Изчисти
Цена
Производители
Каталог

Мозайки - стъклокерамика

Покажи:
Подредба:
Невероятни мозаечни плочки Lecce red glass от CIFRE (Испания) -20%
Lecce red glass е набор от остъклени мозаечни плочки, които са дело на испанския световноизвестнен з..
29,60лв. 23,68лв.
Gema Мarron е една прекрасна колекция от гланцирани плочки с релефна повърхност, напомнящи мозайка в..
38,10лв.
Jonico е поредица стъклени мозаечни плочки за оригинални дизайнерски решения, които се предлагат от ..
35,60лв.
Шикозната серия Tenlight G-503 блестящи стъклокерамични плочки с антична позлата и дизайн с решетка,..
32,00лв.
Arda L-1180 стъклокерамична мозайка в размери 30х30 см. за плот, бар, рецепция и стенно пано, която ..
15,00лв.
Модната линия Petunya е двукомпонентна мозайка от стъклокерамика в бяло, черно и червено, като отдел..
34,00лв.
Артистични мозаечни плочки Volcano Emperador Ciaro Mosaico от CIFRE (Испания) -16%
Volcano Emperador Ciaro представлява мозайка от разнородни по размер цвят и текстура компоненти, алю..
36,00лв. 30,24лв.
MC-303 VERDE PISTACHO са мозаечни плочки в светло зелен цвят и бляскаво покритие. Те са антиплъзгащи..
67,90лв.
Креативната гама Tenlight G-48500 на турската знаменита фабрика Betas Glass Mosaic е поредица от стъ..
24,00лв.
Tenlight Imperatore SG-4883 е колекция от стъкломозаечни метро плочки в топли и гостоприемни бежови ..
30,00лв.
Уникалните мозаечни плочки MC-301 VERDE OSCURO са в тъмно зелен цвят и представляват красива мрежичк..
67,90лв.
Karnas T – 2225 съставлява мозайка от стъкломерамични плочки в размери 31.5х31.5см., които се внасят..
11,00лв.
Tenlight NS-2013 е трикомпонентна мозайка от стъкло и керамика, която е с в бял и златист цвят и се ..
36,00лв.
Polaris Adara SG-1550 е уникално красива стъклокерамична мозайка във формат 30х30см. в меки и топли ..
27,00лв.
Трикомпонентната мозайка от стъклокерамика Tenlight Safir D-09 е дело на турския реномиран бранд Bet..
33,00лв.
Tirreno Iris White е дизайнерска модна линия от мозаечни плочки на испанската фантастична марка Cifr..
29,60лв.
Подовите мозаечни плочки в нежно бежово са част от гамата Canem Beige на испанската популярна фирма ..
148,38лв.
Naren L-1104 е набор от надеждна и огнеупорна стъклокерамика във формат 30х30 см., която се предлага..
16,00лв.
Линията стъклокерамична мозайка имитация на варовик с тъмбъл подреждане AKSF-9052 е в натурален бежо..
16,00лв.
MC-702 NARANJA е модна линия от мозаечни плочки за подови и стенни облицовки на всякакви вътрешни и ..
82,00лв.
Tenlight Fiesta L-1119 е стъклокерамична мозайка от елементи с еднотипни размери с бяла, лъщяща черн..
17,00лв.
Molala Puce R-8895 е поредица от плочки в нюанси на бяло, кафяво и мляко с какао в големина 32,7х32,..
14,00лв.
Canus L-1140 е линия стъклокерамична мозайка имитация на камък във формат 30х30см., която се предла..
15,00лв.
AKSF-9012 е линия от зашеметяващи облицовъчни плочки от стъклокерамика в големина 29х31,5 см., които..
16,00лв.

