Изчисти
Цена
Производители
Размери вани
Каталог

Хидромасажни вани и джакузита

Покажи:
Подредба:
Продукт: Вана с хидромасажни функции – модел „Акварел” ICSH 0834 от колекциите модерни вани на Инте..
3 945,60лв.
Продукт: Вана с хидромасажни функции – модел „Германея” ICSH 0817 от колекциите модерни вани на Инт..
2 664,00лв.
Продукт: Вана за вграждане с хидромасажни функции – модел „Мирал” ICSH 0832 от колекциите модерни в..
2 998,80лв.
Продукт: Вана с хидромасажни функции – модел „Сияние” ICSH 0833 от колекциите модерни вани на Интер..
4 273,20лв.
Продукт: Вана с хидромасажни функции – модел ICSH 0870 от колекциите луксозни вани на Интер Керами..
3 487,20лв.
Продукт: Вана с хидромасажни функции – модел „Каскада” ICSH 0838 K от колекциите луксозни вани на И..
3 486,06лв.
Луксозна хидромасажна вана – модел Blanque 1915 – италиански дизайн от марката Treesse. Качество ..
6 102,20лв.
Вана хидромасаж SOLD OUT
Ъглова вана за хидромасаж на фирма Интер Керамик. Снабдена с 8 джета за хидромасажен ефект. Подходя..
1 206,00лв.
Хидромасажна вана Лагуна - ъглова с възможност за свободно поставяне във всяка част на дома ви. Снаб..
2 134,20лв.
Хидромасажна вана Хелена за пълно отпускане в банята. За ъглово вграждане с цел пестене на място. 8 ..
2 400,00лв.
Вана за хидромасаж подходяща за баня с ограничено пространство. Има опция за добавяне на допълнителн..
2 641,20лв.
Ъглова вана за хидромасаж - перфектна за по-малки по размер бани. Разполага с 8 дюзи за воден масаж ..
2 400,00лв.
Хидромасажна вана за ъглово поставяне в банята. Мини джакузи с 8 масажора за невероятен релакс на тя..
3 052,80лв.
Хидромасажна вана Марина със свободно стоене - с 8 масажни клапана. Предния и страничния панел са на..
2 148,00лв.
Вана за хидромасаж с възможност за ъглово поставяне - свободно стоене. С възможност за инсталиране н..
2 330,40лв.
Хидромасажна вана с ъглова форма. Разполага с 8 хидромасажни джета и 1PH водна помпа. Характеристик..
2 553,60лв.
Бяла вана с 8 джета за хидромасаж - HYDROSYSTEMS. Тази вана е с дигитално управление на системата и ..
2 148,00лв.
Хидромасажна вана Хестиа - достъпно удоволствие за всеки. Тази модерна система за масаж на тялото е ..
2 206,80лв.
Хидромасажна вана с преден и страничен панел в бяло. С допълнителни екстри, които да добавите по жел..
2 216,40лв.
Хидромасажна вана с 8 масажни джета за пълен релакс на вашето тяло. Ваната е в бяло и е с етажерка з..
3 266,40лв.
Хидромасажна вана Грета - с метална конструкция и сифон в компекта. Масажна система от 8 хидро джета..
2 196,00лв.
Хидромасажна вана Хектор на фирма HYDROSYSTEMS. Стилно предложение за банята, с 8 масажиращи джетове..
2 073,60лв.
Хидромасажна вана Карина - свободностояща с метална конструкция. 8 джета с функция за регулиране се ..
2 257,20лв.
Хидромасажна вана Хера - за вашият релакс в банатя. Ваната има възможност за допълнителни екстри кат..
2 259,60лв.

