Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Покритие
Каталог

Смесители за мивки

Покажи:
Подредба:
Тридупков смесител за мивка с висок чучур – Opera Crystal 60569/A – Oioli (Италия); Модернистичен ..
1 860,39лв.
Висок стоящ смесител за мивка за баня – модел Unika 41504 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, прав..
563,99лв.
Висок стоящ смесител за умивалник – модел Avenue 22504TC – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл д..
489,57лв.
Висок стоящ смесител от под – модел Unika 41503/ А – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, правоъгълно..
1 468,73лв.
Смесител за вграждане в стена – модел Unika 41502 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, платка за ст..
616,86лв.
Смесител за вграждане модел за умивалник – Avenue 22564A – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл ди..
607,07лв.
Смесител за вграждане модел за умивалник – 22502A-PT – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл дизай..
509,16лв.
Смесител за вграждане от две части в стена – модел Unika 41502/A – Oioli (Италия); Квадратен дизай..
656,03лв.
Стенен тридупков смесител за мивка – Opera Crystal 60502/A-LC – Oioli (Италия); Модернистичен диза..
1 370,81лв.
Стоящ смесител за мивка за баня – модел Unika 41501 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, правоъгълн..
283,95лв.
Стоящ смесител за мивка за баня – среден размер – модел Unika 41503/TC – Oioli (Италия); Квадрате..
411,24лв.
Стояща смесител за мивка за баня – модел Unika 41500 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, правоъгъл..
293,75лв.
Стоящ смесител за мивка за баня – модел Unika 41500/LC – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, правоъг..
342,70лв.
Стоящ смесител за мивка за баня – среден размер – модел Unika 41503 – Oioli (Италия); Квадратен ди..
430,83лв.
Стоящ смесител за мивка – Opera Crystal 60572/A – Oioli (Италия); Модернистичен дизайн: обща пирам..
1 037,89лв.
Стоящ смесител за умивалник за борд – модел Avenue 22566 – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл д..
586,75лв.
Стоящ смесител за умивалник – модел Avenue 22570 – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл дизайн: в..
528,74лв.
Стоящ смесител за умивалник – модел Avenue 22501 – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл дизайн: н..
336,83лв.
Тридупков смесител за мивка с къс чучур – Opera Crystal 60567 – Oioli (Италия); Модернистичен диза..
1 664,55лв.
Тридупков смесител за мивка – Opera Crystal 60567/A – Oioli (Италия); Модернистичен дизайн: три фу..
1 527,47лв.
Тридупков смесител за мивка – модел Unika 41566 – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, класически диз..
724,57лв.
Висок смесител за мивка Skyline -20%
На вашето внимание, висок стоящ смесител за умивалник от серията Skyline на Daniel. Моделът е в диз..
709,18лв. 567,34лв.
Внушителен смесител за мивка - финитура меден цвят -20%
Както всяка млада компанията, която се появява на пазара за смесители и санитарни продукти за баня,..
125,00лв. 100,00лв.
Супермодерен смесител за мивка на компанията Teka, който се заиграва с модерните форми познати на м..
267,00лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com е онлайн платформа на електронния магазин на частния етикет Bania24. Ще бъдем радостни, ако споделите оценка за смесителите ни и коментирате как оценявате приложението им, като може да дадете мнение също така за техния дизайн, цена или качество. Bania24 предлага голямо разнообразие от смесители за мивки онлайнбели - смесители за мивкиза дома за вили, смесители за мивки за арт галерии, смесители за мивки за резиденции, смесители за мивки за посолства, смесители за мивки за клиники, смесители за мивки за хотели, смесители за мивки за хостели, смесители за мивки за туристически обекти, смесители за мивки за търговски центрове, смесители за мивки за спа центрове, смесители за мивки за фризьорски салони, смесители за мивки за сауни, смесители за мивки офиси, смесители за мивки за хижи, смесители за мивки за къмпинги, смесители за мивки фитнес зали, смесители за мивки за обществени сгради, смесители за мивки за държавни сгради, смесители за мивки за частни сгради и много други евтини смесители за мивки
Стил
Bania24.com е легендарен магазин, който предефинира лукса. Продукти на Е-магазина говорят на свой собствен език. Ние предлагаме в нашата своеобразна дигитална витрина декоративни смесители за мивки, класни смесители за мивки, луксозни смесители за мивки, изящни смесители за мивки, елегантни смесители за мивки, стилни смесители за мивки, неконвенционални смесители за мивки, арт смесители за мивки, поп арт смесители за мивки, дизайнерски смесители за мивки, хубави смесители за мивки, антични смесители за мивки, надеждни смесители за мивки, уникални смесители за мивки, оригинални смесители за мивки, маркови смесители за мивки, ексцентрични смесители за мивки, интериорни смесители за мивки, екстериорни смесители за мивки, футуристични смесители за мивки, висококачествени смесители за мивки, първокласни смесители за мивки, качествени смесители за мивки, класически смесители за мивки, модерни смесители за мивки, декорни смесители за мивки, винтидж смесители за мивки, ретро смесители за мивки, изтънчени смесители за мивки, и още много други стилове смесители за мивки на ниски цени.
