Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Умивалник
Каталог

Мивки от камък, мрамор и оникс

Покажи:
Подредба:
Умивалник за баня за стенен монтаж – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 12047 светъл отвор..
994,99лв.
Стенен двоен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 38131 – от дизайнерска..
995,00лв.
Двоен умивалник за баня за стенен монтаж – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 15046 – от ..
1 494,99лв.
Умивалник за баня за стенен монтаж – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 9047 – от дизайн..
894,99лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 5042 – от дизайнерска..
1 545,00лв.
Умивалник за стенен монтаж – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 18040 – от дизайнерската ..
1 794,99лв.
Луксозна мивка за плот – модел за баня на Inter Ceramic със сериен номер ICB 685 – от дизайнерската..
395,00лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 4547 – от дизайнерска..
1 595,00лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 4546 – от дизайнерска..
1 295,00лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 4590 – от дизайнерска..
1 645,00лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 4245 – от дизайнерска..
1 695,00лв.
Стоящ масивен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 3890 – от дизайнерска..
1 395,00лв.
Умивалник за баня за стенен монтаж – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 9048 – от селекц..
795,00лв.
Стенна мивка за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICB 4611 – от дизайнерската колекция..
595,00лв.
Мивка за плот – модел за баня на Inter Ceramic със сериен номер ICB 684W – от дизайнерската колекци..
594,99лв.
Луксозна мивка за плот – модел за баня на Inter Ceramic със сериен номер ICB 686 – от дизайнерската..
495,00лв.
Широк умивалник за вграждане в мебел – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 38130 L/R – от д..
894,99лв.
Умивалник за вграждане в мебел – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 38126F – от дизайнерск..
594,99лв.
Стенна мивка за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 6016 – от селекцията „Умивалници..
695,00лв.
Мивка за плот – модел за баня на Inter Ceramic със сериен номер ICB 645 – от дизайнерската колекция..
365,00лв.
Стенен умивалник за баня – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 12048 – от дизайнерската кол..
1 295,00лв.
Широк умивалник за вграждане в мебел – модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 38127 L/R – от д..
695,00лв.
Умивалник за баня – хибриден модел на Inter Ceramic със сериен номер ICC 8240 – от селекцията „Ум..
894,99лв.
Мивка за плот – модел за баня на Inter Ceramic със сериен номер ICB 683 – от дизайнерската колекция..
545,00лв.

