Изчисти
Цена
Производители
Размери вани
Врата
поддушово корито
Душ кабина
Размери и комбинации на стъклата
Каталог

Вани и душ кабини

Покажи:
Подредба:
Квадратна душ кабина „КЛЕО” ICS 275TC – традиционен модел на Интер Керамик. Кабината е в симетрична..
199,00лв.
Квадратно душ корито – модел Purano (Германия) -41%
Квадратно корито за душ – модел Purano с марката HUPPE (Германия) Квадратна структура от кориан – ..
819,10лв. 485,00лв.
Модел хидромасажна вана TUA на HAFRO Geromin (Италия) -44%
Модернистична вана с хидромасажни функции – модел „Tua” HAFRO Geromin, Италия. Основни специфики ..
3 100,00лв. 1 750,00лв.
Овална душ кабина на HAFRO Geromin (Италия) -12%
Душ кабина в овална форма – модел на HAFRO Geromin, Италия – подходяща за монтаж в ъгъл в банята ил..
1 116,23лв. 979,00лв.
Овална душ кабина „ЕММА” ICS 585 – луксозен модел на Интер Керамик. Кабината е в симетрична форма, ..
199,00лв.
Овална душ кабина „ЛЯТО” ICS 285FS 80/90 – луксозен модел на Интер Керамик. Кабината е в симетрична..
199,00лв.
Овално душ корито – модел Purano (Германия) -45%
Овално корито за душ – модел Purano с марката HUPPE (Германия) Овална структура от кориан – смесиц..
985,74лв. 539,00лв.
Душ кабина в класическа правоъгълна форма – модел на HAFRO Geromin, Италия – подходяща за монтаж в ..
646,29лв.
Сифон за душ корито – модел на Huppe (Германия) -21%
Сифон пригоден за душ корито – модел на Huppe (Германия) Модел пригоден за душ корито от колекци..
107,96лв. 85,00лв.
Вана хидромасаж SOLD OUT
Ъглова вана за хидромасаж на фирма Интер Керамик. Снабдена с 8 джета за хидромасажен ефект. Подходя..
1 206,00лв.
Вана Bendida акрилна -19%
Вана за баня от акрил - класически дизайн от фирма Интеркерамик. Бяла вана с преден и страничен пане..
328,98лв. 266,47лв.
Вана от акрил - правоъгълна на фирма Рока - Испания. Достатъчно голяма, за да се къпят 2 човека в не..
1 579,20лв.
Вана за вграждане - акрилна. Класически дизайн в бяло за вашата баня. Характеристики: Размери - ..
1 359,60лв.
Правоъгълна вана от акрил Витос на Roca - Испания. Класически дизайн в бяло за вашата баня. Характер..
1 299,60лв.
Хидромасажна вана за баня - предназначена за вграден монтаж - ъглов. Може да се поръча без системата..
1 864,00лв.
Вана с хидромасаж DODONA - вградена -23%
Вана за хидромасаж - вграден монтаж. Оборудвана с всякакви екстри като подводно осветление, 8 масажо..
1 297,20лв. 994,80лв.
Душ кабина - хидромасажна SOLD OUT
Хидромасажна кабина душ заоблена тип круша. Разполага с 6 масажора и контролен панел за управление н..
1 199,98лв.
Душ кабина квадратен тип 90/90/185 -20%
Квадратна душ кабина на италианския производител Лаура Бенини. В комплекта не е включено коритото. Х..
613,00лв. 490,40лв.
Овална душ кабина 3 в 1 - кабина, акрилно корито и сифон.Промо продукт с високо качвство на фирма KO..
747,00лв.
Душ-кабина Velvet овална -14% SOLD OUT
Овална душ кабина с тонирани стъкла. Кабината е с 2 врати, които се отвярят с панти. Характеристики:..
714,00лв. 614,04лв.
Душ-кабина овален тип 90/90/185 -20% SOLD OUT
Овална кабина душ за баня - италиански дизайн. С красив профил от хром и 2 плъзгащи се врати. Характ..
360,00лв. 288,00лв.
Душ-кабина овална 90/90/185 -20%
Овална душ кабина за баня на Laura Benigni - Италия. Кабината е с 1 врата на хромирани панти от меси..
618,70лв. 494,96лв.
Плоско поддушово корито от порцелан за банята. Специалната повърхност против плъзгане ви пази от па..
727,20лв.
Поддушово корито с антихлъзгаща повърхност на фирма ROCA. Материала е изцяло плосък порцелан, проек..
553,20лв.

