Notice: Undefined index: catid in /home/bania24/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_product.php on line 11 STONE 60 L-TG - Вграден умивалник от синтетичен гранит, сив металик

Безплатна доставка

над 1000лв. без промоции

Лесна замяна

14 дневен срок

Гаранция

за високо качество

Изпращане на

мостра чрез куриер

STONE 60 L-TG - Вграден умивалник от синтетичен гранит, сив металик

SOLD OUT STONE 60 L-TG - Вграден умивалник от синтетичен гранит, сив металик

Осигурете си качествена и издръжлива мивка за вашата кухня с тази вградена мивка от синтетичен гранит. Със своите съвременни размери и удобство, тя предлага максимален комфорт и функционалност. Изработена от синтетичен гранит Tegranite+, който съдържа 80% естествен кварц, тази мивка е изключително устойчива на удари, надрасквания, температурен стрес и високи температури. Нейната дълбочина от 20 см и размери на коритото от 48 х 41,4 см я правят идеална за всеки дом. Мивката има обръщаем дизайн и е подходяща за шкаф със светъл отвор от 60 см. В комплекта са включени сифон и преливник, както и клапан 3½” с цедка. Размерите й са 100 х 51 см, а цветът е Сив Металик. Гаранцията на продукта е 15 години, а производителят е Teka.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.