Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Каталог

Тоалетни седалки, казанчета, писоари, клекала

Покажи:
Подредба:
Продукт: Тоалетно казанче от PVC – модел CC 023 от колекциите санитарна керамика на Интер Керамик; ..
36,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 794 – от коле..
44,99лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 793 – от коле..
44,99лв.
Продукт: Бежова седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 909 –..
35,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 800 – от коле..
40,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 781 – от колек..
34,48лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 792 – от колек..
44,99лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 798 – от коле..
44,99лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 782 – от колек..
34,49лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 799 – от коле..
44,99лв.
Продукт: Лилава седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 909 P..
35,00лв.
Продукт: Червена седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 909 ..
35,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 714 – от коле..
29,99лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 717 – от коле..
30,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ПОЛИРЕЗИН с артикулен код ICST 593 – от коле..
79,80лв.
Продукт: Сива седалка и капак за тоалетна чиния – модел от MDF с артикулен код ICST 606GRAY – от к..
40,00лв.
Продукт: Черна седалка и капак за тоалетна чиния – модел от MDF с артикулен код ICST 606B – от кол..
30,00лв.
Продукт: Бял стенен писоар – модел ICC 3732 от колекциите санитарна керамика на Интер Керамик; ..
128,00лв.
Продукт: Златист стенен писоар – модел ICC 3732 GOLD от колекциите санитарна керамика на Интер Кер..
418,00лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от MDF с артикулен код ICST 690 – от колекциите..
89,90лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 713 – от коле..
29,98лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел с артикулен код ICST 721 – от колекциите тоалет..
49,98лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от MDF с артикулен код ICST 689 – от колекциите..
89,89лв.
Продукт: Седалка и капак за тоалетна чиния – модел от ДУРОПЛАСТ с артикулен код ICST 718 – от коле..
40,00лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com е онлайн магазин No.1 за флаш продажби за потребителите в България, които обичат модата и стила на живот, и имат желание да откриват винаги нови и синхрон с международните тенденции, продукти на най-добрите марки, за да живеят в дом, за какъвто са си мечтали! Категорията предлага широка гама от евтини тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала - аксесоари за тоалетна за жилища, аксесоари за тоалетна за вили, аксесоари за тоалетна за хотели, аксесоари за тоалетна за хостели, аксесоари за тоалетна за арт галерии, аксесоари за тоалетна за резиденции, аксесоари за тоалетна за посолства, аксесоари за тоалетна за къмпинги, аксесоари за тоалетна за търговски центрове, аксесоари за тоалетна за СПА центрове, аксесоари за тоалетна за заведения и много други аксесоари за тоалетна на ниски цени.
Стил
С тази колекция могат да се съчетават различни видове плочки класически и модерни, цветни и изчистени. Категорията предстнавя голямо разнообразие от тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала онлайн – луксозни аксесоари за тоалетна, декоративни аксесоари за тоалетна, класни аксесоари за тоалетна, луксозни аксесоари за тоалетна, изящн аксесоари за тоалетна, елегантни аксесоари за тоалетна, стилни аксесоари за тоалетна, неконвенционални аксесоари за тоалетна, арт аксесоари за тоалетна, поп арт аксесоари за тоалетна, дизайнерски аксесоари за тоалетна, хубави аксесоари за тоалетна, антични аксесоари за тоалетна, уникални аксесоари за тоалетна, оригинални аксесоари за тоалетна, маркови аксесоари за тоалетна, ексцентрични аксесоари за тоалетна, интериорни аксесоари за тоалетна, екстериорни аксесоари за тоалетна, висококачествени аксесоари за тоалетна, първокласни аксесоари за тоалетна, качествени аксесоари за тоалетна, класически аксесоари за тоалетна, модерни аксесоари за тоалетна, винтидж аксесоари за тоалетна, ретро аксесоари за тоалетна, изтънчени аксесоари за тоалетна и още много други стилове аксесоари за тоалетна на най-ниски цени.
Цветове
Класическата и модерна визия на серията аксесоари за баня, позволява комбиниране с всички класически колекции санитарен фаянс и мебели за баня. Онлайн магазин Bania24.com предлага богато разнообразие от модели тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала в модерни и шикозни цветове – бели аксесоари за тоалетна, черни аксесоари за тоалетна, червени аксесоари за тоалетна, сиви аксесоари за тоалетна, розови аксесоари за тоалетна, лилави аксесоари за тоалетна, оранжеви аксесоари за тоалетна, аксесоари за тоалетна дъб, аксесоари за тоалетна кестен, аксесоари за тоалетна череша, аксесоари за тоалетна явор, кафяви аксесоари за тоалетна, бежови аксесоари за тоалетна, слонова кост аксесоари за тоалетна, сини аксесоари за тоалетна, зелени аксесоари за тоалетна, кафяви аксесоари за тоалетна, цветни аксесоари за тоалетна, безцветни аксесоари за тоалетна, монохромни аксесоари за тоалетна, пъстри аксесоари за тоалетна, колоритни аксесоари за тоалетна, ахроматични аксесоари за тоалетна, аксесоари за тоалетна в пастелни цветове, сребристи аксесоари за тоалетна, златисти аксесоари за тоалетна, бронзови аксесоари за тоалетна, медни аксесоари за тоалетна и много други цветове аксесоари за тоалетна на разпродажба.
