Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Размер
Каталог

Слушалки, рамена, пити

Покажи:
Подредба:
Душ система с тръбно окачване и ръчен душ Stella 100/1 -29%
Душ система с тръбно окачване – модел Stella 100/1 – от продуктовата база на Roca (Испания) Хар..
138,00лв. 98,00лв.
Душ система с тръбно окачване и ръчен душ Stella 100/3 -45%
Душ система с тръбно окачване – модел Stella 100/3 – от продуктовата база на Roca (Испания) Хар..
187,20лв. 103,00лв.
Душ система с тръбно окачване и ръчен душ Stella 80/1 -33%
Душ система с тръбно окачване – модел Stella 80/1 – от продуктовата база на Roca (Испания) Хара..
129,60лв. 87,00лв.
Душ система с тръбно окачване и ръчен душ Stella 80/3 -47%
Душ система с тръбно окачване – модел Stella 80/3 – от продуктовата база на Roca (Испания) Хара..
176,40лв. 93,00лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Алекса” ICT 8857-3 – от колекцията тръбни окачвания на..
134,97лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Брейди” ICT 8857-4 – от колекцията тръбни окачвания на..
110,97лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Доминик” ICT 8857-7 – от колекцията тръбни окачвания н..
107,97лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Евелина” ICT 8857-2 – от колекцията тръбни окачвания н..
95,95лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Луси” ICT 8857-1 – от колекцията тръбни окачвания на И..
148,87лв.
Телескопично тръбно окачване – душ система „Нолан” ICT 8857-5 – от колекцията тръбни окачвания на ..
107,98лв.
Трифункционална душ слушалка модел – Stella 100/3 -31%
Трифункционална душ слушалка модел – Stella 100/3 – от продуктовата база на Roca (Испания) Хара..
45,00лв. 31,00лв.
Квадратна душ пита с рамо от стена – модел Unika 1917-INOX – Oioli (Италия); Модел предназначен за..
430,83лв.
Квадратна душ пита за таван – Unika 1919-INOX – Oioli (Италия); Модел от неръждаема стомана, предн..
450,41лв.
Кръгла душ пита за монтаж от стена Avenue 1907 – Oioli (Италия); Кръгъл дизайн, душ пита (Φ20 см) ..
368,16лв.
Кръгла душ пита за монтаж от таван Avenue 1913 – Oioli (Италия); Кръгъл дизайн, душ пита (Φ20 см) ..
368,16лв.
На вниманието на потребителите, автоматична батерия за писоар – изделие за баня от Интер Керамик. М..
237,79лв.
На вниманието на потребителите и на хотелиерите, предложение от серията модерни смесители за баня н..
59,60лв.
Предложение от серията аксесоари за душове на Vidima – въртяща се окачалка за ръчен душ. Практичен ..
12,48лв.
Предложение за тръбно окачване от серията аксесоари за баня от Vidima. Тръбното окачване е с плъзга..
31,56лв.
Аксесоар за душ - тръбно регулируемо окачване и пластмасова сапуниера SOLD OUT
Предложение от серията за душове VidimaRain – аксесоар за баня – отлично тръбно регулируемо окачван..
52,08лв.
На вниманието на потребителите предложение от серията аксесоари за баня на Интер Керамик – тръбно м..
41,68лв.
Душ слушалка тип шпатула с три функции (бял цвят) – модел ICH 7127 W – от продуктовата база аксесо..
17,99лв.
Кръгла душ пита с три функции на струята – модел ICH 2312 – от продуктовата база аксесоари за душ н..
34,99лв.
Винтидж душ пита с една функции на струята – модел ICH 2318 – от продуктовата база аксесоари за душ..
49,99лв.

ДИЗАЙН
В Е-магазин Bania24.com може да намерите всичко, от което се нуждаете за дома или бизнеса. Тук ще намерите декоративни предмети за дома, офиса, кухнята, детската стая, банята, дори и за открито. В тази категория ще намерите слушалки, окачвания, рамена, пити, шлаухове и много други аксесоари за баня на ниски цени. Ние сме редовен доставчик на материали, обзавеждане и оборудване за бани на едни от най-елитните хотели, резиденции, арт галерии, клиники, търговски центрове, спа центрове, хостели, фитнес зали, частни клубове, посолства, фризьорски салони, заведения, хижи, туристически обекти и т. н. в България. Bania24 предлага своите продуктови линии на най-ниските цени на пазара, защото ние доставяме директно от фабриките. Нашият основен приоритет е да предлагаме продукти, при които е постигната идеална симбиоза между функционалност и качество. През всичките тези години ние сме се научили да разбираме нуждите на потребителите и да изпълняваме всеко тяхно желание. Ежедневно ние търсим начини да се комбинират високото качество на нашите продукти с най-достъпните цени в полза на потребителите, като така диверието им към нас постоянно се увеличава. Bania24.com е създаден за Вас, с набито око за зачитане на клиента и винаги сърдечно отношение!
