полка точки, тапети за баня с райета, тапети за баня с флорални принтове, фототапети за баня, тапети за баня с геометрични фигури, тапети за баня с растителност, тапети за баня с животински акценти, тапети за баня с природни символи, тапети за баня с тропически шарки, тапети за баня каталог, тапет за врата на баня водоустойчиви тапети за баня цени, тапети за баня върху блажна боя, тапети за баня върху плочки, тапети за баня върху гипсокартон, гумени тапети за баня, гумирани тапети за баня, тапети за баня душ, евтини тапети за баня цени, тапети за баня жени, тапети за баня животни, луксозни тапети за баня, лепящи тапети за баня, тапети за врата на баня, релефни тапети за баня, тапети за баня снимки, тапети фототапети баня, тапети за баня шумоизолация, тапети за баня щъркели, тапети за баня яки, тапети за баня язовири, тапети за баня юноши и много други модели на най-ниски цени.
Разновидности
В нашия уеб сайт Bania24.com, също така, се предлага опцията помощ в реално време. В секцията на Ваше разположение е пъстър спектър от тапети за баня онлайн - тапети за баня имитация на камък, тапети за баня имитация на тухлена стена, тапети за баня имитация на дърво, тапети за баня изитиращи мозайка, плакати за баня, тапети за баня имитация на мрамор, тапети за баня с изображение, тапети за баня имитиращи шисти, тапети за баня цена, тапети за баня цени, тапети за баня каталог и още много други типове тапети за баня на намаление.
Размери
Тук ще откриете огромно разнообразие тапети и декорации за баня - тапети за баня рамзери, тапети за баня цветове и тапети за баня цени.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Всички тапети са със стабилна форма - те няма да се разширят или деформират и няма да се образуват разделяния между тях. Освен това, те са дишащи, което предотвратява влагата, която при други тапети от други онлайн магазини, остава като в капан под хартията. Нашите тапети се перат напълно, щадящи са за околната среда, което ги прави идеалното стенно покритие за банята на дома или бизнеса. Нашите тапети за баня се премахват изключилно лесно и просто чрез издърпване на разстояние от стената - без специални инструменти или разтворители.
ЦЕНИ
В нашия сайт може да вземете идеи за координиране на цветовете и фона в целия във Вашето хигиенно-санитарно пространство на най-ниските в България цени.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Bania24 е един от първите Интернет магазини, специализирани в областта на обзавеждането, а основателите на магазина са с дългогодишен опит в своята сфера. Това дълго присъствие на пазара е факторът, който позволява на Е-магазина да осигури партньорство с основни доставчици на материали, мебели и аксесоари за бани за дома и бизнеса като италианската фирма GAIA MOBILI и други.
ПРОИЗХОД
Нашите модни колекции тапети са предназначени да се координират перфектно с всяко едно от нашите интериорни решения. Ние предлагаме продукти на реномирани български и европейски фабрики. В категорията може да срещнете испански тапети за баня, италиански тапети за баня, турски тапети за баня, български тапети за баня, гръцки тапети за баня, немски тапети за баня, полски тапети за баня и много други видове тапети за баня и тоалетна на намаление.
НАЛИЧНОСТИ
Използвайте една от цветните колекции тапети за баня, които предлагаме в Bania24.com! Наличностите са наистина големи, така че не се притесняватйте, ако решите да използвате нашите продукти и за Вашия бизнес!
ТРАНСПОРТ
При закупуването на цялостни интериорни решения за баня и поръчки на плочки над определен размер, Вие можете да се възползвате от безплатната услуга за превоз на Вашите продукти.
МАГАЗИНИ
Ние разполагаме магазини и складове, разположени в София, Благоевград и Разлог. Всичко, което трябва да направите е да изберете тапети за баня и да поръчате чрез сайта ни или на място в един от нашите магазини и да поискате мостра от моделите, които Ви вдъхновяват или в зависимост от ефекта, който желаете да постигнете.