Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Покритие
Каталог

Смесители за душ и вана

Покажи:
Подредба:
Сет стенен смесител за вана с душ слушалка – Smart SR610  -20%
Сет стенен смесител за душ и вана – модел с чучур и подвижна душ слушалка; Модел Smart SR610 на ..
213,06лв. 170,45лв.
Сет стенен смесител за душ –  Smart SR631A -20%
Сет стенен смесител за душ – модел с подвижна душ слушалка и една ръкохватка; Модел Smart SR631A..
181,14лв. 144,91лв.
Смесител за вана за монтаж на борд – модел Unika 41507 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, три фун..
1 096,65лв.
Смесител за вана с ръчен душ – модел Unika 41510 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, класическа ст..
597,28лв.
Смесител за вграждане модел с превключвател – Avenue 22521PQ – Oioli (Италия); Модернистичен дизай..
430,83лв.
Стенен смесител с ръчен душ – модел Unika 41520-DLX – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, модел пост..
607,07лв.
Страхотен смесител за душ от компанията Teka, който подсилва модерните форми познати на масовия по..
117,00лв.
На вашето внимание, стенен смесител за душ/вана на Daniel. Моделът е в дизайн, който стои върху кла..
181,80лв.
Външен смесител за вана Twin W4300CR -20%
Предложение за месингов външен стенен смесител за вана от серията Twin на Daniel. Моделът е класиче..
653,05лв. 522,44лв.
Супермодерен смесител за баня/душ, който се заиграва с класическата форма за смесители с две ръкохв..
337,00лв.
Италиански смесител за вана Skyline -20%
На вашето внимание, стенен смесител за душ/вана от серията Skyline на Daniel. Моделът е в дизайн, к..
804,04лв. 643,23лв.
Супермодерен смесител за баня/душ, който се заиграва с класическата форма за смесители с две ръкохв..
379,00лв.
Комплект за вана/душ - дизайн под ъгъл 45°  -7%
Страхотен смесител за душ и вана от компанията Teka, който подсилва модерните форми познати на масо..
169,00лв. 157,00лв.
Супермодерен смесител за душ от компанията Teka, който се заиграва с модерните форми познати на мас..
129,00лв.
На вашето внимание, стенен смесител за душна Daniel. Моделът е в дизайн, който стои върху класическ..
149,30лв.
Най-добрият начин да си осигурите страхотни, качествени смесители за мивка, за баня, за кухня, всичк..
290,00лв.
Най-добрият начин да си осигурите страхотни, качествени смесители за мивка, за баня, за кухня, всич..
260,00лв.
На вниманието на потребителите предложение от промокомплект ЕКО на Интер Керамик – компактен месинг..
57,50лв.
Супермодерен смесител за душ и вана от компанията Teka, който се заиграва с модерните форми познати..
169,00лв.
Ултрамодерен черен стенен смесител за душ и вана от серията Cuadro Color на компанията Teka. Смесит..
371,00лв.
Смесител за душ във финитура меден цвят -20%
Както всяка млада компанията, която се появява на пазара за смесители и санитарни продукти за баня,..
195,99лв. 156,79лв.
На вниманието на потребителите предложение от промокомплектите за хотелиери на Интер Керамик – висо..
77,00лв.
Представяме ви, единствения смесител за душ от колекцията RODAS на FAYANS. Смесителят е за монтаж..
97,68лв.
Вграден чучур за вана/мивка - италианско съвършенство -20%
Чучур за вграждане за умивалник от колекцията Tiara на Daniel. Изделие върху правоъгълна платка с х..
231,57лв. 185,26лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com е Е-магазин, който предлага постоянен поток от маркови продукти, комбиниращи нежен и елегантен дизайн с най-ниските възможни цени. Това става възможно на направените инвестиции, въз основа на които е дадена специална база в проектирането и функционалността на Е-магазина, който отговаря на всички стандарти на водещите европейски магазини за пазаруване през Интернет. Bania24 предлага голямо разнообразие от евтини смесители за мивки - смесители за душ и вана за жилища, смесители за душ и вана за вили, смесители за душ и вана за арт галерии, смесители за душ и вана за резиденции, смесители за душ и вана за посолства, смесители за душ и вана за хостели, смесители за душ и вана за хосписи, смесители за душ и вана за клиники, смесители за душ и вана за спа центрове, смесители за душ и вана за фризьорски салони, смесители за душ и вана захотели, смесители за душ и вана за заведения, смесители за душ и вана за туристически обекти, смесители за душ и вана за хижи, смесители за душ и вана за къмпинги, смесители за душ и вана за фитнес центрове, смесители за душ и вана за курорти, смесители за душ и вана за частни сгради, смесители за душ и вана за обществени сгради, смесители за душ и вана за държавни сгради и много други смесители за душ и вана на ниски цени
Стил
В Bania24.com много специално внимание е отделено на човешките ресурси на бизнеса. Резултатът е най-добрия избор на дизайнерски и маркови продукти, базирани на нуждите на перфектно съотношение на качество и цена. Bania24.com предлага в своята своеобразна дигитална витрина широк набор от сместели за душ и вана онлайн - декоративни сместели за душ и вана, класни сместели за душ и вана, луксозни сместели за душ и вана, изящни сместели за душ и вана, елегантни сместели за душ и вана, стилни сместели за душ и вана, неконвенционални сместели за душ и вана, арт сместели за душ и вана, поп арт сместели за душ и вана, дизайнерски сместели за душ и вана, хубави сместели за душ и вана, антични сместели за душ и вана, уникални сместели за душ и вана, оригинални сместели за душ и вана, маркови сместели за душ и вана, футуристични смесители за душ и вана, ексцентрични сместели за душ и вана, интериорни сместели за душ и вана, екстериорни сместели за душ и вана, висококачествени сместели за душ и вана, първокласни сместели за душ и вана, качествени сместели за душ и вана, класически сместели за душ и вана, модерни сместели за душ и вана, винтидж сместели за душ и вана, ретро сместели за душ и вана, изтънчени сместели за душ и вана, и още много други стилове сместели за душ и вана на най-ниски цени.