Стил
В Bania24 обединяват силите си западноевропейските традиции в занаятчийството и източноевропейския фолклор, които заедно желаят да споделят своето изкуство пред света. Целта на предоставяне на възможност за майсторски изработени продукти е да се харесват от хората, независимо от където и да са те! Нашата гама от продукти се състои от продукти от прецизно подбрани фирми, които споделят същите принципи като нашите. В категорията ще намерите както футуристични, минималистични и изчистени съвременни модели, така и в ретро стил за една черно-бяла баня, която да ви пренесе в романтична отминала епоха. В нашия магазин ще намерите продукти, с които да можете да направите изявление в избрания от вас стил, като огромното разнообразие цели да Ви помогне да обзаведете банята възможно най-убедително, ръководени от творческите си предпочитания.
Цветове
Bania24.com е онлайн магазин, който има за цел да служи по-най-добрия начин на нашите клиенти 24 часа в денонощието. В категорията ще намерите десетки функционалнии модни артикули, които чакат да бъдат ваши за завладяващи изпълнения. Категорията предлага бели аксесоари за душове, аксесоари за душове черни аксесоари за душове, сиви аксесоари за душове, ахроматични аксесоари за душове, цветни аксесоари за душове, златисти аксесоари за душове, сребристи аксесоари за душове и много други видове аксесоари за душове на ниски цени.
Модели
Bania24 е най-голямата онлайн общност на изработени с внимание и грижа продукти за хигиенно санитарни помещения в България. Категорията съдържа автоматични батерии, горни душове, горни конзолни душове, двупътни душ пити, душ глави, душ комплекти, душови комплекти за стена, квадратни пити, квадратни колене, квадратни рамена, комплекти тръбно окачване, кръгли пити, кръгли рамена, кръгли колене, месингови пити за стационарни душове, месингови глави за стационарни душове, месингови кнела за ретро, LED пити, месингови рамена, месингови тръбни окачвания, ръчни душове, метални тръбни окачвания, метални пити, метални глави, метални рамена, метални шлаухове, метални колена, метални клели, телескопични тръбни окачнаия, стативи за тръбни окачвания, смесители, тръбни регулируеми окачвания и много други модели на ниски цени. Освен това в категорията ще намерите медни аксесоари за душове, бронзови аксесоари за душове, хромирани аксесоари за душове, месингови аксесоари за душове, никелови аксесоари за душове, иноксови аксесоари за душове, аксесоари за душове поликарбонат, метални аксесоари за душове и много други аксесоари за душове на изгодни цени.