ДИЗАЙН
Онлайн магазин Bania24.com предлага интелигентни решения и консултации относно пазара. Освен това нашия уеб сайт предлага пазарни драйвери и полезна информация за ежедневните операции, строителството и експлоатацията. Ние предлагаме вани и душ кабини за дома, вани и душ кабини за вили, вани и душ кабини за клиники, вани и душ кабини за хижи, вани и душ кабини за СПА центрове, вани и душ кабини за резиденции, вани и душ кабини за посолства, вани и душ кабини за сауни, вани и душ кабини за фитнес центрове, вани и душ кабини за частни клубове и много други видове вани и душ кабини на промоция.
Стил
Стилът на Bania24.com предизвиква безкрайно усещане за спокойствие и ведрост и основни във фокуса му са домът и семейството. Атмосферата, която създава е атмосфера на топлина и гостоприемство, без значение дали домът е с модерен космополитен дизайн, намиращ се в сърцето на града или е уютна крайградска къща в провинциален стил. Нашите цялостни решения за баня целят да създадат усещане, че си се пренесъл в дните, когато всичко е било създавано ръчно от местни естествени материали, достатъчно устойчиви, за да се използват цял живот и да се предадат на следващото поколение. Ние предлагаме луксозни вани и душ кабини, декоративни вани и душ кабини, класни вани и душ кабини, луксозни вани и душ кабини, изящни вани и душ кабини, елегантни вани и душ кабини, стилни вани и душ кабини, неконвенционални вани и душ кабини, арт вани и душ кабини, поп арт вани и душ кабини, дизайнерски вани и душ кабини, хубави вани и душ кабини, антични вани и душ кабини, уникални вани и душ кабини, оригинални вани и душ кабини, маркови вани и душ кабини, ексцентрични вани и душ кабини, интериорни вани и душ кабини, екстериорни вани и душ кабини, висококачествени вани и душ кабини, първокласни вани и душ кабини, качествени вани и душ кабини, класически вани и душ кабини, модерни вани и душ кабини, винтидж вани и душ кабини, ретро вани и душ кабини, изтънчени вани и душ кабини и още много други стилове вани и душ кабини на най-ниски цени.
Цветове
Нашите майстори се отличават със своя изтънчен усет към красивото и цветовете. Нашите вани и душ кабини са в неутрални, естествени тонове, така че, ако решите да продавате жилището, то да бъде с оптимална жилищна оценка. Ако решите да персонализирате в любим цвят, ние предлагаме душ кабини и вани в ексцентрични, екстравагантни и завладяващи цветове, както и вани и душ кабини по поръчка.
Модели
Доверете се на нашите майстори, които произвеждат душ кабини с артистичната креативност, характерна за Bania24.com. Приемете лукса като съществена част от домашния живот и открийте красотата в ретро, модерна или традиционна душ кабина, създадена от хора с индивидуалност с помощта на съвременни инструменти и украсени с естествени мотиви на цветя или животни. Категорията предлага различни модели душ кабини като душ панел, душ кабина, хидромасажни душ кабини, парни душ кабини, хидромасажни кабини, парни душове, вани за баня, вани с душ кабини, вани с параван, вани за хора с увреждания и много други модели вани и душ кабини на супер ниски цени.
Разновидности
Вариации на душ кабини, отделно от рамките на корпуса, вратите и формата на корпуса имат голямо въздействие върху полезността на кабината и цялостния вид на банята. Ето още няколко вида душ кабината, за да се подобри възможността за подбор: квадратна душ кабина, правоъгълна душ кабина, петоъгълна душ кабина, заоблена душ кабина, ъглова душ кабина и много други видове душ кабини на атрактивни цени.
Размери
Ние предлагаме малки вани и душ кабини, големи вани и душ кабини, вани и душ кабини аз малка баня, вани и душ кабини за просторна баня, стандартни вани и душ кабини, нестандартни вани и душ кабини и вани и душ кабини с алтернативни размери.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Душ кабините биват рамкирани, без рамка и с полу рамка. Рамкираните душ кабини имат по-дълъг живот, но не са много лесни за почистване. Комплексните области на рамките затрудняват отстраняването на прах и влага, която се натрупва в тези области през годините. Душ кабините без рамка са по-лесни за почистване и поддържане и поддържат новия си външен вид за по-дълъг период. При тях няма много метал, за да се повредят при чест контакт с вода. Тъй като металните ленти не заобикалят вратите напълно, има по-малко шансове прах и влага да се натрупат в тези области. Нерамкираните душ кабини в много по-старите домове изглеждат нови и до днес и не се нуждаят от подмяна след няколко години, благодарение на тяхната дълготрайност. Душ кабините с полу рамки са с минималистично проектиране и придават усещане за елегантност, както тези без рамки. Рамката обикновено обезпечава корпуса от двете страни, докато вратата е оставена без рамка. Това предлага също лъскав вид на достъпни цени.
ЦЕНИ
Ако в 14 дневен срок от закупуване на продукт от нашия Е-магазин Bania24.com откриете по-ниска цена в друг магазин, ни върнете обратно продукта, а ние ще ви върнем сумата.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Ние сме директен вносител на с най-търсените и най-предпочитаните от българския потребител производители: DEVON&DEVON, INTER CERAMIC, HYDROSYSTEMS,VIDIMA, ROCA, FAYANS и KOLO.
ПРОИЗХОД
Колекцията разполага с български вани и душ кабини, турски вани и душ кабини, полски вани и душ кабини, италиански вани и душ кабини, испански вани и душ кабини, немски вани и душ кабини и много други видове вани и душ кабини на атрактивни отстъпки.
НАЛИЧНОСТИ
Ние имаме много големи наличности вани и душ кабини, с които изпълняваме експресни доставки за оборудване на големи пространства като хотели, хостели, хосписи, клиники, санаториуми, рехабилитационни центрове и много други.
ТРАНСПОРТ
Ние доставяме Вашите поръчки до всеки обект в страната с надежден и бърз транспорт. Обикновено използваме куриерски услуги, а за по-големите поръчки – безплатен траспорт на компанията.
МАГАЗИНИ
Bania24 продължва да се развива и да печели все повече клинети, благодарение на своите ексклузивни мебели и хармонични материали за баня. В спокойствието на уютния дом или вила с изглед към красивите български пейзажи, Bania24 отдава любовта си към природата на ваните и душ кабините, пренасяйки върху тях запомнящи се форми, образи и картини. Bania24 се слива с пулса на времето като създава продукти за хора, които споделят неговото възприятие, че естетиката и комфорта, може във времето да вървят заедно ръка за ръка. • и и баня в нашия онлайн магазин! • •