ДИЗАЙН
Открийте Вашите хидромасажни вана или джакузи, които допълват по необикновен начин Вашето интериорно пространство в Bania24.com! Нашата онлайн витрина изобилства от различни дизайни, цветове и форми хидромасажни и джакузита вани за интериорни и екстериорни пространства, които перфектно отговарят на високите омащатия за външен вид, качество и издръжливост на интелигенцията, бизнес кръговете и хората на изкуството в България. Специалната селекция съдържа богат набор от хидромасажни вани и джакузата онлайн - хидромасажни вани и джакузата за дома, хидромасажни вани и джакузата за вили, хидромасажни вани и джакузата за санаториуми, хидромасажни вани и джакузата за хотели, хидромасажни вани и джакузата за резиденции, хидромасажни вани и джакузата за посолства, хидромасажни вани и джакузата за СПА центрове, хидромасажни вани и джакузата за къмпинги, хидромасажни вани и джакузата за хижи, хидромасажни вани и джакузата за туристически обекти, хидромасажни вани и джакузата за частни клубове, хидромасажни вани и джакузата за хостели, хидромасажни вани и джакузата за клиники, хидромасажни вани и джакузата за сауни, хидромасажни вани и джакузата за басейни, вани за салони по разкрасяване, вани за рехабилитационни центрове, вани за държавни сгради, вани за обществени сгради, вани за частни сгради, както и много други видове хидромасажни вани и джакузата на най-ниски цени.
Стил
В Bania24.com се предлагат вани, подходящи за изяление във всички популярии и по-малко разпространени в България интериорни стилове. Ние разполагаме с луксозни хидромасажни вани и джакузита, елегантни хидромасажни вани и джакузита, стилни хидромасажни вани и джакузита, неконвенционални хидромасажни вани и джакузата, арт хидромасажни вани и джакузата, поп арт хидромасажни вани и джакузата, дизайнерски хидромасажни вани и джакузата, висококачествени хидромасажни вани и джакузата, първокласни хидромасажни вани и джакузата, качествени хидромасажни вани и джакузата, класически хидромасажни вани и джакузата, модерни хидромасажни вани и джакузата, винтидж хидромасажни вани и джакузата, хубави хидромасажни вани и джакузата, фини хидромасажни вани и джакузата, антични хидромасажни вани и джакузата, уникални хидромасажни вани и джакузата, оригинални хидромасажни вани и джакузата, маркови хидромасажни вани и джакузата, ексцентрични хидромасажни вани и джакузата, интериорни хидромасажни вани и джакузата, футуристични хидромасажни вани и джакузата, ориенталски хидромасажни вани и джакузата, декоративни хидромасажни вани и джакузата, класни хидромасажни вани и джакузата, луксозни хидромасажни вани и джакузата, изящни хидромасажни вани и джакузата, евтини хидромасажни вани и джакузата, екстериорни хидромасажни вани и джакузата, ретро хидромасажни вани и джакузата, изтънчени хидромасажни вани и джакузата и още много други стилове хидромасажни вани и джакузата на ниски цени.
Цветове
Bania24 разполага с изключително богат асортимент от вани в целия спектър на дъгата. Категорията предлага с вани във всички популярни стилове – от античен, през класически до поп арт. В секцията ще откриете вани от деликатни пастелни нюанси до смели поп цветове. Ние предлагаме широк набор от евтини вани – бели хидромасажни вани и джакузата, черни хидромасажни вани и джакузата, сиви хидромасажни вани и джакузата, кафяви хидромасажни вани и джакузата, бежови хидромасажни вани и джакузата, розови хидромасажни вани и джакузата, червени хидромасажни вани и джакузата, бордо хидромасажни вани и джакузата, вани хидромасажни вани и джакузата, жълти хидромасажни вани и джакузата, оранжеви хидромасажни вани и джакузата, лилави хидромасажни вани и джакузата, сини хидромасажни вани и джакузата, зелени хидромасажни вани и джакузата, цветни хидромасажни вани и джакузата, пъстри хидромасажни вани и джакузата, колоритни хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата слонова кост, живописни хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата с принтове, шарени хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата с шарки и много други цветове хидромасажни вани и джакузата на разпродажба.
Модели
Bania24.com предлага широк набор от хидромасажни вани – стъклени хидромасажни вани, изработни майсторски от високотехнологични материали, порцеланови хидромасажни вани с плот, уникални хидромасажни вани от технически камък, акрилни хидромасажни вани с футуристична форма, керамични хидромасажни вани за вграждане в изваяни и оригинални мебели, акрилни хидромасажни вани със стоманени държачи за кърпи, каменни вани с висящи шкафове за баня, фаянсови хидромасажни вани, декорирани с естествено дарвесина, хидромасажни вани, облицовани с мозаечни плочки и още много видове хидромасажни вани на топ цени.
Разновидности
Ние предлагаме разнообразни хидромасажни вани и джакузита за пазаруване по електронен път – порцеланови хидромасажни вани и джакузита, терапевтични хидромасажни вани и джакузита, елегантни хидромасажни вани и джакузита за баня, хидромасажни вани и джакузата за вграждане, самостоятелно стоящаи хидромасажни вани и джакузата, стоящи хидромасажни вани и джакузата за хора с увреждания, монолитни порцеланови хидромасажни вани и джакузата, вани, акрилни хидромасажни вани, луксозни хидромасажни вани, ъглови хидромасажни вани, облицовани хидромасажни вани, hidro масажни вани и джакузита, hidromasagni vani i dgakuzita, hidromasagni vani i dgakuzita evtini, hidromasagni vani i dgakuzita ceni и много други модели вани на ликвидация.
Размери
Bania24.com предлага малки хидромасажни вани и джакузата, големи хидромасажни вани и джакузата, хидромасажни вани и джакузата за малка баня, хидромасажни вани и джакузата за просторна баня, хидромасажни вани и джакузата за външна баня, хидромасажни вани и джакузата за градината, хидромасажни вани и джакузата за открито и други видове хидромасажни вани и джакузата по поръчка за интериорни и екстериорни места.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Предлаганите от нас хидромасажни вани са с регулируеми джетове, опции за регулирне силата на масажа, хромотерапия, озонова терапия, подводно осветление, нагревател устойчиви конструкции, автоматични сифони и каскадна батерия. Ние разполагаме с хидромасажни вани и джакузита, в които можете да релаксирате и да се забавлявате с цялото семейство. Някои от моделите са с опция за лесно демонтиране и поставяне в градината през лятото. Попитайте нашите консултанти за модел, който търсите. В Bania24 със сигурност ще открите това, което искате!
ЦЕНИ
В Bania24.com можете да пазарувате дъстъпно, лесно и на безконкурентно ниски цени!
МАРКИ/ЗАВОДИ
INTER CERAMIC и BACCA са само някои от фирмите, подписали продуктовите модни линии в категорията.
ПРОИЗХОД
В Bania24.com ще срещнете български вани, испански вани, полски вани, турски вани, гръцки вани, китайски вани, полски вани, италиански вани и много други вани на икономични цени.