Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Сауни и мини басейни

Покажи:
Подредба:
Мини басейн джакузи California - уникална система за воден и въздушен масаж, благодарение на мултима..
15 280,20лв.
Мини басейн Malibu - джакузи масажна система готова да побере 2 четиричленни семейства. Тази мултима..
20 896,20лв.
Мини басейн за воден масаж - вана-джакузи с мултимасажни свойства за открито ползване. Снабдена е с ..
12 134,30лв.
Хидромасажна система - мини басейн-джакузи за монтаж на открито в черен интериорен цвят. За вашия ко..
12 522,60лв.
Мини басейн-джакузи Ниагара - система за хидромасаж от най-висок клас. Този басейн мни може да побер..
23 306,40лв.
Домашна сауна Reya SOLD OUT
Домашна сауна от канадски материл с мощна 6 киловатова печка за нужното нагряване на помещението. Са..
5 999,00лв.
Сауна домашна Езус SOLD OUT
Домашна сауна с мощна 6 киловатова печка за нужното нагряване на помещението. Сауната е снабдена с в..
4 998,31лв.
Хидромасажен мини басейн - джакузи за воден и въздушен масаж. Тази мултифункционална система за маса..
12 134,30лв.

ДИЗАЙН
Обновеният онлайн магазин на Bania24.com – електронната платформа Bania24.com цели да ви даде практически идеи и умни решения за всички ремонтни и битови продукти за вашето жилище, офис или търговски обект. Компанията Bania24.com е основана като фирма с акцент върху дизайна. Както е известно на всички, жизненото пространство, в което прекарваме най-много със семейството и децата е нашия дом. Атмосферата, която подсигуряваме на нашето семейство и в която отглеждаме нашите деца, е добре да бъде уютна и кофортна, за да се чувстваме приятно. Придобиването на сауна или мини басейн, коиго се вписват с пространствата, интересите и начините на семейството да прекарва свободното си време заедно е общата воля на всички. Нашите доставчици, които се стремят да отговорят на тези очаквания, предлагат мини басейни и вани, които представляват специални и иновативни продукти, предназначени изключително за деца и юноши, като са разгледани всички специфични особености на различните възрасти и техните области на интерес. Колекцията съдържа широк набор от сауни и мини басейни за продажба през Интернет - сауни и мини басейни за домове, сауни и мини басейни за вили, сауни и мини басейни за посолства, сауни и мини басейни за резиденции, сауни и мини басейни за СПА центрове, сауни и мини басейни за частни клубове, сауни и мини басейни за хостели, сауни и мини басейни за хижи, сауни и мини басейни за развлекателни, профилактични, рехабилитационни и терапевтични пространства.
Стил
Ние разполагаме с луксозни сауни и мини басейни, елегантни сауни, стилни сауни и мини басейни, неконвенционални сауни и мини басейни, арт сауни и мини басейни, поп арт сауни и мини басейни, дизайнерски сауни и мини басейни, висококачествени сауни и мини басейни, първокласни сауни и мини басейни, качествени сауни и мини басейни, класически сауни и мини басейни, модерни сауни и мини басейни, винтидж сауни и мини басейни, хубави сауни и мини басейни, фини сауни и мини басейни, антични сауни и мини басейни, уникални сауни и мини басейни, оригинални сауни и мини басейни, маркови сауни и мини басейни, ексцентрични сауни и мини басейни, интериорни сауни и мини басейни, футуристични сауни и мини басейни, ориенталски сауни и мини басейни, декоративни сауни и мини басейни, класни сауни и мини басейни, луксозни сауни и мини басейни, изящни сауни и мини басейни, евтини сауни и мини басейни, екстериорни сауни и мини басейни, ретро сауни и мини басейни, изтънчени сауни и мини басейни и още много други стилове сауни и мини басейни на ниски цени.
Цветове
В тази секция на Bania24.com ще откриете вани от деликатни пастелни нюанси до смели поп цветове. Ние предлагаме широк набор от евтини вани – бели сауни и мини басейни, черни сауни и мини басейни, сиви сауни и мини басейни, кафяви сауни и мини басейни, бежови сауни и мини басейни, розови сауни и мини басейни, червени сауни и мини басейни, сауни и мини басейни бордо, жълти сауни и мини басейни, оранжеви сауни и мини басейни, лилави сауни и мини басейни, сини сауни и мини басейни, зелени сауни и мини басейни, цветни сауни и мини басейни, пъстри сауни и мини басейни, колоритни сауни и мини басейни, сауни и мини басейни слонова кост, живописни сауни и мини басейни, сауни и мини басейни с принтове, шарени сауни и мини басейни, сауни и мини басейни с шарки и много други цветове сауни и мини басейни на разпродажба.
Модели
Bania24.com е синоним за проучване, проектиране и планиране. Секцията съдържа богата гама от сауни и мини басейни за електронно пазаруване. Нашите мини басейни са снабдени с подводно осветление, помпа за въздушен масаж, дигитално управление, водни и въздушни джетове, и са подходящи за ароматерапия, хромотерапия, озонотерапия и много други приятни, възстановяващи, супермодерни и луксозни характеристики. Сауните, които предлагаме са с вулканични камъни, пясъчен часовник, кислороден йонизатор, дигитален контролен панел и пр. Те са изработени от канадка ела и са облицовани с камъни.
