Вашата количка е празна!
Търсене
По цена:
Производител:
Каталог

Структури за вграждане


ДИЗАЙН
Bania24 е магазин за дома и офиса, който предефинира лукса. Секцията съдържа структури за вграждане за хотели, структури за вграждане за вили, структури за вграждане за дома, структури за вграждане за хостели, структури за вграждане за клиники, структури за вграждане за хижи, структури за вграждане за СПА центрове, структури за вграждане за резиденции, структури за вграждане за посолства, структури за вграждане за арт галерии, структури за вграждане за сауни, структури за вграждане за фитнес центрове, структури за вграждане за търговски центрове, структури за вграждане за фризьорски салони, структури за вграждане за заведения, структури за вграждане за механи, структури за вграждане за ресторанти, структури за вграждане за частни клубове и много други видове структури за вграждане на ниски цени.
Стил
Продуктите на Bania24 говорят на свой собствен език. В колекцията ще откриете евтини структури за вграждане във всякакви стилове – луксозни структури за вграждане, декоративни структури за вграждане, класни структури за вграждане, луксозни структури за вграждане, изящни структури за вграждане, елегантни структури за вграждане, стилни структури за вграждане, неконвенционални структури за вграждане, арт структури за вграждане, поп арт структури за вграждане, винтидж структури за вграждане, ретро структури за вграждане, изтънчени структури за вграждане и още много други стилове структури за вграждане на най-ниски цени.
Цветове
Bania24 има лесно разпознаваем стил, който никога не може да бъде сбъркан. В колекцията ще намерите богат асортимент от евтини структури за вграждане – бели структури за вграждане, черни структури за вграждане, сиви структури за вграждане, сребристиструктури за вграждане, златисти структури за вграждане, медни структури за вграждане, бронзови структури за вграждане, ахроматични структури за вграждане, безцветни структури за вграждане, лъщящи структури за вграждане и много други цветове структури за вграждане на ниски цени.
Модели
Bania24.com е онлайн платформа на електронния магазин на Bania24. Той предлага модели, които могат да задоволят вкуса дори и на най-изисканата клиентела. Колекцията предлага голямо разнообразие структури за вграждане онлайн - WC промо комплекти, бутони, активатори, казанчета, спирателни кранове, седалки, конзолни тоалетни чинии и още много други модели структури за вграждане на разпродажба.
Разновидности
Своебобразната дигитална витрина на Bania24.com предлага всякакви видове структури за вграждане за да може Вие да изпълните напълно своя дизайнерски проект, без да се налага да променяте абсолютно нищо от първоналачната идея. Ние предлагаме най-добрите структури за вграждане - структури за вграждане на биде, структури за вграждане на писоар, структури за вграждане на окачена тоалетна, структури за вграждане с биде, структури за вграждане с тоалетна чиния, структури за вграждане тоалетна, структури за вграждане тема, структури за вграждане с тоалетна чиния с биде, структури за вграждане с висяща тоалетна, strukturi za vgragdane, structuri za vgragdane, strukturi za vgragdane ceni и още много структури за вграждане на топ цени.
Размери
Тъй като тенденциите следват една линия на изчистеност, деликатност и минимализъм, нашият онлайн магазин предлага компактни, дискретни и фини модели структури за вграждане, които хармонично да се сливат с Вашия интериор.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Целенасочено предлагаме толкова широк асортимент, за да може да свържете структурите за вграждане в хармонична зависимост с останалите елементи във Вашето интериорно пространство.
ЦЕНИ
Ако намерите по-добра цена от предлаганата от нас, в двуседмичен срок може да ни върнете закупения продукт, а ние ще Ви върнем парите.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Всички продукти на Bania24 са произведени с грижеа и внимание от автентични марки. GROHE, DANIEL и KOLO са само част от производителите, от които са създадени продуктовите линии.
ПРОИЗХОД
В Bania24.com ще намерите богат асортимент от полски структури за вграждане, български структури за вграждане, немски структури за вграждане, италиански структури за вграждане, испански структури за вграждане и много други структури за вграждане на ликвидация.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности от нашите продукти.
ТРАНСПОРТ
Вашите поръчки превозваме с най-добрите куриерски фирми. Ако поръчате на едро или материали за цяла баня, можете да се възползвате от ексклузивната възможност да Ви доставим до всеки Ваш обект в станата, напълно безплатно с наш фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Заповядайте в нашите шоуруми в София, Благоевград или Разлог, за да не насладите на спиращите дъха дизанйни, креативни цялостни решения за баня и безконкурентни цени.
Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Активатор Slim в хромиран цвят от Sanitec Kolo, модерна технология. Sanitec Kolo е разпознаваема в с..
74,40лв.
Бутон за вода Fusion с финитура Хром; модел подплатен с модерна технология и футуристичен дизайн от..
88,80лв.
Бутон за вода Fusion с финитура матиран Хром; модел подплатен с модерна технология и футуристичен д..
94,80лв.
Бутон за вода Fusion подплатен с модерна технология и футуристичен дизайн от Sanitec Kolo. Sanitec..
38,40лв.
Активатор Slim от Sanitec Kolo, технология с два бутона. Sanitec Kolo е разпознаваема в световен ма..
38,40лв.
ПРОМОционален пакет от Ideal Standard, за модерна структура за вграждане със следните характеристик..
282,00лв.
Модерна и практична структура за вграждане от серията Slim на Sanitec. Дизайнът и структурата са на..
311,16лв.
За почитателите на ПРОМО пакети , страхотно предложение Структура за вграждане Victoria на Roca. К..
419,00лв.
На вашето внимание, страхотен модерен продукт на Inter Ceramic – Структура за вграждане КОМПЛЕКТ ..
699,00лв.
Активатор Slim в бял цвят, футуристичен дизайн от Sanitec Kolo, модерна технология . Sanitec Kolo е..
83,40лв.
Луксозен Активатор Slim, футуристичен дизайн от Sanitec Kolo, финитура хром, модерна технология . S..
104,88лв.
Модерен и функционален ПРОМОционален пакет от Grohe, който включва в комплекта си: Структура за ..
622,00лв.
Модерен и функционален ПРОМОционален пакет от Grohe, който съдържа: Структура за вграждане Grohe..
561,00лв.
Модерен и функционален ПРОМОционален пакет от Grohe, който включва в комплекта си: Структура за ..
687,00лв.
Модерен и функционален ПРОМОционален пакет от Grohe, който включва в себе си: Структура за вгра..
727,00лв.
Back to Top