Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Фаянс за хора с увреждания

Покажи:
Подредба:

ДИЗАЙН
Bania24.com предлага богат асортимент от повече от 10 000 продукти за всеки вкус и за всяка нужда. Е-магазинът се актуализира постоянно, като се стреми да съчетава най-големият избор на дизайнерски продукти и модни аксесоари за декориране с най-достъпните цени. Bania24 печели все повече клиенти в цялата страна, тъй като нашите продукти говорят на свой собствен език. Те разказват... Цялостните решения за баня на Bania24 са с различен, индивидуален стил и са лесни за актуализирани през всеки сезон. Според законодателството на ЕС хората с увреждания са уязвима група хора, която се нуждае от специфични потребностти в общостта. Bania24 предлага фаянс за хора с увреждания онлайн - фаянс за хора с увреждания за домове, фаянс за хора с увреждания за арт галерии, фаянс за хора с увреждания за вили, фаянс за хора с увреждания за посолства, фаянс за хора с увреждания за резиденции, фаянс за хора с увреждания за заведения, фаянс за хора с увреждания за ресторанти, фаянс за хора с увреждания за бербекюта, фаянс за хора с увреждания за здравни центрове, фаянс за хора с увреждания за поликлиники, фаянс за хора с увреждания за болници, фаянс за хора с увреждания за клиники, фаянс за хора с увреждания за къмпинги, фаянс за хора с увреждания за туристически обекти, фаянс за хора с увреждания за частни сгради, фаянс за хора с увреждания за държавни сгради и фаянс за хора с увреждания за публични сгради.
Стил
Ние Ви предлагаме да реновирате дома си с дизайнерски, маркови и икономични материали и оборудване. Стилните метални, полирани дръжки за стена са произведени, за да улеснят хората със специални потребности в техните ежедневни задачи. Всяко обществено или частно помещение за обществени услуги в общността е добре да предвижда санитарно хигиенно пространство за такива хора, като по този начин неговите собсвеници могат да изразят толерантност и загриженост към тази уязвима група хора.
Цветове
В категорията ще срещнете фаянс с хора с увреждания във всички цветове на спектъра на дъгата. Ние предлагаме продукти от приглушени земни тонове, които действат релаксиращо и успокояващо до ярки и смели, тонизиращи цветове.
Модели
Чрез удобен интерфейс за лесна навигация и търсене на продукти, потребителите могат да открият всякакви видове окачени тоалетни чинии, с които да направят изявление във всеки стил. Категорията разполага с широк спектър фаянс за хора с увреждания – wc комплекти за хора с увреждания, дръжки за вана, дръжки за хавлии сгъваеми, ъглови дръжки, умивалници за хора с увреждания, смесители за хора с увреждания
Разновидности
В Bania24.com ще намерите богати предложения през цялата година, на цени, които не сте си и представяли. В категорията ще намерите метални дръжки, санитарен порцелан, моноблоци, смесители, аксесоари и много други продукти за хора с увреждания.
Размери
Всички продути, предлагани от нашия Е-магазин са на трайно намалени цени. Тук ще намерите фаянс за хора с увреждания размери, фаянс за хора с увреждания цветове и фаянс за хора с увреждания цени. Ние предлагаме готови продукти и изработваме фаянс за хора с увреждания по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Фаянсът за хора с увреждния е предназначен за всички жилища, в които се предвижда хигиенно-санитерните пространства да бъдат използвани от хора, които се използват от хора, претърпяли различни инциденти, медицински или рехабилитационни манипулации, хора с различна анамнеза и различна степен на инвалидност, както и възрастни хора, които имат нужда от помагала. Хората с намалена подвижност се нуждаят от противоплъзгащи повърхности на подовите настилки, лесни за поддръжка елементи, облегалки, дръжки и подпори, които да са стабилни и с тяхна помощ да се предвижват и изправят. Тъй като те са с някаква степен инвалидност или са възрастни, смесителите за тях се проектират да бъдат лесни за активиране и изключване. Задължително е когато има душ в такава баня да се добави и стол. Умиваалниците също е добре да предвиждат удобна и стабилна позиция за потребителите. Тези интериорни решения трябва да бъдат напълно обезопасени от към инцидент и в тях не бива да се инсталират стърчащи и чупливи елементи.
ЦЕНИ
Bania24.com винаги предлага най-добрите продукти на най-добра цена!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Bania24 осигурява продукти от повечето от най-известните фирми в областта на обзавеждането, оборудването и декора на хигиенно-санитарните помещения. Испанският бранд ROCA, немският бранд DANIEL са само част от имената, подписали модните линии.
ПРОИЗХОД
Категорията предлага български фаянс за хора с увреждания, китайски фаянс за хора с увреждания, италиански фаянс за хора с увреждания, испански фаянс за хора с увреждания, гръцки фаянс за хора с увреждания, немски фаянс за хора с увреждания, полски фаянс за хора с увреждания и много други типове фаянс за хора с увреждания на изгодни цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с огромни наличности в нашите магазини и складове. Ние не посочваме като налични, продукти, които нямаме на склад, както някои онлайн фирми, тъй като знаем, колко важно е за Вас бързината на доставката, особено, ако сте наели екип, който да извърши оборудването на банята Ви.
ТРАНСПОРТ
Ние работим с най-добрите куриерски фирми в България, а поръчките на едро доставяме с наш личен транспорт, акто разходите са за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Нашите магазини са позиционирани в градовете София, Разлог и Благоевград. Заповядайте на място, за да получите повече информация за избраните от Вас продукти и да направите информирано решение.