Разновидности
Нашата фирма се занимава с търговия на дребно от дълги години, като дори физическите магазини на Bania24 пак бяха Номер 1 на пазара в България. Секцията съдържа слушалки онлайн – слушалки за душ за баня, слушалки за душ икономични, слушалки за душ глава, слушалки за душ кабина, слушалки за душ кабини цени, слушалки за душ накрайник, слушалки за проточен бойлер, слушалки за душ панели, слушалки за ръчен душ, слушалки за душ за фризьорска мивка, светещи слушалки за душ, слушалки за душ с слушалки за хигиенен душ, слушалки за душ филтър, евтини слушалки, големи слушалки, малки слушалки, slushalki za dush, slushalki za dush ceni, slushalki za banq и други слушалки на ниски цени. В секцията се предлагат различни видове окачвания онлайн – тръбни окачвания за баня, тръбно окачване душ за душ, тръбно окачване за подвижен душ, тръбно окачване за стационарен душ, окачвания за баня, тръбно окачване душ, окачвания и душове санитарна керамика, окачнания и душове, окачване бойлер, окачващи елементи, тръбни окачнания телескопични тръбни окачвания комплект, okachvaniq za banq, trubni okachvaniq и много други окачвания на ниски цени. Ние предлагаме още голям избор от евтини рамена за душове - рамена за баня, рамена за душове, рамена за душове за вграждане, рамена за душове цени, рамена за глави, рамена за душове душ кабини, рамена за душове къмпинг, рамена за душове китайски, рамена за душове каравани, рамена за душове магазини, рамена за душове пити, рамена за душове прегради, рамена за душове слушалки, рамена за душове стойки, рамена за душове цена, рамена за душове части, ramena za dusove, rameana za banq, и пр. Bania24 предлага, също така, широк набор от пити за душ евтина, пити за душове, пити за душове за баня, пити за душ, душ пити за вграждане, евтини пити за душ, пити за душ глава, пити за душ и вана, пити за душ и мивка, пити за душ кабина, пити за душ къмпинг, пити за душ каравана, пити за душ накрайник, пити за душ нагревател, пити за душ нос, пити за душ обков, пити за душ панели, пити за душ проточен бойлер, пити за душ тръба, пити за душ разпределител, пита за душ цени, пити за душ термостат, пити за душ филтър, пити за душ фризьорска мивка, пити за душ хигиенен, пити за душ ръчен, piti za dush, piti za dush ceni, както и още много видове пити на икономични цени. Секцията предлага още пити за душ шлаух, шлаух за душ цена, шлаух за душ слушалка, шлаух за душ евтин, силиконов шлаух за душ, шлаух ръчен душ, шлаух за тоалетна, шлаух за душ за баня, маркуч за душ за баня, маркуч за душ слушалка, шлаух за душ кабина, шлаух за изтеглящ се душ, шлаух за подвижен душ, маркуч за подвижен душ, шлаух за ръчен душ, маркуч за душ слушалка цена, shlauh, shlauh ceni, шлаух за душ цени, шлаух за душ размери и шлаух за душ видове.
Размери
Ние предлагаме голямо разнообразие от аксесоари и части за душове – малки, големи, стандартни, нестандартни и алтернативни. Освен това изработваме елементи и аксесоари за душове по поръчка.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Продуктовата гама на нашия онлайн магазин Bania24.com обхваща ежедневните дейности като баня и СПА, санитарно-хигиенни нужди, релаксация и забавление, работа по подобряване на дома и градината, както и продуктите, за специалности като ремонти, лични грижи и декорация.
ЦЕНИ
Най-важното нововъведение в Bania24 е възможността, която предоставя всеки дигитален щанд, специално проектиран за да отговори на Вашите нужди, да закупите функционални и естетични предмети за дома на възможно най-ниските цени!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от реномираните фирми, които майсторски изработват дизайнерски и маркови продукти, направени с грижа и внимание към детайла, са немския бранд DANIEL, българския бранд IDEAL STANDARD и много други.
ПРОИЗХОД
В Bania24 ще намерите български аксесоари за душове, италиански аксесоари за душове, испански аксесоари за душове, немски аксесоари за душове, китайски аксесоари за душове, полски аксесоари за душове, гръцки аксесоари за душове, китайски аксесоари за душове и много други аксесоари за душове на ликвидация.
НАЛИЧНОСТИ
Идеята е да предложим широка гама от продукти, които дават възможност на хората да подобрят чувствително стандарта си на живот. Чрез използване на оригинални решения, с които да персонализирате Вашето интершорно пространство, ние сме в състояние да направим нашите продукти достъпни за колкото е възможно повече хора чрез закупуването на по-големи количества различни стоки. Съответно фабриките ни правят по-големи отстъпки, каквито получават само големите веригии и универсални магазини, а ние на свой ред можем да си позволим да организираме промоции, разпродажби и ликвидации.
ТРАНСПОРТ
Ние осигуряваме надеждност, високо качество, ниски цени, разнообразие и директна доставка до мястото Ви. Ние работим с най-добрите куриерски фирми в България а за поръчки на едро използваме наш фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Bania24.com е най-посещаваният онлайн магазин с шоуруми в Благоевград, Разлог и София, където можете да намерите всичко необходимо за вашия дом, вила, градина или офис. В Bania24 можете да намерите вани, душ кабини, моноблоци, мебели, декоративни изделия, аксесоари, принадлежности и много други артефакти! Всички процеси от развитието на продукта и за покупки, маркетинг и продажби, както и цялата верига за доставките и обслужването на клиентите, е в нашите ръце. По този начин ние поддържаме пълен контрол на функционалност, качество и цена на нашите продукти.