Разновидности
Нови тенденции и несравним уют ще намерите с цялостните решения и продуктите на дребно на Bania24.com. Специалната ни селекция представя разнообразни сауни и мини басейни за продажба през Интернет – сауни цена, сауни за дома, сауни размери, сауни дизайн, сауни цветове, сауни цени, сауни модели, сауни по поръчка, сауни за отслабване, сауни за процедури, семейни сауни, сауна йога, сауни цени, сауна цена, сауна баня, сауна деца, сауна джакузи, сауна бременни, сауна след тренировки, сауна и парна баня, сауна магазин, сауна парна баня, сауна за релакс, сауна у дома, сауна фитнес и много други разновидности сауни на изгодни цени. Колекцията съдържа, също така, мини басейни, мини басейн цена, евтини мини басейни, мини басейн за къпане, мини басейни цени, мини басейни цени, мини басейни дизайн, мини басейни цветове, мини басейни размери и много други мини басейни на топ цени.
Размери
Bania24.com разполага с атрактивни евтини сауни и мини басейни - сауни и мини басейни модели, сауни и мини басейни видове, сауни и мини басейни размери, сауни и мини басейни цветове, сауни и мини басейни цени, сауни и мини басейни форми, сауни и мини басейни по поръчка, както и много други сауни и мини басейни на ликвидация.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Компанията Bania24.com е фокусирана към изисканата клиентела, на ново строителство на жилища, хотели, заведения, офиси и обществени сгради. Нашите продукти са проектирани, за да се забавлявате, релаксирате и да укрепвате здравето си, заедно с Вашето семейство.
ЦЕНИ
Bania24.com организира целогодишно атрактивни промоции, сезонни намаления и ексклузивни разпродажби. Така че, следете редовно за нашите топ отстъпки!
МАРКИ/ЗАВОДИ
HYDROSYSTEMS и INTER CERAMIC са само малка част от брандовете, от които Bania24.com доставя своите продукти.
ПРОИЗХОД
Ние сме директен вносител на предлаганите от нас продукти. Целта на нашите доставчици е да се изработват полезни, качествено различни и много издръжлив мини басейни за бебета, деца, юноши и бременни, които се произвеждат с помощта на високите технологии и отлични материали в съответствие със стандартите на Европейския съюз и усъвършенствани стандарти за безопасност на децата. Поради тази причина всички продукти Bania24.com имат сертификат за високо качество и безопасност (GS).
НАЛИЧНОСТИ
Онлайн магазинът ни Bania24.com разполага с наистина много големи наличности в нашите складове и шоуруми.
ТРАНСПОРТ
Ние работим с куриерски фирми, а при покупка на цяла баня и при заявки на плочки над определена сума, Вие имате възможност да ползвате фирмен транспорт напълно безплатно.
МАГАЗИНИ
Заповядайте на място, в най-близкия магазин на Bania24.com до Вас и се уверете в безкомпромисното качество и безупречното внимание към детайла на нашите продукти. Нашите магазини и складове се намират в София, Благоевград и Разлог. Ние доставяме с куриерска служба в цялата страна, а при по-големите поръчки - с безплатен фирмен транспорт. на happyseasons.gr е нов онлйан магазин с мебели за дома, градински мебели, прна hна haна happyseasons.gr е нов онлйан магазин с мебели за дома, градински мебели, професионално оборудване, Коледа, Хелоуин и изделия за къмпинг. Нашите продукти н епрекъснато се развиват и е винаги най-добрите цени. The HAPPYSEASONS.gr е нов онлайн магазин с сезонни продукти. В първия ден открихме света отговори и ни магазин се увеличава непрекъснато. Нашите продуктови категории обхващат значителна част от потребителите. Благодарение на дългогодишния ни присъствие в областта на търговията, ние предлагаме най-добрите цени и много безплатни услуги на нашите клиенти.ppyseasons.gr е нов онлйан магазин с мебели за дома, градински мебели, на happyseasons.gr е нов онлйан магазин с мебели за дома, градински мебели, професионално оборудване, Коледа, Хелоуин и изделия за къмпинг. Нашите продукти непрекъснато се развиват и е винаги най-добрите цени. The HAPPYSEASONS.gr е нов онлайн магазин с сезонни продукти. В първия ден открихме света отговори и ни магазин се увеличава непрекъснато. Нашите продуктови категории обхващат значителна част от потребителите. Благодарение на дългогодишния ни присъствие в областта на търговията, ние предлагаме най-добрите цени и много безплатни услуги на нашите клиенти.професионално оборудване, Коледа, Хелоуин и изделия за къмпинг. Нашите продукти непрекъснато се развиват и е винаги най-добрите цени. The HAPPYSEASONS.gr е нов онлайн магазин с сезонни продукти. В първия ден открихме света отговори и ни магазин се увеличава непрекъснато. Нашите продуктови категории обхващат значителна част от потребителите. Благодарение на дългогодишния ни присъствие в областта на търговията, ние предлагаме най-добрите цени и много безплатни услуги на нашите клиенти.appyseasons.gr е нов онлйан магазин с мебели за дома, градински мебели, професионално оборудване, Коледа, Хелоуин и изделия за къмпинг. Нашите продукти непрекъснато се развиват и е винаги най-добрите цени. The HAPPYSEASONS.gr е нов онлайн магазин с сезонни продукти. В първия ден открихме света отговори и ни магазин се увеличава непрекъснато. Нашите продуктови категории обхващат значителна част от потребителите. Благодарение на дългогодишния ни присъствие в областта на търговията, ние предлагаме най-добрите цени и много безплатни услуги на нашите клиенти.офесионално оборудване, Коледа, Хелоуин и изделия за къмпинг. Нашите продукти непрекъснато се развиват и е винаги най-добрите цени. The HAPPYSEASONS.gr е нов онлайн магазин с сезонни продукти. В първия ден открихме света отговори и ни магазин се увеличава непрекъснато. Нашите продуктови категории обхващат значителна част от потребителите. Благодарение на дългогодишния ни присъствие в областта на търговията, ние предлагаме най-добрите цени и много безплатни услуги на нашите клиенти.