Последни коментари
Tags

Баня цена за труд

Каквото и да правите някои ден се налага ремонт в банята. Всичко от строителство, до частичен или цялостен ремонт в банята струва пари. Дават се пари за материалите, за цената за труда на майсторите и за печалбата на фирмата изпълнител, както и за допълнителните неща, които изпълнителят ще трябва да направи, за да извърши строителството и ремонта.

 

В този текст ще кажем няколко неща по темата баня цена за труд. Тъй като има множество различни ремонти дейности в банята, всяка от тях струва различно. Фирмите изпълнители на ремонти често разделят нещата по следния начин. В онлайн сайтовете им можете да видите ценоразпис. Да кажем лепене на плочки – Х сума за цена квадрат; подмяна на ВиК инсталация Х-сума, инсталиране на душ обзавеждане – Х – сума; цялостен ремонт на баня – по договаряне.

 

Във всяка една ценова оферта е включен трудът на майсторите. Има вероятност при влизане в преговори да се разберете с изпълнителите, вие сами да закупите материалите, тогава ще остане да заплатите труда и другите неща, които ще са разход на фирмата. Има фирми, които предлагат готова услуга. Те осигуряват материалите, защото имат договор с дадена фирма вносител или дистрибутор на конкретни марки за баня ремонт и обзавеждане.

 

Вие сте собственици, вие сте клиенти – вие избирате. По-високата цена за труд по принцип би трябвало да гарантира, че услугата ще е по-качествена. Това не е гаранция, защото със сигурност трябва да внимавате при избора на майсторите. По-ниската цена обаче носи риск, защото може да значи, че майсторите ще работят с някакви икономии от основните материали, които ще трябва да се използват за строителството, ремонта или инсталацията на оборудване в банята.