Изчисти
Цена
Производители
Размери вани
Каталог

Хидромасажни вани и джакузита

Покажи:
Подредба:

ДИЗАЙН
Открийте Вашите хидромасажни вана или джакузи, които допълват по необикновен начин Вашето интериорно пространство в Bania24.com! Нашата онлайн витрина изобилства от различни дизайни, цветове и форми хидромасажни и джакузита вани за интериорни и екстериорни пространства, които перфектно отговарят на високите омащатия за външен вид, качество и издръжливост на интелигенцията, бизнес кръговете и хората на изкуството в България. Специалната селекция съдържа богат набор от хидромасажни вани и джакузата онлайн - хидромасажни вани и джакузата за дома, хидромасажни вани и джакузата за вили, хидромасажни вани и джакузата за санаториуми, хидромасажни вани и джакузата за хотели, хидромасажни вани и джакузата за резиденции, хидромасажни вани и джакузата за посолства, хидромасажни вани и джакузата за СПА центрове, хидромасажни вани и джакузата за къмпинги, хидромасажни вани и джакузата за хижи, хидромасажни вани и джакузата за туристически обекти, хидромасажни вани и джакузата за частни клубове, хидромасажни вани и джакузата за хостели, хидромасажни вани и джакузата за клиники, хидромасажни вани и джакузата за сауни, хидромасажни вани и джакузата за басейни, вани за салони по разкрасяване, вани за рехабилитационни центрове, вани за държавни сгради, вани за обществени сгради, вани за частни сгради, както и много други видове хидромасажни вани и джакузата на най-ниски цени.
Стил
В Bania24.com се предлагат вани, подходящи за изяление във всички популярии и по-малко разпространени в България интериорни стилове. Ние разполагаме с луксозни хидромасажни вани и джакузита, елегантни хидромасажни вани и джакузита, стилни хидромасажни вани и джакузита, неконвенционални хидромасажни вани и джакузата, арт хидромасажни вани и джакузата, поп арт хидромасажни вани и джакузата, дизайнерски хидромасажни вани и джакузата, висококачествени хидромасажни вани и джакузата, първокласни хидромасажни вани и джакузата, качествени хидромасажни вани и джакузата, класически хидромасажни вани и джакузата, модерни хидромасажни вани и джакузата, винтидж хидромасажни вани и джакузата, хубави хидромасажни вани и джакузата, фини хидромасажни вани и джакузата, антични хидромасажни вани и джакузата, уникални хидромасажни вани и джакузата, оригинални хидромасажни вани и джакузата, маркови хидромасажни вани и джакузата, ексцентрични хидромасажни вани и джакузата, интериорни хидромасажни вани и джакузата, футуристични хидромасажни вани и джакузата, ориенталски хидромасажни вани и джакузата, декоративни хидромасажни вани и джакузата, класни хидромасажни вани и джакузата, луксозни хидромасажни вани и джакузата, изящни хидромасажни вани и джакузата, евтини хидромасажни вани и джакузата, екстериорни хидромасажни вани и джакузата, ретро хидромасажни вани и джакузата, изтънчени хидромасажни вани и джакузата и още много други стилове хидромасажни вани и джакузата на ниски цени.
Цветове
Bania24 разполага с изключително богат асортимент от вани в целия спектър на дъгата. Категорията предлага с вани във всички популярни стилове – от античен, през класически до поп арт. В секцията ще откриете вани от деликатни пастелни нюанси до смели поп цветове. Ние предлагаме широк набор от евтини вани – бели хидромасажни вани и джакузата, черни хидромасажни вани и джакузата, сиви хидромасажни вани и джакузата, кафяви хидромасажни вани и джакузата, бежови хидромасажни вани и джакузата, розови хидромасажни вани и джакузата, червени хидромасажни вани и джакузата, бордо хидромасажни вани и джакузата, вани хидромасажни вани и джакузата, жълти хидромасажни вани и джакузата, оранжеви хидромасажни вани и джакузата, лилави хидромасажни вани и джакузата, сини хидромасажни вани и джакузата, зелени хидромасажни вани и джакузата, цветни хидромасажни вани и джакузата, пъстри хидромасажни вани и джакузата, колоритни хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата слонова кост, живописни хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата с принтове, шарени хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата с шарки и много други цветове хидромасажни вани и джакузата на разпродажба.
Модели
Bania24.com предлага широк набор от хидромасажни вани – стъклени хидромасажни вани, изработни майсторски от високотехнологични материали, порцеланови хидромасажни вани с плот, уникални хидромасажни вани от технически камък, акрилни хидромасажни вани с футуристична форма, керамични хидромасажни вани за вграждане в изваяни и оригинални мебели, акрилни хидромасажни вани със стоманени държачи за кърпи, каменни вани с висящи шкафове за баня, фаянсови хидромасажни вани, декорирани с естествено дарвесина, хидромасажни вани, облицовани с мозаечни плочки и още много видове хидромасажни вани на топ цени.
Разновидности
Ние предлагаме разнообразни хидромасажни вани и джакузита за пазаруване по електронен път – порцеланови хидромасажни вани и джакузита, терапевтични хидромасажни вани и джакузита, елегантни хидромасажни вани и джакузита за баня, хидромасажни вани и джакузата за вграждане, самостоятелно стоящаи хидромасажни вани и джакузата, стоящи хидромасажни вани и джакузата за хора с увреждания, монолитни порцеланови хидромасажни вани и джакузата, вани, акрилни хидромасажни вани, луксозни хидромасажни вани, ъглови хидромасажни вани, облицовани хидромасажни вани, hidro масажни вани и джакузита, hidromasagni vani i dgakuzita, hidromasagni vani i dgakuzita evtini, hidromasagni vani i dgakuzita ceni и много други модели вани на ликвидация.
Размери
Bania24.com предлага малки хидромасажни вани и джакузата, големи хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата за малка баня, хидромасажни вани и джакузата за просторна баня, хидромасажни вани и джакузата за външна баня, хидромасажни вани и джакузата за градината, хидромасажни вани и джакузата за открито и други видове хидромасажни вани и джакузата по поръчка за интериорни и екстериорни места.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Предлаганите от нас хидромасажни вани са с регулируеми джетове, опции за регулирне силата на масажа, хромотерапия, озонова терапия, подводно осветление, нагревател устойчиви конструкции, автоматични сифони и каскадна батерия. Ние разполагаме с хидромасажни вани и джакузита, в които можете да релаксирате и да се забавлявате с цялото семейство. Някои от моделите са с опция за лесно демонтиране и поставяне в градината през лятото. Попитайте нашите консултанти за модел, който търсите. В Bania24 със сигурност ще открите това, което искате!
ЦЕНИ
В Bania24.com можете да пазарувате дъстъпно, лесно и на безконкурентно ниски цени!
МАРКИ/ЗАВОДИ
INTER CERAMIC и BACCA са само някои от фирмите, подписали продуктовите модни линии в категорията.
ПРОИЗХОД
В Bania24.com ще срещнете български вани, испански вани, полски вани, турски вани, гръцки вани, китайски вани, полски вани, италиански вани и много други вани на икономични цени.