Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Каталог

Огледала за баня

Покажи:
Подредба:
LED огледало с вхрадено осветление по краищата. Хай тек функции с тъч скрийн, вградени час итемперат..
359,00лв.
Led огледало за баня на Интеркерамик с тъч скрийн иновативна технолия. Разполага още със система про..
349,00лв.
LED огледало за баня на Интер Керамик. Правоъгълна форма и хай тек система с тъч скрийн в него. Клас..
329,00лв.
Огледало за баня с дизайнерско LED осветление, проектирано от моделиери в областта. Този светещ лаби..
395,00лв.
Обичате изкуството на огледалата и бихте искали красиво огледало за баня! Просто вижте предложениет..
715,53лв.
Огледало в огледалото - елипсовиден дизайн. В него има по-малко кръгло огледалце с хромирани държачи..
107,11лв.
Бяло огледало PU247Y луксозно -20% SOLD OUT
Бяло огледало за баня на фирма Laura Benigni. Луксозен артикул с италиански привкус. Рамката на огле..
162,00лв. 129,60лв.
Обичате изкуството на огледалата и бихте искали красиво огледало за баня! Просто вижте предложениет..
938,40лв.
Въртящо огледало на SANTANGELO Design - Италия. Най-високо ниво на изработка огледало за банята на в..
2 346,00лв.
Кръгло огледало за баня от тиково дърво, специално направено за мокри помещения. Натурален артикул, ..
390,00лв.
Златно огледало PU070Y луксозно -20%
Огледало за баня от серията на Лаура Бенини огледала с луксозен вид. Златен цвят и с богата орнамент..
180,00лв. 144,00лв.
Огледало за вашите козметични нужди с изработка от естествен камък в основата и метална стойка за са..
69,00лв.
Огледало за баня с яйцевидна форма. Има три лавици за аксесоарите. Може да се сложи ЛЕД лампа по жел..
78,62лв.
Красиво огледало в старинен стил - за баня или друга стая в дома. Изработка на ръка с материали ПВЦ ..
288,00лв.
Ръчно изработен огледало за баня Елизабет в бяло. PVC рамка с интересен декор и водоустойчиви характ..
288,00лв.
Лилаво огледало в правоъгълна форма за баня или друго помещение. Лилава LED подсветка го заобикаля п..
297,99лв.
Комплект шкаф-кубче с мивка и огледало с рамка и ЛЕД лампа. Шкафа се монтира за стената и има 1 врат..
428,00лв.
Долен шкаф с огледало за баня. Комплекта включва бяла мивка от порцелан в цената. Класически дизайн ..
749,00лв.
LED огледало за баня с една лавица за най-необходимите принадлежности. Лампата е с лесна за монтаж к..
67,26лв.
Обичате изкуството на огледалата и бихте искали красиво огледало за баня! Просто вижте предложениет..
1 313,76лв.
Oгледало с уникално LED осветление - правоъгълна ТВ форма. Иновативно огледало с тъч скрийн ЛЕД лент..
255,50лв.
Правоъгълно огледало с уникално LED осветление вградено по периферията. Огледалото е хай-тех с актив..
255,50лв.
Хай тек огледало за баня от иновативната сериа на Интеркерамик. Активация с докосване, индиктор за ч..
397,99лв.
Изискано кръгло огледало с вградено ЛЕД осветление по радиус на огледалото - лента. Със специална за..
149,31лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com е онлайн магазин, който изпълнява поръчки за цяостни бани, комплекти мебели за бани, като се съобразява 100% с индивидуалните Ви изисквания, за да не променяте Вие по никакъв начин първоначалната си концепция. Ние изработваме огледала с рамки и мебели с огледала, отговарящи напълно по форма, материали и стил на поръчаните от вас. Всички знаем, че огледалата оптически придават по-просторен и по-широк вид на интериорните пространства. Ако сте заложили на минималистична баня, то може да си позволите внасяне на стил и характер в иначе твърде изчистеното пространство. Огледалото е идеалната възможност за стилистично допълнение, защото то се намира на нивото на очите и е нещо, което ще виждате най-дълго време. Придайте персонална визия на вашето интериорно решение със стилно огледало, което да придаде атмосфера и живот на вашата баня. Ако обаче останалите елементи са разнообразни и декорирани, заложете на по-опростено огледало. В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от огледала за баня онлайн - огледала за дома, огледала за вили, огледала за резиденции, огледала за арт галерии, огледала за посолства, огледала за офиси, огледала за заведения, огледала за клиники, огледала за спортни центрове, огледала за фитнес зали, огледала за търговски центрове, огледала за спа центрове, огледала за хотели, огледала за хостели, както и огледала размери, огледала цени и огледала цветове.
Стил
Ние разполагаме с достатъчно богат асортимент в аспект стил. Тук ще намерите огледала, рамки и шкафове с огледала в любимите на българската интелигенция и хората на изкуствот у нас. Не мислете, че Вашата идея не може да бъде реализирана поради сложност или богатото Ви въображение, преди да сте говорили с наш експерт. Ръчно изработените модели могат да наподобяват античен стил, от добра реколта или благородническо потекло.Колекцията на Bania24 разполага с огледала в античен стил, огледала в ренесансов стил, огледала във винтидж стил, тоскански огледала, колониални огледала, огледала в стила на изкуствата и занаятите, огледала в стил италиански „нон хау”, огледала френски селски стил, класически огледала, модернистични огледала, огледала в стил Арт Деко, огледала в стил Арт Нуво, огледала в постмодерен стил, поп-арт огледала кристални огледала за баня, козметични огледала за баня и много други гледала на ниски цени.
