Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Фаянс за хора с увреждания

Покажи:
Подредба:
На вашето внимание представяме изключително красив и функционален умивалник за стенен монтаж. Порц..
340,80лв.
Тоалетна чиния, колекцията SevaFresh от Vidima. Класически дизайн, за тоалетна чиния, която напълн..
271,20лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com предлага богат асортимент от повече от 10 000 продукти за всеки вкус и за всяка нужда. Е-магазинът се актуализира постоянно, като се стреми да съчетава най-големият избор на дизайнерски продукти и модни аксесоари за декориране с най-достъпните цени. Bania24 печели все повече клиенти в цялата страна, тъй като нашите продукти говорят на свой собствен език. Те разказват... Цялостните решения за баня на Bania24 са с различен, индивидуален стил и са лесни за актуализирани през всеки сезон. Според законодателството на ЕС хората с увреждания са уязвима група хора, която се нуждае от специфични потребностти в общостта. Bania24 предлага фаянс за хора с увреждания онлайн - фаянс за хора с увреждания за домове, фаянс за хора с увреждания за арт галерии, фаянс за хора с увреждания за вили, фаянс за хора с увреждания за посолства, фаянс за хора с увреждания за резиденции, фаянс за хора с увреждания за заведения, фаянс за хора с увреждания за ресторанти, фаянс за хора с увреждания за бербекюта, фаянс за хора с увреждания за здравни центрове, фаянс за хора с увреждания за поликлиники, фаянс за хора с увреждания за болници, фаянс за хора с увреждания за клиники, фаянс за хора с увреждания за къмпинги, фаянс за хора с увреждания за туристически обекти, фаянс за хора с увреждания за частни сгради, фаянс за хора с увреждания за държавни сгради и фаянс за хора с увреждания за публични сгради.
Стил
Ние Ви предлагаме да реновирате дома си с дизайнерски, маркови и икономични материали и оборудване. Стилните метални, полирани дръжки за стена са произведени, за да улеснят хората със специални потребности в техните ежедневни задачи. Всяко обществено или частно помещение за обществени услуги в общността е добре да предвижда санитарно хигиенно пространство за такива хора, като по този начин неговите собсвеници могат да изразят толерантност и загриженост към тази уязвима група хора.
Цветове
В категорията ще срещнете фаянс с хора с увреждания във всички цветове на спектъра на дъгата. Ние предлагаме продукти от приглушени земни тонове, които действат релаксиращо и успокояващо до ярки и смели, тонизиращи цветове.
Модели
Чрез удобен интерфейс за лесна навигация и търсене на продукти, потребителите могат да открият всякакви видове окачени тоалетни чинии, с които да направят изявление във всеки стил. Категорията разполага с широк спектър фаянс за хора с увреждания – wc комплекти за хора с увреждания, дръжки за вана, дръжки за хавлии сгъваеми, ъглови дръжки, умивалници за хора с увреждания, смесители за хора с увреждания
Разновидности
В Bania24.com ще намерите богати предложения през цялата година, на цени, които не сте си и представяли. В категорията ще намерите метални дръжки, санитарен порцелан, моноблоци, смесители, аксесоари и много други продукти за хора с увреждания.
Размери
Всички продути, предлагани от нашия Е-магазин са на трайно намалени цени. Тук ще намерите фаянс за хора с увреждания размери, фаянс за хора с увреждания цветове и фаянс за хора с увреждания цени. Ние предлагаме готови продукти и изработваме фаянс за хора с увреждания по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Фаянсът за хора с увреждния е предназначен за всички жилища, в които се предвижда хигиенно-санитерните пространства да бъдат използвани от хора, които се използват от хора, претърпяли различни инциденти, медицински или рехабилитационни манипулации, хора с различна анамнеза и различна степен на инвалидност, както и възрастни хора, които имат нужда от помагала. Хората с намалена подвижност се нуждаят от противоплъзгащи повърхности на подовите настилки, лесни за поддръжка елементи, облегалки, дръжки и подпори, които да са стабилни и с тяхна помощ да се предвижват и изправят. Тъй като те са с някаква степен инвалидност или са възрастни, смесителите за тях се проектират да бъдат лесни за активиране и изключване. Задължително е когато има душ в такава баня да се добави и стол. Умиваалниците също е добре да предвиждат удобна и стабилна позиция за потребителите. Тези интериорни решения трябва да бъдат напълно обезопасени от към инцидент и в тях не бива да се инсталират стърчащи и чупливи елементи.
ЦЕНИ
Bania24.com винаги предлага най-добрите продукти на най-добра цена!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Bania24 осигурява продукти от повечето от най-известните фирми в областта на обзавеждането, оборудването и декора на хигиенно-санитарните помещения. Испанският бранд ROCA, немският бранд DANIEL са само част от имената, подписали модните линии.
ПРОИЗХОД
Категорията предлага български фаянс за хора с увреждания, китайски фаянс за хора с увреждания, италиански фаянс за хора с увреждания, испански фаянс за хора с увреждания, гръцки фаянс за хора с увреждания, немски фаянс за хора с увреждания, полски фаянс за хора с увреждания и много други типове фаянс за хора с увреждания на изгодни цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с огромни наличности в нашите магазини и складове. Ние не посочваме като налични, продукти, които нямаме на склад, както някои онлайн фирми, тъй като знаем, колко важно е за Вас бързината на доставката, особено, ако сте наели екип, който да извърши оборудването на банята Ви.
ТРАНСПОРТ
Ние работим с най-добрите куриерски фирми в България, а поръчките на едро доставяме с наш личен транспорт, акто разходите са за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Нашите магазини са позиционирани в градовете София, Разлог и Благоевград. Заповядайте на място, за да получите повече информация за избраните от Вас продукти и да направите информирано решение.