Последни статии
Сешоар за баня
Сешоар за баня
23.02.2021 0

Плочки за кухня
Плочки за кухня
15.02.2021 0

Лампа за баня
Лампа за баня
13.02.2021 0

Идеи за баня плочки
Идеи за баня плочки
11.02.2021 0

Почистване на баня
Почистване на баня
09.02.2021 0

Последни коментари
Tags

Разпродажба на мебели за баня

За да създадете красива и уютна баня, е добре да изберете мебели, плочки и санитарни тела, които се съчетават хармонично по цвят, форми и пропорции.

 

 

В модерната просторна баня мебелите с прави форми и лаконични водопроводни тела могат да са изработени с гладки, класически линии. Изберете черно-бяла цветова схема, за да създадете разкошен интериор. Контрастната комбинация от бяло и черно е изключително популярна в наши дни.

 

Водопроводът с неправилна форма може да украси всеки интериор и да внесе усещане за хармония в него.

 

Интересно е използването на ВиК тела, боядисани в два цвята. Например, когато бяла мивка е вградена в черен работен плот или бяла тоалетна разполага с черна седалка, монтирана върху квадратна зона от черни плочки. По същия начин ваната може да бъде бяла отвън и черна (или червена) отвътре.

 

Плочките, фаянсът и мебелите в ярки цветове ще изглеждат впечатляващо в модерните бани. Когато създавате модерна баня, най-ефективно е да използвате довършителни материали, санитарен фаянс и мебели в  няколко нюанса. Това ще бъде особено удобно, ако трябва да зонирате пространството. Не позволявайте само един цвят да доминира в банята, защото тук се изисква дозирано приложение.

 

Други оригинални идеи са комбинация от мебели и водопроводни тела с гладки, чисти линии и лаконичен дизайн. Когато избирате минималистични мебели в модерната баня, те могат да са с необичайна текстура. Използването на дърво в избора на мебели за баня е напълно уместно. Ако разгледате проекти в интернет ще видите, че възможностите са неограничени – в търговската мрежа се предлагат мебели с елементи на абстракция, които също изглеждат страхотно в банята.

 

Напоследък придобива популярност тенденцията мебелите да се правят от няколко различни текстури и цвята. Добра идея е да заложите на бял шкаф с черна повърхност и оранжев водопровод.

 

В нашия е-магазин bania24.com ще намерите оферти за разпродажба на мебели за баня. При нас ще намерите разпродажба мебели баня от ПВЦ, от масив, от стъкло и от ковано желязо на цени на намаление. Ние разполагаме с горни и долни шкафове за баня, огледала за баня, колони за баня, огледални шкафове с колони, огледала с лед осветление и комплекти за продажба на цялостно обзавеждане за баня.

Leave a Comment