Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Покритие
Размер
Избор на цвят
Допълнителен елемент
Каталог

Смесители за бидета

Покажи:
Подредба:
Компактен смесител за биде с изпразнител – Revival V6200 -20%
Нисък смесител за биде – дизайнерски ретро модел Revival V6200 – от продуктовата база на Daniel (Ит..
272,25лв. 217,80лв.
Компактен смесител за биде – италиански дизайн Omega OM604B -20%
Компактен смесител за биде – дизайнерски модел Omega OM604B – от продуктовата база на Daniel (Итали..
153,53лв. 122,83лв.
Луксозен смесител за биде Fusion FU604B -20%
Луксозен смесител за биде – дизайнерски модел FU604B – от продуктовата база на Daniel (Италия) Ди..
230,98лв. 184,79лв.
Луксозен смесител с отводнител – Fusion FU604 -20%
Луксозен смесител – от продуктовата база на Daniel (Италия) Дизайн и размери: Луксозен дизайн..
263,06лв. 210,45лв.
Модерен смесител за биде с изпразнител  –  Tokyo TK604 -20%
Смесител за биде – дизайнерски модел Tokyo TK604 – от продуктовата база на Daniel (Италия) Дизайн..
302,18лв. 241,74лв.
Смесител за биде без изпразнител – Tokyo TK604B -20%
Смесител за биде – дизайнерски модел Tokyo TK604B – от продуктовата база на Daniel (Италия) Дизай..
279,48лв. 223,59лв.
Смесител за биде красив дизайн – Retro RT604 -20%
Красив смесител за биде – дизайнерски винтидж модел Retro RT604 – от продуктовата база на Daniel (И..
232,94лв. 186,35лв.
Смесител за биде с изпразнител – италиански дизайн Omega OM604 -20%
Компактен смесител за биде – дизайнерски модел Omega OM604 – от продуктовата база на Daniel (Италия..
179,94лв. 143,95лв.
Смесителна батерия за биде Indo Bidet – Aquagrif -20%
Смесител за биде Indo Bidet – отличен модел на испанския бранд Aquagrif; Модел в завладяващ ретр..
125,00лв. 100,00лв.
Стенен смесител за биде тип ръчен душ – модел Unika 41505-INC – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, ..
685,41лв.
Стоящ смесител за биде – Opera Crystal 60573/A – Oioli (Италия); Модернистичен дизайн: обща пирами..
1 037,89лв.
Стоящ смесител за биде – модел Avenue 22505 – Oioli (Италия); Модернистичен кръгъл дизайн: ниска ..
356,41лв.
Стоящ смесител за биде – модел Unika 41505-TC – Oioli (Италия); Квадратен дизайн, модел с изпразнит..
283,95лв.
Тридупков смесител за биде – Opera Crystal 60568 – Oioli (Италия); Модернистичен дизайн: три функц..
1 664,55лв.
Тридупков смесител за биде – Opera Crystal 60568/A – Oioli (Италия); Модернистичен дизайн: три фун..
1 527,47лв.
Квадратна душ пита за таван – Unika 1919-INOX – Oioli (Италия); Модел от неръждаема стомана, предн..
450,41лв.
Комплект за вграждане смесител и държач -20%
На вашето внимание, смесител за вграждане с душ функция за биде от серията Skyline на Daniel. Модел..
635,84лв. 508,67лв.
Предложение от гиганта на пазара за обзавеждане в банята и кухнята Teka – хигиенен комплект. Зад то..
46,00лв.
Смесител за биде - комплект за висока хигиена -20%
Най-добрият начин да си осигурите страхотни, качествени смесители за мивка, за баня, за кухня, всичк..
195,01лв. 156,00лв.
На вашето внимание, смесител за биде от италианската марка Daniel. Моделът е в дизайн, който въплъ..
180,80лв.
Смесител за биде в златен цвят - комплект с екстри -20%
Най-добрият начин да си осигурите страхотни, качествени смесители за мивка, за баня, за кухня, всичк..
390,00лв. 312,00лв.
На вашето внимание, душ за биде на италианския гигант Daniel; бидетния душ моделът стои на една пла..
395,70лв.
Смесител за биде част от промо комплект -20%
Най-добрият начин да си осигурите страхотни, качествени смесители за мивка, за баня, за кухня, всичк..
185,91лв. 148,00лв.
Удобен смесител за биде Skyline -20%
На вашето внимание, смесител за биде от серията Skyline на Daniel. Моделът е в дизайн, който изцяло..
