Последни статии
Сешоар за баня
Сешоар за баня
23.02.2021 0

Плочки за кухня
Плочки за кухня
15.02.2021 0

Лампа за баня
Лампа за баня
13.02.2021 0

Идеи за баня плочки
Идеи за баня плочки
11.02.2021 0

Почистване на баня
Почистване на баня
09.02.2021 0

Последни коментари
Tags

Готови модули за баня

В магазините за мебели днес има огромно разнообразие от готови модули за баня евтини и качествени, като много от тях са идеални за банята. Наличието им в стаята позволява ефективно използване на пространството. В този пост сме ви подготвили някои за готови модули за баня идеи.

 

 

Модули с огледало

В зависимост от стила и дизайна на цялата баня можете да закупите или произведете свои собствени модули от дърво, пластмаса, стъкло или метал. Преди да изберете шкафовете, трябва да вземете решение за интериора на банята, така че те хармонично да го допълват. Възможно е също така да поставите модулите по различни начини: за предпочитане е шарнирните шкафове да се фиксират близо до огледалата и на онези места, където е необходимо предметите да са винаги под ръка.

 

Стъклени модули

Не претрупвайте с панти стъклените модули. Те трябва да съхраняват само най-важното и предмети и аксесоари, които ще подчертаете стила на банята. Обърнете внимание, че дори обикновените кърпи и тоалетна хартия могат да украсят един  санитарен възел. Заслужава си да използвате и малко въображение!

 

Дървени модули в банята

Що се отнася до вградените модули, те обикновено са изработени от тухла или гипсокартон. Ето защо, дори по време на ремонтните работи, трябва да помислите за този тип шкафове и да създадете рамка, която ще бъде изправена пред останалите стени.

 

Шарнирни модули

Преди да изберете вашите шкафове за интериора на банята, трябва да решите каква форма и материал на производство да дадете предпочитание. В онлайн магазините ще намерите шарнирни готови модули за баня цени на намаление.

 

Ъглови модули

Поставянето на шкафове и рафтове в ъглите ще спести много място, така че те са отличен избор за малките бани. Рафтовете могат да се поставят в душ кабината или директно над ваната, за да имате удобен достъп до хигиенни продукти, докато използвате банята.

 

 

Leave a Comment