Последни коментари
Tags

Плочки за кухня

Кухнята е единствената стая в къщата, която може да има няколко различни вида плочки, с различно приложение и всички те ще подобрят външния вид на вашата кухня. Когато избирате кухненска плочка за дома си, помислете за всички видове плочки, които ще ви трябват: за пода, за стената, за плота при мивката.

 

 

Подови плочки за кухня – изисква се да понасят много трафик, да не са с най-висок коефициент на противохлъзгане, но пак да създават известна стабилност ако те се намокрят. Желателно е плочките да не са крещящи като цвят, а да създават една приятна среда, светла и свежа атмосфера.

 

Стенни плочки за кухня – изборът е много голям. Можете да изберете от цветове, форми, дизайни, финитура – гланц или мат – тоест можете да проявите вече субективен усет. Можете да разгледате и интернет сайтове, за да намерите тези, които ще са най-подходящи за вашия интериор. Да видите изпълнения, които кореспондират на вашите идеи и вашия вид кухня.

 

Други плочки за кухня – тази категория е необходима само ако в кухнята направите плот с плочки, които ще се различават от подовите и стенните. Това е рядък вариант, но не е изключен. Така че пак ви съветваме да разгледате онлайн решения, които ще ви подскажат какво да изберете.

 

Предлагаме да разгледате изложените модели плочки за кухня в сайта, за да видите големия брой решения, от които можете да изберете. Така ще направите връзка с това, което сте видели като готови решения в нета. Плочките са добре представени, описани и предложени, така че да лесно да сравните с други модели.

Leave a Comment