ДИЗАЙН
Нашият онлайн магазин Bania24.com е известен със своята история. В нашия магазин са правили успешни инвестиции български и международни компании със силни перспективи за растеж. Диверсификацията на фирмата ни е насочена към дългосрочно развитие на корпоративните ни ценности и скорошно излизане на европейския пазар. Една от иновациите на компанията е образоването на нашите клиенти. Заповядайте в нашия блог, за да разберете повече за техническите характеристики и дизайна според последните тенденции. Предлаганите в секцията продукти биват мозайка за жилища, мозайка за арт галерии, мозайка за резиденции, мозайка за посолства, мозайка за хижи, мозайка за вили, мозайка за хостели, мозайка за хотели, мозайка за заведения, мозайка за ресторанти, мозайка за офиси, както и мозайка за държавни, публични и обществени сгради.
Стил
Откакто регистрирахме нашия магазин, ние изграждаме и украсяваме стотици домове винаги с акцент върху качеството и единствения критерий да станат идеални места за по добро качество на живот. В зависимост от Вашия интериорен проект, с нашите продукти може да сътворите неповторима и запомняща се вътрешна архитектура на Вашето интериорно пространство – поп-арт мозайка, ренесансова мозайка, антична мозайка, английска мозайка, френска мозайка, римска мозайка, старогръцка мозайка, японска мозайка, арт мозайка, декоративни мозайки, класни мозайки, луксозни мозайки, изящни мозайки, елегантни мозайки, стилни мозайки, неконвенционални мозайки, арт мозайки, поп арт мозайки, дизайнерски мозайки, хубави мозайки, антични мозайки, уникални мозайки, оригинални мозайки, маркови мозайки, висококачествени мозайки, първокласни мозайки, качествени мозайки, класически мозайки, модерни мозайки, винтидж мозайки, ретро мозайки, изтънчени мозайки, и още много други стилове мозайки на ниски цени.
Цветове
Мозйките, предлагани от нашия магазин биват разнообразни текстури, дизайни, цветове, модели, стилове и материали. Категорията предлага златна мозайка, сребърна мозайка, бронзова мозайка, пъстра мозайка, медена мозайка, тъмно зелена мозайка, зелена мозайка, огледална мозайка, бяла мозайка, червена мозайка, тъмно червена мозайка, черна мозайка, сива мозайка, тъмно сива мозайка, живописна мозайка, мозайка в пастелни цветове, монохромна мозайка, ахроматична мозайка, синя мозайка, тъмно синя мозайка, шарена мозайка, цветна мозайка, жълта мозайка, лилава мозайка, бежова мозайка, оранжева мозайка, смесена мозайка и пр.
Модели
В Bania24.com ще намерите всичко необходимо за ремонта на детската стая, спалнята, банята, хола, трапезарията, кухнята и пр.В категорията ще намерите мозайки със стъклопис онлайн – мозайка живопис, красива мозайка, мозайка със стъкла, мозайка от релефни плочки, мозайка от гланцирани плочки, мозайка от текстурирани плочки, мозайка от огледални плочки, мозайка от плочки с вграден инокс, мозака с влят маслен компонент, мозайка с огледало, мозайка с рисунка, стъклокерамика за басейн, мозайка с диви цветя, мозайка с тропически риби, мозайка с пейзаж, мозайка фон, художествена мозайка, мозайка картина, мозайка снимка, японска мозайка, китайска мозайка, мароканска мозайка, мексиканска мозайка, африканска мозайка, мозайка със сцена, мозайка с животни и много други модели мозайки на най-ниски цени.
Разновидности
Нашият приоритет е да се третира всеки един клиент индивидуално по отношение на желанията и потребностите на много внимателен избор на продукти. Ние предлагаме мозайки, текстурата на които може да е най-различна - мозайка естествен камък, мозайка технически камък, мозайка речен камък, мозайка стъклокерамика, мраморна мозайка, мозайка полимермрамор и много други типове мозайки на ликвидация.
Размери
Материалите могат да се изплозват както за вертикални, така и захоризонтални фризове. Може да украсите зоната с ваната или душ зоната. Най-добре е да се свържете с наш експерт дизайнер, който да Ви улесни в избора.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Мозайките могат да бъдат инсталирани в цялата баня, в душ зоната или в пространството около ваната. Предлаганите в колекцията мозайки, могат да се нарежат и да се използват декоративно за фризове. Видовете мозайка, които хората изплзавт днес са от естествен камък, от мрамор и от стъкло. Мозайката от стъкло се състои от кварцов пясък, който е слят с другите компоненти.Този вид мозайка е водоустойчива, устойчива е и на триене и удари, но не много силно. Плочката придобива свойствата си, защото по време на обработката на стъклото се пече в пещ при висока температура. Освен това, този тип мозайка има високо ниво на устойчивост на топлина. Благодарение на това качество на стъклената мозайка често се използва за украса на печки и камини. В секцията ще намерите мозайки за баня, мозайки за тоалетна, мозайка за коридори, мозайка за стълбище, мозайка за веранда, мозайка за фасада, мозайки за кухня, мозайки за тераса, мозайки за антре, мозайка за детска стая, мозайка за хол, мозайка за всекидневна, мозайка за стена, мозайка върху постал, мозайка върху плъзгаща врата, мозайка за лятна кухня, мозайка за механа, мозайка за барбекю, мозайка за веранда, мозаечни плочки, стъклокерамика, мозайка за баня, Mozaiki, мозака за градина и много други мозайки размери, мозайки цветове и мозайки цени.
ЦЕНИ
Целта на магазин Bania24 е да предложи на своите гости най-добрите продукти за дома им на конкурентни цени. Цената в продуктовото описание е на кв. м. Заповядайте в нашите физически магазини и се уверете сами, че при нас се постига синергия между качество, дизайн и цена.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Едни от фирмите, с които работим са: SANCHIS е испанска фирма, чиито продукти имитарат мозайка. CIFRE е испански производител, който използва стъкло и предлага варианти от цветове. MOSAVIT са предназначени за подове на бани и басейни.
ПРОИЗХОД
Ние разполагаме с широк набор от гръцки мозайки, испански мозайки, италиански мозайки, германски мозайки, турски мозайки, български мозайки и китайски мозайки.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности в нашите магазини и складове. Знаем колко е важно материалите за Вашето ново строителство или ремнот да се доставят в кратки срокове, особено, ако сте наели екип, който да ги инсталира.
ТРАНСПОРТ
Ние изпълняваме поръчки онлайн, като доставяме във всички райони на страната. Когато поръчката е по-голяма, използваме безплатно фирмен превоз, вместо куриер.
МАГАЗИНИ
В светлината на любовта към работата ни и желанието ни да се подобри ежедневието на нашите клиенти, ние решихме да се създаде онлайн магазина Bania24, в който да предлагаме на нашите гости пълна гама от продукти за дома. За да изберете най-точно необходимите Ви продукти заповядайте в нашите магазини в Разлог, Благоевград и в столицата.