ДИЗАЙН
В тази категория на Bania24.com ще намерите разнообразие от мивки, изработени прецизно като камък, мрамор и оникс. Освен тях предлагаме богата гама от изделия изработени майсторски от скално-облицовъчни материали. Такива са различни видове продукти, използващи се за облицовка на камини, подови настилки, стени, подпрозоречни плотове, плотове за бани, плотове за кухни, стълбища, коридори, фасади, дворове, огради и пр. Дизайнът на продуктите на Bania24 отбелязват невероятно развитие през годините. Започнал от магазин за най-търсените и харесвани от българина продукти за баня и превърнал се в известен и любим на българската аристокрация и хората на изкуството бранд, в който можете да намерите абсолютно всичко за Вашата баня. Нашите продукти от тази категория на Bania24.com са идеални за дома и бизнеса. Колекцията предлага широка гама мивки от камък, мрамор и оникс онлайн - мивки за къщи, мивки за вили, мивки за посолства, мивки за резиденции, мивки за арт галерии, мивки за СПА центрове, мивки за крайградски къщи, мивки за хижи, мивки за хотели, мивки за хостели, мивки за къмпинги, мивки за механи, мивки за ресторанти, мивки за заведения, мивки за фризьорски салони и много други мивки на ниски цени.
Стил
Всеки опит да бъде променен стилът на Bania24 и да се опрости, би довело до оспад в търсенето. Дизайнерите на Bania24.com нзнаят че за да се продава един модел, то той би трябвало да носи носталгия по отминалите времена. За това, във всеки от нашите продукти за баня ще намерите ретро акцент, който да носи носталгия по миналото.
Цветове
Умивалниците, изработени от първокласни, устойчиви и дълготрайни материали са отлична инвестиция, след която може никога повече да не ви се налага да правите ремонти. Те са с дизайн, който позволява лесна актуализация всеки сезон чрез различни теми и акценти. Bania24.com разполага с мивки от скално-облицовъчни материали във всички цветове, в които се срещат в природата тези органични материали. Всички продукти са в неутрални, приглушени, земни тонове и особено подходящи за интериорни решения в Традиционен стил и Рустик.
Модели
Ако обичате да бъдете винаги в синхрон с модните тенденции, добре е да знаете, че нашите материали, оборудване и мебели лесно могат да се обновяват и да се използват като поливалентна база за изявление в различни стилове. В категорията ще намерите, каменни мивки за баня, каменни мивки за кухня, каменни мивки алпака, външни каменни мивки, каменни мивки за двор, каменни мивки цветове, каменни мивки размери, каменни мивки цени, мраморни мивки, мрамрни мивки за кухня, мраморни мивки за баня, външни мраморни мивки, полимермраморни мивки, мраморна мивка за баня, мраморни мивки алпака, мраморни мивки изкуствени, мивки имитация на мрамор, мраморна мивка цена, мраморни мивки размери, мраморни мивки цветове, мраморни мивки цени, ониксови мивки цветове, ониксови мивки размери, ониксови мивки цени и още много модели мивки на разпродажба.
Разновидности
Разгледайте нашите дизайнерски мивки, за да видите, че в Bania24 се срещат ренесанса и италианския “нон-хау”. Категорията на Bania24.com предлага градински мивки и чешми, градински мивки цени, мраморни мивки цени, каменни мивки за баня, каменни мивки за баня, мивки от технически камък, мивки от речен камък, мивки за баня от камък, мивка от камък цена, външна мивка от камък, мивки от камък за баня, мивки от дялан камък, мивки от естествен камък, мивки от изкуствен камък, кухненски мивки от технически камък, мивки от мрамор, мивка от речен камък, мивки от камък гранит, мивки от камък синтетичен гранит, мивки от камък, мивки от камък силгранит, мивки от камък стъкло, мивки от камък стъклопласт мивка от технически камък, мивки от камък фаянс, мивка от камък цена, мивки от камък неръждаема стомана, мивки от камък неръждавейка, мивки от камък полимер, мивки от камък полимермрамор, мивки от мрамор, мивки от мраморен прах, мивки от изкуствен мрамор, мивки от мрамор бетон, мивки от мрамор баня, мивки от мрамор бани, мивки от мрамор гранит, мивки от мрамор кухни, мивки от мрамор и гранит, мивки от мрамор изделия, мивки от мрамор колони, мивки от мрамор топ цени, мивки от мрамор фигури, мивки от мрамор фонтани, мивки от мрамор чешми, мивки от оникс за бани, мивка от оникс, мивки от оникс за кухни, мивки от оникс, мивки от оникс кухня, мивки от оникс баня, мивки от оникс мраморен, мивки от мраморен оникс, мивки от оникс фигури, мивка от оникс цена, мивки от оникс ювелирни, мивки от тиково дърво, както и много други мивки на ликвидация.
Размери
В последнте години тенденциите в обзавеждането са насочени към освобождаване на повече място и се използват функционално всички пространства - високи, ниски, ъгли и пр. Това налага заменянето на свободностоящите мивки с вградени или изработени по индивидуална заявка. Така пространството може да се изполва пълноценно, като се взимат предвид важни фактори като средствата за организиране и съхнанение на Вашите вещи. Ако банята е малка, по-добре би било да се освободите от долния шкаф под мивката и да я поставите на елегантен и стилен пиедестал. Ние предлагаме стандартни, нестандартни, малки, големи и алтернативни размери мивки от камък, мрамор, тиково дърво и оникс. Освен тях, изработваме и мивки по индивидуални размери.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Дизайнерските изделия, произведени с любов и внимание от производителите, с които работим и подбираме изключително прецизно, могат да допълнят с чар и изисканост всяко интериорно или екстериорно пространство. Ние в Bania24.com предлагаме мивки и цялостни решения за баня – мивки за бани, мивки за кухни, мивки за летни кухни, летни за веранди, мивки за тераси, мивки за зимни градини, мивки за тераси, мивки за градини, и много други мивки от камък, мрамор и оникс на икономични цени.
ЦЕНИ
Ние се стараем да предлагаме нашите продукти на цени, които са постиганили хармонична симбиоза с тяхната функционалност. Всички продукти в категорията са с доживотна гаранция.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от производителите, с които работим в Bania24.com e испанския бранд TERCOCER. Всички продукти на специалната селекция са винаги различни, уникални и неповторими. Ако поръчате втори продукт, то той няма да бъде еднакъв с първия. Това трябва да се приема като особеност на продуктите, а не като тяхна странност или дефект.
ПРОИЗХОД
Bania24.com предлага български мивки, италиански мивки, турски мивки, полски мивки, китайски мивки, немски мивки, испански мивки, гръцки мивки и мивки, произведени в много други страни.
НАЛИЧНОСТИ
Bania24.com разполага с наличност от 10 000 продукта за баня, сред които може да направите разнообразни комбинации, за да персонализирате Вашата баня като я превърнете в зашеметяващо интериорно пространство с автентична атмосфера.
ТРАНСПОРТ
Ние работим най-надеждните и коректни куриерски служби в България. Купувайки на едро за хотели, търговски центрове, заведения, фитнес зали, спортни клубове и СПА от нашите материали за баня или цялостни интериорни решения ние ще Ви доставим Вашите поръчки до всеки обект в страната напълно безплатно с професионален транспорт на компанията.
МАГАЗИНИ
Bania24 е истинска империя за вътрешния дизайн на бани. Този дизайн не може да се забрави, защото говори сам за себе си и разказва... Заповядайте на място в един от нашите магазини в София, Разлог или Благоевград и послушайте тази невероятна приказка.