Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Паравани за вани

Покажи:
Подредба:
Продукт: Стъклен параван за вана, тип стационарен – модел ICS 112FT от колекциите паравани на Интер..
166,80лв.
Продукт: Стъклен параван за вана, тип стационарен – модел ICS 112F/31 от колекциите паравани на Инт..
190,80лв.
Продукт: Стъклен параван за вана, тип стационарен – модел ICS 112FS от колекциите паравани на Интер..
178,80лв.
Плъзгаща се врата за душ кабина от закалено стъкло - мат или прозрачно, по ваш избор. Бял или сребър..
498,00лв.
Плъзгащи се врати за душ кабина - 2 броя. Вратите са с фиксирани панели и са подходящи за монтаж на ..
788,40лв.
Стъклена преграда параван за вана - прозрачно стъкло с 8мм дебелина. Характеристики: Размери - 60/14..
385,00лв.
Параван-преграда за вана от стъкло - тонирано в черно и с дебелина 5 мм. Характеристики: Размери - 9..
225,33лв.
Преградно стъкло за вана - параван. Заоблено отдолу и отгоре стъкло, захващането е с хромиран профил..
262,91лв.
Параван за вана от стъкло. Матирано стъко тип Коприна със заоблена форма в горния край. Характеристи..
190,94лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com представя всички нови кампании от най-добрите марки на пазара и вече е предлага над 10 000 продукта от най-големите доставчици в България и чужбина в областта на строителството, ремонта, оборудването и декорацията на дома и бизнеса. Категоорията разполага с паравани за вани за продажба през Интернет - паравани за вани за домове, паравани за вани за вили, паравани за вани аз посолства, паравани за вани за Арт галерии, паравани за вани за резиденции, паравани за вани за хостели, паравани за вани за къмпинги, паравани за вани за хижи, паравани за вани за сауни, паравани за вани за държавни сгради, паравани за вани за частни сгради и паравани за вани за публични сгради.
Стил
В продължение на много години ние, хората на Bania24 сме горди, че сме в състояние да предложим функционални паравани за вани със специални ергономичност, които са съобразени с Вашите желания, нужди и търсения. Секцията прнедлага широк набор от паравани за вана онлайн - луксозни паравани за вани, декоративни паравани за вани, класни паравани за вани, луксозни паравани за вани, изящни паравани за вани, елегантни паравани за вани, стилни паравани за вани, неконвенционални паравани за вани, арт паравани за вани, поп арт паравани за вани, дизайнерски паравани за вани, хубави паравани за вани, антични паравани за вани, уникални паравани за вани, оригинални паравани за вани, маркови паравани за вани, ексцентрични паравани за вани, интериорни паравани за вани, екстериорни паравани за вани, висококачествени паравани за вани, първокласни паравани за вани, качествени паравани за вани, класически паравани за вани, модерни паравани за вани, винтидж паравани за вани, ретро паравани за вани, изтънчени паравани за вани и още много други стилове паравани за вани на ниски цени.
Цветове
Създайте красива атмосфера в банята Ви с красиви модели и цветове. Нашият онлайн магазин Bania24.com разполага с многообразие от цветове и декори на стъкло и различни обкови. Колекцията представя бели паравани за вани, черни паравани за вани, кафяви паравани за вани, сиви паравани за вани, паравани за вани, паравани за вани бордо, паравани за вани с шарка, паравани за вани на цветя, лилави паравани за вани, паравани за вани с принт, пъстри паравани за вани, зелени паравани за вани, сини паравани за вани, розови паравани за вани, жълти паравани за вани, червени безцветни паравани за вани, цветни паравани за вани, бежови паравани за вани, колоритни паравани за вани, ахроматични паравани за вани, шарени паравани за вани, диамантени паравани за вани, лъщящи паравани за вани, блестящи паравани за вани, паравани за вани с животни, паравани за вани с рисунки, паравани за вани в пастелни цветове и много други цветове паравани за вани на най-ниски цени.
Модели
Когато поръчвате параван, освен базисният материал е добре да съобразите обкова и прага му с останалите елементи в банята като дръжки на врати, шкафчета и чекмеджета, бижута, рамки, и пр. В категорията ще срещнете голямо разнообразие от разнообразни преградни стени за вани, като компактни душ прегради, паравани, преградни стени, преградна стени с плъзгане, стационарни паравани, стъклени паравани, стъклени врати за бани, статични паравани за вани, паравани за вани с плъзгащи се врати, паравани за вани с отварящи се врати, паравани за вани тип хармоника, душ паравани за вани, декорирани душ прегради и много други модели паравани за вани на разпродажба.
Разновидности
Изборът на декоративни обекти и тяхната комбинация с обзавеждането и оформлението на банята може да разшири нейната функционалност и да се изведат най-индивидуалните черти на личността на всеки притежател на жилище. В категорията ще откриете богата гама от стъклени паравани за вани, паравани за вани от акрил, преградни стени за вани от цветно стъкло, паравани за вани от алуминиева дограма, стъклени паравани за вани, паравани за вани от закалено стъкло, паравани за вани от плексиглас, паравани за вани от поликарбонат, паравани за вани от пластмаса, paravani za vani, paravani za vani ceni и много други паравани за вани на ликвидация.
Размери
Bania24 е създаден, за да служи на нуждите на всяко съвременно одомакинство. Параваните за вани по поръчка се изработват по размери и от материали, заявени от клиента.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Параваните за вани са много функционален начин да създадете в банята си две зони, отделени една от друга. Те са по-удобни от душ кабините, тъй като Вие решавате къде да ги монтирате и по този начин се изгражда по-просторно място за вземането на душ. Предлаганите от нас в Bania24.com паравани за вани са с лесен монтаж и лесна поддръжка.
ЦЕНИ
Нашата цел в Е-магазин Bania24.com е да предложим на всички наши онлайн гости 24 часа в денонощието в пълна гама (онлайн и офлайн), качествени продукти за дома и личната хигиена, на най-добрата възможна цена.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Продуктите на Bania24 предефинират лукса! INTER CERAMIC е едно от имената, подписали модните линии, в тази категория.
ПРОИЗХОД
Bania24.com работи с най-добрите български и чуждестранни брандове, доказали се с времето и предпочитани от българския потребител. Секцията предлага български паравани за вани, полски паравани за вани, турски паравани за вани, гръцки паравани за бвани, италиански паравани за вани, испански паравани за вани и много други паравани за вани на топ цени.
НАЛИЧНОСТИ
Нашите складове и магаозини съхраняват много големи наличности на предлаганите в нашия онлайн магазин на Bania24 продукти.
ТРАНСПОРТ
Ние в Bania24.com използваме услугите на най-добрите куриерски служби у нас, а за големи поръчки на плочки и цели бани, предлагаме професионален транспорт на Bania24, като разходите са за наша сметка.
МАГАЗИНИ
Всичко за избора, сравняването на конкурентни продукти в нашия on-line магазин Bania24.com и продукти от останалите онлайн магазини, окомплектоването, изборът на параван по поръчка, допълнителнота информация в нашите шоуруми, пазаруването, монтажа, поддръжката и ергономичната експлоатация, може да научите чрез нашите експерти, консулатнтите във физическите магазини и в нашия блог. Заповядайте на място в най-близкия до Вашата локация магазин на Bania24, за да се насладите на безупречното качество, оригиналния дизайн и безконкурентните цени на нашите продукти.