Последни статии
Сешоар за баня
Сешоар за баня
23.02.2021 0

Плочки за кухня
Плочки за кухня
15.02.2021 0

Лампа за баня
Лампа за баня
13.02.2021 0

Идеи за баня плочки
Идеи за баня плочки
11.02.2021 0

Почистване на баня
Почистване на баня
09.02.2021 0

Последни коментари
Tags

Луксозни комплекти за баня

Всеки отделен дом трябва да има място, където собствениците му да се чувстват спокойно. Във всеки дом съществува едно пространство, което наистина говори за комфорт и релаксация и това е банята.

 

 

Това е мястото, в което бързате да се потопите в релаксираща вана в края на всеки уморителен и дълъг работен ден. В наши дни най-модерните бани разполагат с луксозни комплекти, благодарение на които, може да създадете специална и уютна атмосфера за себе си и вашите близки. С такава баня в  може да се чувствате така, сякаш имате собствен СПА център у дома. Предлагаме ви няколко идеи за актуализиране декора на банята с луксозни комплекти за баня за създаване на модерна и високотехнологична обстановка, в която ще се влюбите.

 

Основно аксесоарите за баня включват поставки за четка и паста за зъби, кошници за съхранение, диспенсъри за течен сапун, поставки за тоалетна хартия и кутии за съхранение за баня. Не пренебрегвайте още висящите елементи, пръстени за кърпи, закачалки за дрехи, хавлийници и други допълнителни аксесоари. Добре е да съчетаете хардуера като лампи, дръжки на шкафове и чекмеджета и смесители. Може да комбинирате по цвят и стил килимчето за баня с мата пред тоалетната и завесата за душа.

 

Ярки акценти могат да бъдат създадени от необичайната форма на смесителната батерия и ръкохватките или от цветните хавлии и кърпи. Винаги помнете, че когато декорирате баня със скромен размер, е много лесно да „претоварите” пространството.

 

Колкото по-малка е банята, толкова повече внимание трябва да се обърне на детайлите. Изберете аксесоари, които са подходящи за вашия интериор. Те трябва да привличат вниманието умерено, без да лишават пространството от „въздух“.

 

При нас ще намерите голямо разнообразие луксозни етажерки за баня и качествени аксесоари за баня. Най-конкурентни по цена са съвременните китайски, турски и български аксесоари за баня, а когато става въпрос за луксозни аксесоари за баня, не можем да не споменем модерните италиански аксесоари за баня. Най-популярни са съвременните стоящи аксесоари за баня и стенни аксесоари за баня.

Leave a Comment