Цветове
Ние, екипът на Е-магазин Bania24.com предлагаме луксозни черни, бели, сребърни, златни, метални и други рамки за огледалата и мебелите за баня, с вградени огледала. Осветлението се предлага в топла, студена и RGB цветна лента. Само ние предлагаме декорации към огледалата като геометрични и флорални мотиви, както и надписи по Ваша поръчка. Можете да гравирате рамката, да я оцветите, да я декорирате или да бъде с инкрустрация – изборът е ваш, защото е важно банята да радва именно вас и предизвиква усмивка, винаги, когато влезете в нея! Bania24 разполага с бели огледала, черни огледала, златисти огледала, сребристи огледала, живописни огледала, цветни огледала, колоритни огледала, диамантени огледала, бежови огледала, сини огледала, зелени огледала, лилави огледала, розови огледала, оранжеви огледала,, жълти огледала, кафяви огледала, сиви огледала, огледала бордо, огледала екрю и много други огледала на разпродажба.
Модели
Ние, в онлайн магазин Bania24.com, разполагаме с огледала с LED осветление, козметични огледала, луксозни бели огледала, мебели за баня с включени огледала и прочие. Моделите биват статични или фиксирани, въртящи се и такива, които се местят. Линиите са прави и хармонични или заоблени и омекотени. В секцията ще намерите огледала за баня с осветление и стъклена полица, кристални огледала за баня, увеличителни огледала за баня, огледала за баня с шкаф и осветление, огледала за баня с поставени аксесоари на тях, арт огледала за баня, огледала за баня с нагревател, огледала за баня без изпотяване, огледала и шкафчета за баня, огледала за баня с вградено осветление, огледала за баня с етажерки, огледала за баня с осветление и контакт, и още много видове огледала на промоция.
Разновидности
Последните тенденции са, освен основното осветително тяло, което се монтира най-често на тавана, да се използват и други начини на осветление, наричани кътови или по зони. Огледалото е място, където е добре да има втори светлинен източник. Огледалата могат да се намират, върху горния шкаф или на друго, определено от Вас, място. Огледалата биват с LED осветление или светлодиодна лента с топло/студено осветление. Нашата специална селекция включва златни огледала, бронзови огледала, сребърни огледала, медни огледала, огледала за баня, огледала за тоалетна и много други типове огледала на супер ниски цени.
Размери
Онлайн магазин Bania24.com разполага с богата гама от огледала, с водоустойчиви материали, повечето от които са допълнени с енергоспестяващо осветление в разнообразни размери, дизайни и форми. Ако желаете да поръчате огледало с такова осветление, ние изпълняваме абсолютно всякакви поръчки. Огледалата биват големи огледала за баня, малки огледала за баня, квадратни огледала за баня, кръгли огледала за баня, елипсовидни огледала за баня, правоъгълни огледала за баня, които могат да се монтират хоризонтално или отвесно и много други видове огледала на ликвидация.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Огледалото е стъкло, на което по електролитен начин е напластено алуминиево фолио. Дори вашата баня да има вече едно огледало над умивалника, за да улесните ежедневието си, е добре да имате второ огледало, в което да може да се видите в цял ръст. Освен това, в естетически аспект то ще ви осигури оптически по-голям вид на банята. Ние предлагаме огледала, които намират приложение в различни помещения на дома и бизнеса – огледала за малки бани, огелдала за големи бани, огледала за тоалетни, огледала за коридори, огледа за антрета и много други огледала на суперпромоция.
ЦЕНИ
Благодарение на осъществявания от нас директен внос и отличните ни партньорки контакти с български и чуждестранни производители, нашите цени са най-ниските на пазара.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от производителите, с които ние, от Bania24.com работим, са: INTER CERAMIC предоставя луксозни и високотехнологични огледала за дома или обществени места, които са с вградено LED осветление, часовник, индикатор за температура, система срещу замъгляване и „touch screen”. За хората, които обичат ръчно изработените неща, марката предлага такива модели, с влаго и водоустойчиви рамки. SANTANGELO DESIGN са авторитетен италиански производител, който произвежда стоки с висок стандарт и първокласно качество.
ПРОИЗХОД
Ние работим, както с български фирми, така и осъществяваме директен внос от Италия. Огледалата, които предлагаме са испански огледала за баня, италиански огледала за баня, български огледала за бяня и др. Може да намерите Вашето сред огледалата в нашия продуктов каталог.
НАЛИЧНОСТИ
Купете стилно и красиво огледало, с което Вашата баня да придобие собствен подпис и създайте уникална атмосфера на интериорното пространство.
ТРАНСПОРТ
При покупката на материали на едро или на цяла баня Вие имате уникалната възможност да ползвате безплатно наш фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Ние разполагаме с голяма верига физически магазини и складове в цялата страна. При пълно обзавеждане от нашия on-line магазин Keram.com ние изработваме 3D проекти, чрез които предварително да ви информираме за цялостния краен вид на интериорното решение на банята Ви. Тъй като нашите дизайнери следват Западно-европейските тендвенции, а те се диктуват най-вече от Италия, която се счита за столица на модата, нашите дизайни са с аристократичен Европейски дух. Заповядайте на място и се уверете, че в Bania24 се срещат Ренесанса и италианския „нон-хау”.