459,62лв. 367,70лв.

ДИЗАЙН
Bania24.com активен в електронната търговия отдоста време насам, като същевременно е първия онлайн магазина в България, който предлагат възможност за онлайн пазаруване в категориите на материали, оборудване, обзавеждане и декорация. Компанията следва постоянно възходяща тенденция с нарастваща клиентела, която в момента е около хиляди регистрирани потребители. В допълнение към пълнотата на списъка и използваемостта на сайта, Bania24.com предлага на потребителите възможността да направят своите покупки на вноски, ако имат кредитна карта. Всички продукти, продавани в Е-магазина могат да бъдат закупени от официалните шоуруми и са придружени с гаранция. Bania24.com предлага голямо разнообразие от евтини смесители за бидета за пазаруване през Интернет - смесители за бидета за жилища, смесители за бидета за вили, смесители за бидета за резиденции, смесители за бидета за арт гарлерии, смесители за бидета за посолства, смесители за бидета за спа центрове, смесители за бидета за хотели, смесители за бидета за хостели, смесители за бидета за туристически обекти, смесители за бидета за клиники, смесители за бидета за салони по красота, смесители за бидета за фитнес зали, смесители за бидета за клубове, смесители за бидета за заведения, смесители за бидета за хижи, смесители за бидета за търговски центрове, смесители за бидета за частни сгради, смесители за бидета за обществени сгради, смесители за бидета за държавни сгради, както и много други видове смесители за бидета на ниски цени.
Стил
Bania24.com е онлайн платформа на електронния магазин на частния етикет Bania24.com. Нашите продукти предефинират лукса. Техният дизайн говори на свой собствен език. Изработени майсторски с любов и внимание, те бързо се превърнаха в най-предпочитаните за българския потребител, продукти за обзавеждане и декор на бани. Bania24.com предлага в своята своеобразна дигитална витрина декоративни смесители за бидета, класни смесители за бидета, луксозни смесители за бидета, изящни смесители за бидета, елегантни смесители за бидета, стилни смесители за бидета, неконвенционални смесители за бидета, футуристични смесители за бидета, арт смесители за бидета, поп арт смесители за бидета, дизайнерски смесители за бидета, хубави смесители за бидета, антични смесители за бидета, уникални смесители за бидета, оригинални смесители за бидета, маркови смесители за бидета, ексцентрични смесители за бидета, интериорни смесители за бидета, екстериорни смесители за бидета, висококачествени смесители за бидета, първокласни смесители за бидета, качествени смесители за бидета, класически смесители за бидета, модерни смесители за бидета, винтидж смесители за бидета, ретро смесители за бидета, изтънчени смесители за бидета и още много други стилове смесители за бидета на най-ниски цени.
Цветове
Продуктите на Bania24.com говорят на свой собствен език. Категорията предлага богата гама от смесители за бидета във всички цветове на спектъра на дъгата – от нежни пастели до ярки поп арт цветове. В секцията ще намерите бели смесители за бидета, сиви смесители за бидета, черни смесители за бидета, златисти смесители за бидета, сребристи смесители за бидета, жълти смесители за бидета, оранжеви смесители за бидета, червени смесители за бидета, смесители за бидета бордо, бежови смесители за бидета, кафяви смесители за бидета, смесители за бидета екрю, лилави смесители за бидета, сини смесители за бидета, зелени смесители за бидета, розови смесители за бидета, ахроматични смесители за бидета, колоритни смесители за бидета, цветни смесители за бидета, пъстри смесители за бидета, Както и много още цветове смесители за бидета на суперпромоция.
Модели
Нашият онлайн магазин Bania24.com предлага богата гама от смесители за бидета онлайн - смесители за бидета за баня, смесители за бидета за тоалетна, смесители за окачени бидета, смесители за вградени бидета, смесители за стоящи бидета, смесители за самостоятелни бидета, смесители за бидета фаянс, смесители за бидета високи, смесители за бидета ниски, смесители с душове за бидета, смесители за бидета и моноблок в едно, смесители за бидета алуминий, смесител за биде в баня, вградени смесители за бидета, стоящи смесители за бидета, смесители за бидета с ограничител за топла вода, смесители за бидета иноксови, стененни смесители за бидета, смесители за външни тоалетни, смесители за биде с душ, смесители за бидета със слушалка, смесители за биде от санитарен фаянс, смесители за бидета за моноблоци, смесители за бидета неръждаеми, смесители за бидета никелови, смесители за бидета с уплътнения, както и много други видове смесители за бидета на ликвидация.
