Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Покритие
Избор на цвят
Допълнителен елемент
Каталог

Смесители за мивки

Покажи:
Подредба:
 Висок смесител за мивка с йкик кйах– луксозен модел FU607 -20%
Висок смесител за мивка – луксозен дизайнерски модел FU607 – от продуктовата база на Daniel (Италия..
491,10лв. 392,88лв.
Висок смесител за мивка – дизайнерски модел Omega OM607X – от продуктовата база на Daniel (Италия) ..
405,25лв.
 Висок смесител за мивка – луксозен дизайнерски модел FU607B -20%
Висок смесител за мивка – луксозен дизайнерски модел FU607B – от продуктовата база на Daniel (Итали..
425,39лв. 340,31лв.
 Луксозен смесител за мивка – дизайнерски модел FU606 -20%
Луксозен смесител за мивка – дизайнерски модел FU606 – от продуктовата база на Daniel (Италия) Ди..
230,98лв. 184,79лв.
 Смесител за мивка – дизайнерски модел Oxy OX23605 -20%
Смесител за мивка – дизайнерски модел Oxy OX23605 – от продуктовата база на Daniel (Италия) Дизай..
409,55лв. 327,64лв.
 Смесител за мивка – модел Thesis A5A3050C00 -29%
Смесител за мивка – Thesis A5A3050C00 – от продуктовата база на Roca (Испания) Дизайн: Стилен ..
548,40лв. 389,00лв.
Тридупков смесител за мивка с висок чучур – Opera Crystal 60569/A – Oioli (Италия); Модернистичен ..
1 860,39лв.
Висок смесител за мивка без отводнител – Atlas на Roca (Испания) -20%
Висок смесител за мивка – Atlas A5A3790C00 – от продуктовата база на Roca (Испания) Дизайн и ра..
277,20лв. 221,50лв.
Висок смесител за мивка за монтаж от пода – дизайнерски модел S20688 – от продуктовата база на Dani..
1 854,52лв.
Висок смесител за мивка – модел с клик сифон Tokyo TK607 -20%
Смесител за мивка висок – дизайнерски модел Tokyo TK607 – от продуктовата база на Daniel (Италия) ..
404,07лв. 323,26лв.
Висок стоящ смесител за мивка за баня – модел Unika 41504 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, прав..
563,99лв.
Висок стоящ смесител за умивалник – модел Avenue 22504TC – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл д..
489,57лв.
Висок стоящ смесител от под – модел Unika 41503/ А – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, правоъгълно..
1 468,73лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Сахара” ICF 1006086G от колекциите луксозни смесители ..
169,57лв.
исок  смесител за мивка за монтаж от пода – серия Oxy OX23688 -20%
Висок смесител за мивка за монтаж от пода – дизайнерски модел Oxy OX23688 – от продуктовата база н..
2 246,08лв. 1 796,86лв.
Луксозен смесител за вграждане, модел за мивка – FU632 -20%
Луксозен смесител за вграждане, модел за мивка – дизайнерски продукт FU632 – от продуктовата база н..
573,45лв. 458,76лв.
Луксозен смесител за мивка – дизайнерски модел FU605 -20%
Луксозен смесител за мивка – дизайнерски модел FU605 – от продуктовата база на Daniel (Италия) Ди..
263,06лв. 210,45лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – висок модел ICF 1557202C от колекциите смесители на Интер Кер..
131,15лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Елла” ICF 1455155 от колекциите луксозни смесители на..
129,00лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Емма” ICF 1005007 от колекциите смесители на Интер Ке..
59,99лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Ноеми” ICF 1628338 от колекциите луксозни смесители н..
99,00лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Тиана” ICF 1390091 от колекциите луксозни смесители на..
99,00лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „Финес” ICF 1116151C от колекциите смесители на Интер К..
79,98лв.
Продукт: Месингов смесител за мивка – модел „ХАНА” ICF 1453153W от колекциите смесители на Интер Ке..
99,00лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com е онлайн платформа на електронния магазин на частния етикет Bania24. Ще бъдем радостни, ако споделите оценка за смесителите ни и коментирате как оценявате приложението им, като може да дадете мнение също така за техния дизайн, цена или качество. Bania24 предлага голямо разнообразие от смесители за мивки онлайнбели - смесители за мивкиза дома за вили, смесители за мивки за арт галерии, смесители за мивки за резиденции, смесители за мивки за посолства, смесители за мивки за клиники, смесители за мивки за хотели, смесители за мивки за хостели, смесители за мивки за туристически обекти, смесители за мивки за търговски центрове, смесители за мивки за спа центрове, смесители за мивки за фризьорски салони, смесители за мивки за сауни, смесители за мивки офиси, смесители за мивки за хижи, смесители за мивки за къмпинги, смесители за мивки фитнес зали, смесители за мивки за обществени сгради, смесители за мивки за държавни сгради, смесители за мивки за частни сгради и много други евтини смесители за мивки
Стил
Bania24.com е легендарен магазин, който предефинира лукса. Продукти на Е-магазина говорят на свой собствен език. Ние предлагаме в нашата своеобразна дигитална витрина декоративни смесители за мивки, класни смесители за мивки, луксозни смесители за мивки, изящни смесители за мивки, елегантни смесители за мивки, стилни смесители за мивки, неконвенционални смесители за мивки, арт смесители за мивки, поп арт смесители за мивки, дизайнерски смесители за мивки, хубави смесители за мивки, антични смесители за мивки, надеждни смесители за мивки, уникални смесители за мивки, оригинални смесители за мивки, маркови смесители за мивки, ексцентрични смесители за мивки, интериорни смесители за мивки, екстериорни смесители за мивки, футуристични смесители за мивки, висококачествени смесители за мивки, първокласни смесители за мивки, качествени смесители за мивки, класически смесители за мивки, модерни смесители за мивки, декорни смесители за мивки, винтидж смесители за мивки, ретро смесители за мивки, изтънчени смесители за мивки, и още много други стилове смесители за мивки на ниски цени.