Модели
Ако тези аксесоари за баня Ви допадат, но желаете да видите сходни артикули, може да разгледате категорията с близки модели или да ги потърсите с помощта на търсачката на Bania24.com. Категорията предлага тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала на икономични цени - тоалетни седалки с биде, детски тоалетни седалки, тоалетни седалки цени, тоалетна седалка цена, тоалетна седалка цени, седалки за тоалетна чиния цена, повдигнати тоалетни седалки, тоалетни седалки автоматични, тоалетна седалка биде, тоалетна седалка за деца, тоалетна седалка за инвалиди, тоалетна седалка за дете, тоалетна седалка комбинирана с детски капак, казанчета за тоалетни, казанчета за вграждане, казанчета за баня, вградени казанчета, вградени казанчета цени, казанче горно, тоалетни казанчета, евтини казанчета за тоалетна, италиански казанчета за вграждане, писоари с фотоклетка, писоар за жени, писоари бебешки, видове писоари, порцеланови клекала, пластмасови клекала, санитарен фаянс клекала, клекала от дуропласт, клекало за тоалетна цена, клекало размери, клекало цветове, клекало с биде, клекало стъклопласт и много други клекала на най-ниски цени.
Разновидности
В тази секция ще намерите тоалетни седалки, писоари, казанчета и клекала. Секцията разполага с тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала на топ цени –тоалетна седалка от дуропласт, тоалетна седалка със забавено падане, тоалетна седалка с капак, тоалетна седалка универсална, тоалетна седалка за хора с увреждания, седалка тоалетна чиния, toaletni sedalki, toaletni sedalki ceni, тоалетни казанчета и wc аксесоари, тоалетни казанчета и чинии, керамични казанчета за тоалетна, фаянсови казанчета за тоалетна, казанчета за тоалетна санитарен фаянсн, клозетни казанчета, казанчета моноблок, казанче моноблок, пластмасови за тоалетна, вградени казанчета размери, тоалетни казанчета размери, пластмасови за тоалетна цени, тоалетни казанчета цени, тоалетни казанчета пластмасови, казанчета цени, казанче цена, вградени казанчета цени, kazancheta, kazancheta ceni, писоари детски, писоари дамски, писоари капак, писоари размери, писоари цветове, pisoari, pisoari ceni,клекала, клекала за баня, клекала за тоалетна, тоалетни клекала, тоалетни клекала цени, клекела за тоалетна цени, клекала за външни тоалетни, клекала градински, клакала ориенталски, клекала с оттичане, клекала цена, клекала цени, клекало с долно оттичане, клекало с казанче, клекало цена, klekala, klekala ceni и много други клекала на ниски цени.
Размери
Може да намерите големи аксесоари за тоалетна, малки аксесоари за тоалетна, средни аксесоари за тоалетна, стандартни аксесоари за тоалетна, нестандартни аксесоари за тоалетна и аксесоари за тоалетна с алтернативни размери.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Категорията предлага тоалетни седалки, казанчета, писоари и клекала за интериорни иекстериорни пространства за дома и бизнеса. Продуктите са подходящи, както за малките бани и тоалетни, така и за по-големите.
ЦЕНИ
Целта на Bania24 е да осигури на своите клиенти възможност за лесна, бърза и достъпна покупка през интернет, сигурността на сделката и разнообразие от продукти на страхотни цени!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Наши доставчици са родни, бързо развиващи се брандове, вече наложили се български фирми, включително и големите марки като испанския производител ROCA, полския производител KOLO и много други.
ПРОИЗХОД
Bania24 винаги ще срещнете уникални и дизайнерски продукти на автентични марки на безконкурентно ниски цени.
НАЛИЧНОСТИ
Снимките на аксесоарите са оригинални, от каталозите на производителите. За да се убедите, заповядайте в нашите шоуруми да видите продуктите на живо.
ТРАНСПОРТ
Закупувайки продукти от нашия онлайн магазин ние ги доставяме до всеки Ваш обект с най-коректните и бързи фирми за куриерски услуги в страната. Когато поръчвате на едро, можете да се възползвате от безплатен превоз с наш професионален транспорт на Bania24!
МАГАЗИНИ
Ние сме фанатици в качествот на модните продукти, с които си служи съвременния лайфстайл! Онлайн платформата на електронния магазин Bania24.com Ви препоръчва горещо продуктите от тази секция, предвид ексклузивната им цена и лукозната им визия. Нашите магазини и шоурумове са позиционирани в градовете София, Благоевград и Разлог. Моля, заповядайте в най-близкия до Вашата локация шоурум на Bania24 и се убедете сами в това, че В Bania24 се срещат ренесанса и италианския „нон-хау”!