Цветове
В тази категория на Bania24.com предлага богата гама от смесители за мивки на ниски цени - бели смесители за мивки, черни смесители за мивки, сиви смесители за мивки, кафяви смесители за мивки, бежови смесители за мивки, екрю смесители за мивки, смесители за мивки бордо, розови смесители за мивки, лилави смесители за мивки, червени смесители за мивки, сини смесители за мивки, зелени смесители за мивки, оранжеви смесители за мивки, жълти смесители за мивки, червени смесители за мивки, цветни смесители за мивки, шарени смесители за мивки, живописни смесители за мивки, колоритни смесители за мивки, смесители за мивки в маслени цветове, както и още много други пастелни цветове смесители за мивки на най-ниски цени.
Модели
Нашият онлайн магазин Bania24.com предлага широк набор от смесители за мивки онлайн - смесители за мивки за баня, смесители за мивки кухня, смесители за кухненски мивки, смесители за мивки фаянс, смесители за мивки високи, смесители за мивки ниски, смесителни батерии, батерии за мивки, смесители за мивки кухня, смесители за мивки алпака, смесители за мивки в баня, вградени смесители за мивки, стоящи смесители за мивки, смесители за мивка с ограничител за топла вода, смесители за мивки алпака, стененни смесители за мивки, смесители за мивки градината,а с душсмесители за мивки гранит, смесители за мивки баня, смесители за мивки магазини, смесители за мивки уплътнения, както и много други видове смесители за мивки на ликвидация.
Разновидности
Ние в Bania24, разполагаме с различни видове смесители за мивки на разпродажба – смесител за мивка фаянс, смесител за фризьорска мивка, стенен смесител за кухня, смесител за мивка с подвижен душ, смесител за мивка стоящ, смесители за мивки гранитни,смесители за мивки алпака цени, смесители за мивки баня цени, смесител за мивка евтин, смесители за мивка за стена, смесител за инвалидна мивка, смесителии мивки, смесители за мивка китайски, смесители за мивки магазин, смесители за мивка с фотоклетка, смесител за мивка стящ, смесител за тоалетна мивка, смесител за мивка с подвижен душ батерии за мивки размери, смесители за мивки мелачки, термостатни смесители за мивки, смесители за мивки уплътнения, смесители за мивки хотели, смесители за мивка цена, смесители за мивки чешми, иноксови смесители за мивки, керамични смесители за мивки, порцеланови смесители за мивки, никелови смесители за мивки, чугунени смесители за мивки, метални смесители за мивки, смесители за мивки поликарбонат, алуминиеви смесители за мивки и много други видове смесители за мивки на разпродажба.
Размери
Bania24 предлага смесители за мивки стандартни, нестандартни и алтернативни размери. Разгледайте нашия магазин с няколко клика. Тук ще намерите многообразие от смесители за мивки цени, смесители за мивки размери и смесители за мивки цветове.
ПРИЛОЖЕНИЕ
В нашия онлайн магазин Bania24.com се стараем да предлагаме богата гама от смесители за мивка. Тук ще намерите смесители за баня с керамична глава, когато търсите по голяма здравина. Освен това предлагаме термостатичен смесител за баня, когато сте насочени за по-прецизно нагласяне на температурата. Нашите продукти са с цветно покритие, което защитава от пръстови отпечатъци, които се виждат на тъмно поради фосфориращите си компоненти.
ЦЕНИ
В оn-line магазин Bania24.com можете да намерите индивидуални или стандартни смесители за мивки за дизайнерски бани в голямо разнообразие от дизайни на конкурентни цени.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Bania24 е специалистът в областта бижута за баня и тук ние сме без конкуренция. Едни от фирмите, с които работим са TЕКА, VIDIMA, FAYANS и много други.
ПРОИЗХОД
Bania24 е директен вносител на ширак набор от производители от Източна и Западна Европа. Ние предлагаме изключително голям избор на български смесители за мивки, немски смесители за мивки, гръцки смесители за мивки, турски смесители за мивки, испански смесители за мивки, италиански смесители за мивки и много други.
НАЛИЧНОСТИ
Нашите наличности на склад са изключително големи. Тъй като се стараем да отговорим на всички вкусове на българския потребител за обзавеждането на баня, се опитваме да предлагаме на склад всички лючими на Вас фирми и модели от всякакви устойчиви и естетични материали. За нас е важно да обзаведете интериорнто пространство по начин, по който желаете, без да променяте абсолютно нищо то Вашето дизайнерско решение. Ние искаме да сме достатъчно гъвкави да отговорим с максимална точност на Вашите претенции за размери, цвят, материали и пр.
ТРАНСПОРТ
При нормални поръчки на дребно, ние работим с куриерски фирми, а когато поръчвате по-големи поръчки на едро материали, плочки или цели бани, можете да се възползвате от нашето ексклузивно предложение за безплатен транспорт от нашата фирма.
МАГАЗИНИ
Моля, заповядайте на място и се уверете в безкомпромисното изпълнение на нашите дизайнерски модни линии. Ние разполагаме с магазини и шоуруми в градовете София, Разлог и Благоевград.