Цветове
В тази категория на Bania24.com предлага богата гама от смесители за мивки на ниски цени - бели смесители за мивки, черни смесители за мивки, сиви смесители за мивки, кафяви смесители за мивки, бежови смесители за мивки, екрю смесители за мивки, смесители за мивки бордо, розови смесители за мивки, лилави смесители за мивки, червени смесители за мивки, сини смесители за мивки, зелени смесители за мивки, оранжеви смесители за мивки, жълти смесители за мивки, червени смесители за мивки, цветни смесители за мивки, шарени смесители за мивки, живописни смесители за мивки, колоритни смесители за мивки, смесители за мивки в маслени цветове, както и още много други пастелни цветове смесители за мивки на най-ниски цени.
Модели
Нашият онлайн магазин Bania24.com предлага широк набор от смесители за мивки онлайн - смесители за мивки за баня, смесители за мивки кухня, смесители за кухненски мивки, смесители за мивки фаянс, смесители за мивки високи, смесители за мивки ниски, смесителни батерии, батерии за мивки, смесители за мивки кухня, смесители за мивки алпака, смесители за мивки в баня, вградени смесители за мивки, стоящи смесители за мивки, смесители за мивка с ограничител за топла вода, смесители за мивки алпака, стененни смесители за мивки, смесители за мивки градината,а с душсмесители за мивки гранит, смесители за мивки баня, смесители за мивки магазини, смесители за мивки уплътнения, както и много други видове смесители за мивки на ликвидация.
Разновидности
Ние в Bania24, разполагаме с различни видове смесители за мивки на разпродажба – смесител за мивка фаянс, смесител за фризьорска мивка, стенен смесител за кухня, смесител за мивка с подвижен душ, смесител за мивка стоящ, смесители за мивки гранитни,смесители за мивки алпака цени, смесители за мивки баня цени, смесител за мивка евтин, смесители за мивка за стена, смесител за инвалидна мивка, смесителии мивки, смесители за мивка китайски, смесители за мивки магазин, смесители за мивка с фотоклетка, смесител за мивка стящ, смесител за тоалетна мивка, смесител за мивка с подвижен душ батерии за мивки размери, смесители за мивки мелачки, термостатни смесители за мивки, смесители за мивки уплътнения, смесители за мивки хотели, смесители за мивка цена, смесители за мивки чешми, иноксови смесители за мивки, керамични смесители за мивки, порцеланови смесители за мивки, никелови смесители за мивки, чугунени смесители за мивки, метални смесители за мивки, смесители за мивки поликарбонат, алуминиеви смесители за мивки и много други видове смесители за мивки на разпродажба.
Размери
Bania24 предлага смесители за мивки стандартни, нестандартни и алтернативни размери. Разгледайте нашия магазин с няколко клика. Тук ще намерите многообразие от смесители за мивки цени, смесители за мивки размери и смесители за мивки цветове.
ПРИЛОЖЕНИЕ
В нашия онлайн магазин Bania24.com се стараем да предлагаме богата гама от смесители за мивка. Тук ще намерите смесители за баня с керамична глава, когато търсите по голяма здравина. Освен това предлагаме термостатичен смесител за баня, когато сте насочени за по-прецизно нагласяне на температурата. Нашите продукти са с цветно покритие, което защитава от пръстови отпечатъци, които се виждат на тъмно поради фосфориращите си компоненти.
ЦЕНИ
В оn-line магазин Bania24.com можете да намерите индивидуални или стандартни смесители за мивки за дизайнерски бани в голямо разнообразие от дизайни на конкурентни цени.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Bania24 е специалистът в областта бижута за баня и тук ние сме без конкуренция. Едни от фирмите, с които работим са TЕКА, VIDIMA, FAYANS и много други.
ПРОИЗХОД
Bania24 е директен вносител на ширак набор от производители от Източна и Западна Европа. Ние предлагаме изключително голям избор на български смесители за мивки, немски смесители за мивки, гръцки смесители за мивки, турски смесители за мивки, испански смесители за мивки, италиански смесители за мивки и много други.
НАЛИЧНОСТИ
Нашите наличности на склад са изключително големи. Тъй като се стараем да отговорим на всички вкусове на българския потребител за обзавеждането на баня, се опитваме да предлагаме на склад всички лючими на Вас фирми и модели от всякакви устойчиви и естетични материали. За нас е важно да обзаведете интериорнто пространство по начин, по който желаете, без да променяте абсолютно нищо то Вашето дизайнерско решение. Ние искаме да сме достатъчно гъвкави да отговорим с максимална точност на Вашите претенции за размери, цвят, материали и пр.
ТРАНСПОРТ
При нормални поръчки на дребно, ние работим с куриерски фирми, а когато поръчвате по-големи поръчки на едро материали, плочки или цели бани, можете да се възползвате от нашето ексклузивно предложение за безплатен транспорт от нашата фирма.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте на място и се уверете в безкомпромисното изпълнение на нашите дизайнерски модни линии. Ние разполагаме с магазини и шоуруми в градовете София, Разлог и Благоевград.