Цветове
Категорията предлага богата гама от смесители за сместели за душ и вана на ексклузивни цени – златисти смесители за сместели за душ и вана, сребристи смесители за сместели за душ и вана, медни смесители за сместели за душ и вана, бронзови смесители за сместели за душ и вана, бели смесители за сместели за душ и вана, сиви смесители за сместели за душ и вана, черни смесители за сместели за душ и вана, розови смесители за сместели за душ и вана, живописни смесители за сместели за душ и вана, цветни смесители за сместели за душ и вана, колоритни смесители за сместели за душ и вана, розови смесители за сместели за душ и вана, червени смесители за сместели за душ и вана, бежови смесители за сместели за душ и вана, смесители за сместели за душ и вана бордо, смесители за сместели за душ и вана, кафяви смесители за сместели за душ и вана, смесители за сместели за душ и вана екрю, смесители за сместели за душ и вана, смесители за сместели за душ и вана черно и червено, смесители за сместели за душ и вана бяло и черно, лилави смесители за сместели за душ и вана, сини смесители за сместели за душ и вана, зелени смесители за сместели за душ и вана, оранжеви смесители за сместели за душ и вана, жълти смесители за сместели за душ и вана, ахроматични смесители за сместели за душ и вана, както и много други цветове смесители за душ и вана на разпродажба.
Модели
Нашият онлайн магазин Bania24.com предлага широк набор от смесители за душ и вана за пазаруване през Интернет - смесители за вграждане, едноръкохваткови смесители за душ и вана, двуръкохваткови смесители за душ и вана, смесители с подвижен душ и шлаух, смесители за душ и вана, душ за баня, смесител стенен за душ, комбиниран душ за баня, ретро душ, подвижен душ, батерии и душове, батерии за вана и душ, борд на смесители за душ и вана, смесители за душ и вана в едно, смесители за душ и вана едно, смесителни батерии за душ и вана, батерии за душ и вана, смесители за вана и душ кабина, смесители за вана и душ кабини, смесители за душ кабина цена, смесители за душ кабини цени, смесител за вана с душ, смесители за душ и вана, смесители за душ и вана, смесители за душ и вана, смесители за душ и вана, смесители за душ и вана, смесител за душ и вана четири дупков, смесители за душ и вана термостатен, както и много други модели смесители за душ и вана на ликвидация.
Разновидности
Ние в Bania24, предлагаме различни видове смесители за душ и вана на разпродажба – смесител стенен за душ/вана, иноксови смесители за душ и вана, алуминиеви смесители за душ и вана, чугунени смесители за душ и вана, никелови смесители за душ и вана, метални смесители за душ и вана, смесители за душ и вана фаянс, смесители за душ и вана санитарен фаянс, смесители за акрилни вани, смесители за порцеланови вани, смесители за керамична вана, смесители за вграден душ, смесители за самостоятелен душ, смесители за хидромасажни душ и вана, смесители за вани и душове, смесители за вградена вана с душ, смесители за каменна вана, смесители за душове, смесители за вани по поръчка, както и много други видове смесители за душ и вана цена, смесители за душ и вана видове и смесители за душ и вана модели.
Размери
Bania24 предлага смесители за мивки стандартни, нестандартни и алтернативни размери. Разгледайте нашия магазин с няколко клика. Тук ще намерите многообразие от смесители за сместели за душ и вана цветове, смесители за сместели за душ и вана модели, смесители за сместели за душ и вана видове, смесители за сместели за душ и вана размери и смесители за сместели за душ и вана цени.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нашия онлайн магизн предлага смесители за мивка, за душ и вана както и смесители за биде. В тази категория Ви предлагаме да намерите подходящия за Вашата баня смесител за душ и вана в комплект с тръбно окачване.
ЦЕНИ
Изберете в Е-магазин Bania24.com смесители за душа или ваната на изгодни цени, които отговарят на вашата баня. Следете за организираните от нас промоции, намаления и разпродажби. В потока от отстъпки понякога цените надхвърлят най-добрите очаквания на потребителя!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Всички предлагани смесители са на водещи европейски производители и с изпитано качество, Вие само изберете по външен вид Вашата батерия. Ние работим с най-предпочитаните и любими на българския потребител фирми ТЕКА, INTER CERAMIC, GROHE и много други.
ПРОИЗХОД
Bania24 предлага голямо разнообразие от български смесители за сместели за душ и вана, гръцки смесители за сместели за душ и вана, турски смесители за сместели за душ и вана, китайски смесители за сместели за душ и вана, испански смесители за сместели за душ и вана, италиански смесители за сместели за душ и вана, полски смесители за сместели за душ и вана, немски смесители за сместели за душ и вана и много други смесители за сместели за душ и вана на атрактивни цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности в нашите складове и шоуруми, тъй като знаем колко е важно да се изпълняват поръчките навреме, особено ако сте наели екип от майстори за инсталацията на новите материали и оборудване.
ТРАНСПОРТ
Ние работим най-добрите и надеждни куриерски служби у нас. Когато поръчвате материали на едро, плочки в по-голямо количество или цяла баня можете да се възползвате от атрактивната оферта да доставим вашите продукти напълно безплатно с бърз и коректен фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте в един от нашите магазни в София, Разлог или Благоевград, за да се уверите в зашеметяващия дизайн и безкомпромисното качество на нашите маркови продукти.