Допълнителни аксесоари, които може да включите в банята дори, и да не са предназначени за баня

Да дадем на банята дизайнерски вид, така че да ни посрещне една приятна обстановка, в която да се отпуснем и да се насладим, е нещо, което се постига чрез обръщане на внимание на детайлите и преди всичко, отиване една крачка напред, като се избират допълнения и аксесоари, които човек не винаги прави.

 

Има много проектирани елементи, предназначени за тази стая, които не са съвместими с никоя друга стая. Трудно е да си представим осветително тяло върху огледало в друга стая или постелка за баня в хола.

 

Ако се ограничим до декорирането на банята с аксесоари, предназначени само за банята, можем да получим добър резултат, но със сигурност няма да надхвърлим правилния или одобрен краен резултат. Ако това, което искате, е да отидете една крачка напред и да издигнете дизайна на банята, добра идея е да включите разнообразни аксесоари, първоначално предназначени за други стаи, които ще придадат на банята по-луксозна и удобна естетика.

 

Килими в банята

 

За да замените постелките за баня, опитайте нестандартно проектиран памучен килим за банята. Това е много лесен начин да придадете топлина на банята и да скриете скучния или безцветен под. Важно е там където ще бъде килима да няма досег на вода.

 

Нетрадиционни лампи за баня

 

Банята може да бъде още по-красива, като включи класически плетени лампи или стенни лампи, без да е необходимо да прибягвате до плафониери и луни.

 

Мраморни подноси, вази, кошници и други нетрадиционни елементи за мивката - много лесен начин да се погрижите за детайлите, като същевременно правите разлика, е да замените традиционния комплект за мивка със свободни части, които включват модерни покрития и материали.

 

Други мебели

 

Ако банята ви е достатъчно голяма вероятно имате удобни шкафове, в които да приберете принадлежностите си. За да внесете разнообразие обаче можете да си купите красива помощна маса, върху която да поставите нещата, които ползвате най-често или защо не свещи, които да си запалите за още по-релаксиращо изживяване.

 

Растения за банята

 

Всъщност има някои растения, които се справят много добре във влажна среда, за това няма причина да не добавите някое подходящо цвете.