Разновидности
Ние в Bania24.com, разполагаме с различни видове евтини смесители за бидета – смесители за тоалетна фаянс, стенен смесител за биде, смесител за биде с подвижен душ, смесител за биде стоящ, смесители за бидета гранитни, смесител за биде цени, смесители забидета баня цени, смесител за бидета евтин, смесители за бидета за стена, смесител за биде за инвалиди, смесители за бидета магазин, смесители за бидета с фотоклетка, смесител за скрито биде, смесител за тоалетно биде, смесител за биде с подвижен душ размери, термостатни смесители за бидета, смесители за бидета хотели, смесители за биде цена, иноксов смесител за биде, керамични смесители за биде, смесител за биде за вграждане, порцеланови смесители за биде, никелови смесители за биде, чугунени смесители за биде, метални смесители забиде, смесители за биде поликарбонат, смесител тоалетна чиния с биде турска, смесители за бидета батерия, смесител за биде вграден, смесител за вградено биде, смесители за бидета с моноблок, смесител за биде стенен, смесител за биде цена, алуминиеви смесители за биде и много други видове смесители за бидета на разпродажба.
Размери
Bania24.com предлага смесители за бидета в разнообразие от цени, модели, стилове, материали и размери. Можете да разгледате нашия магазин само с няколко клика.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Бидетата като цяло не са разпространени в България. Bania24.com застава зад идеята за природосъобразен, здравословен и естествен начин на живот. Ние, екипът на Bania24.com, защитаваме „зелената идея” и искаме хората да използват разумно естествените ресурси. Какъв по-добър начин за поддържане на личната гихиена от този, да се използва биде във всяко домакинство и на всяко обществено място. Освен това хората, които инсталират биде в своите хигиенно санитарни помещения, чиито бизнес е свързан с международни сътрудничества, могат да претворят мултикултурен облик в своето интериорно пространство. По този начин бидето се превръща в символ на гостоприемство и толерантност към космопиолитните общества, каквото и нашето е добре да бъде. Така Bania24.com доказва, че удобството и стилът могат да вървят ръка за ръка. Тук може да намерите
ЦЕНИ
В оn-line магазин Bania24.com можете да намерите индивидуални или стандартни смесители за мивки за дизайнерски бани в голямо разнообразие от дизайни на конкурентни цени.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Ние зареждаме в нашите сериозни складови пространства най-харесваните и предпочитани от българската аристокрация, интелигенция и хората на изкуството фирми. Едни от марките, от които внасяме са световноизвестната италианска фирма DANIEL, реномираните български брандове VIDIMA и FAYANS, и много други.
ПРОИЗХОД
Ние сме официален вносител на някои от фирмите, с които работим за България. Освен това, внасяме нашите приказни модни линии, директно от фабриките. В секцията може да срещнете италиански смесители за бидета, испански смесители за бидета, български смесители за бидета, полски смесители за бидета, гръцки смесители за бидета, турски смесители за бидета, китайски смесители за бидета, немски смесители за бидета и много други смесители за бидета на ликвидация.
НАЛИЧНОСТИ
Ние притежаваме много големи наличности в нашите складове и шоуруми, тъй като Bania24.com е специалистът в областта бижута за баня. Когато се нуждаете от солиден и дълготраен хардуер за Вашите шкафове, прозорци и врати, оборудване и санитарен фаянс, тук сте на правилното място. Ние знаем, че решенията в дизайна са безброй и се стараем да предлагаме достаътъчно широк асортимент от текстури, материали и цветове, за да претворите Вашата баня абсолютно точно, по начина, по който си я преставяте.
ТРАНСПОРТ
Ние превозваме Вашите поръчки с най-бързите и коректни куриерски фирми у нас. При закупуване на цяла баня и зявки за закупуване на плочки над определена сума, Вие ще можете да ползвате наш фирмен транспорт напълно безплатно.
МАГАЗИНИ
В нашия Е-магазин Bania24.com предлагаме широка гама от смесители за бидета. Тук може да откриете смесители за баня с керамична глава, когато търсите по голяма здравина. Освен това предлагаме термостатичен смесители за бидета, когато сте насочени към по-прецизното настройване на температурата. Заповядате на място в един от нашите магазини, намиращи се в София, Разлог и Благоевград и ни кажете от какво се нуждаете и какво желаете и ние ще Ви го предложим, защото в Bania24.com има всичко за всеки!