Изчисти
Цена
Производители
Размери паравани
Каталог

Паравани за баня

Покажи:
Подредба:
Комплект за обзавеждане на душ пространство: душ корито Terran и параван Victoria; Модели от прод..
838,80лв.
Комплект за обзавеждане на душ пространство: душ корито Terran и параван Victoria; Модели от прод..
984,00лв.
Продукт: Стъклен параван за баня, тип преграден, комбиниран – модел ICS 110/31;120/31;130/31 от кол..
386,50лв.
Продукт: Стъклен параван за баня, тип преграден с три плъзгащи се врати – модел ICS 100/31SG от к..
403,06лв.
Продукт: Стъклен параван за баня, тип преграден с плъзгащи се врати – модел от колекциите параван..
545,83лв.
Продукт: Стъклен параван за баня, тип преграден с три плъзгащи се врати – модел ICS 100/31 от коле..
391,06лв.
Продукт: Стъклен параван за баня, тип стационарен – модел ICS 112SG от колекциите паравани на Интер..
262,80лв.
Стъклена преграда за вана - параван за баня. Състои се от 1 врата и статична част - фиксирана към ст..
486,00лв.
Врата за душ кабина с плъзгачи - 3 части. (2 врати и фиксиран панел). Комбинира се с панел Connect L..
453,60лв.
Врата за душ кабина - с плъзгачи. Може да се вгради към квадратна или праеоъгълна кабина за ъгъл или..
411,60лв.
Въртяща се врата за душ кабина с дръжки от хром на профилите. Възможност за комбинация с душ корита ..
414,00лв.
Сгъваема врата за душ кабина - вградена. С отваряне навътре или навън. Подсилено стъкло с Ideal Clea..
631,20лв.
Плъзгаща врата за душ кабина - с фиксиран панел. Подходяща е за вградена в ниша душ кабина или самос..
661,20лв.
Стъклена врата за баня - с голяма дръжка и панти за стена. Подсилено стъкло с 8 мм дебелина. Характ..
498,90лв.
Преградна врата от стъкло за баня - подходяща за монтаж в ниши или между две стени. Дебелината на ст..
335,00лв.
Преграда-параван за душ кабина от 2 части - врата за отваряне и статично стъкло. Декорирано стъкло -..
828,00лв.
Стъклен параван за баня - 2 врати свързани с панти, които се прибират плътно до стената при отваряне..
684,00лв.
Страничен панел за душ кабина - фиксиран. Не е за самостоятелен монтаж, а се комбинира с други елеме..
373,20лв.
Стъклена преграда за баня - тип хармоника. Този параван може да образува своеобразна душ кабина при ..
739,00лв.
Паравана за баня - състои се от 2 стъклени врати на панти. Стъклото е темперирано и може да се поръч..
840,00лв.
Стъклена преграда за баня - параван от 2 части - врата на панти и стъкло. Характеристики: Размери - ..
679,00лв.
Параван за баня от матирано стъкло - с врата на плъзгане. Характеристики: Размери - 160/190 Стъкло м..
860,00лв.
Стъклен параван преграда за баня - стъклена стена от прозразно стъкло. Характеристики: Размери - 60/..
230,00лв.
Стъклена преграда за баня - параван за ниши. Подходящ аз пространства за къпане. Характеристики: Раз..
590,00лв.

ДИЗАЙН
Реновирайте Вашата баня в модерно и уютно пространство със завладяващите паравани, прегради, врати и завеси на Bania24.com. Идеи за паравани за баня може да намерите като разгледате в Интернет или в онлайн медии. Моля, свържете се с нас и споделете Вашето мнение. Най-добрите нововъведения в нашата компания са създадени именно от обратната връзка с нашите клиенти и техните интелигентни идеи. Нашата специална селекция предлага широк набор от паравани за баня онлайн: паравани за баня за вили, паравани за баня за апартаменти, паравани за баня за хостели, паравани за баня за хотели, паравани за баня за търговски обекти, паравани за баня за туристически обекти, паравани за баня за хижи, паравани за баня за къмпинги, паравани за баня за СПА центрове, паравани за баня за посолства, паравани за баня за резиденции, паравани за баня за арт галерии, паравани за баня за басейни, паравани за баня за държавни сгради, паравани за баня за частни сгради, паравани за баня за публични сгради, паравани за баня цени, паравани за баня размери, паравани за баня цветове и много други видове паравани за баня на ниски цени.
Стил
Мотото „Ние създаваме хармония!” е част от новата стратегия на нашия Е-магазин Bania24.com. Ние се стремим да превърнем потребителя в експерт на реновирането на дома или бизнеса. Секцията предлага разнообразие от евтини паравани за баня: луксозни паравани за баня, декоративни паравани за баня, класни паравани за баня, луксозни паравани за баня, изящни паравани за баня, елегантни паравани за баня, стилни паравани за баня, неконвенционални паравани за баня, футуристични паравани за баня, арт паравани за баня, поп арт паравани за баня, дизайнерски паравани за баня, хубави паравани за баня, антични паравани за баня, уникални паравани за баня, оригинални паравани за баня, маркови паравани за баня, ексцентрични паравани за баня, интериорни паравани за баня, екстериорни паравани за баня, висококачествени паравани за баня, първокласни паравани за баня, качествени паравани за баня, класически паравани за баня, модерни паравани за баня, винтидж паравани за баня, ретро паравани за баня, изтънчени паравани за баня и още много други стилове паравани за баня на икономични цени.
Цветове
В нашия онлайн магазин Bania24.com ще намерите орнаменти, които се открояват за иновативния си дизайн и високо качество на строителството. Победители и предстоящи дизайнери предлагат уникални творения, които красят интериорното пространство и правят живота ни по-лесен, по-прост и със сигурност по-красив. Секцията разполага с богат асортимен паравани за баня на топ цени - бели паравани за баня, черни паравани за баня, кафяви паравани за баня, сиви паравани за баня, лилави паравани за баня, безцветни паравани за баня, цветни паравани за баня, пъстри паравани за баня, зелени паравани за баня, сини паравани за баня, шарени паравани за баня, розови паравани за баня, жълти паравани за баня, червени паравани за баня, паравани за баня бордо, бежови паравани за баня, колоритни паравани за баня, ахроматични паравани за баня, златисти паравани за баня, сребристи паравани за баня, бронзови паравани за баня, медни паравани за баня, паравани за баня с принт, паравани за баня с шарка, паравани за баня диамант, паравани за баня с животни, паравани за баня на цветя и много други панавани за баня на топ цени.
Модели
Когато поръчвате параван, освен базисният материал е добре да съобразите обкова и прага му с останалите елементи в банята като дръжки на врати, шкафчета и чекмеджета, бижута, рамки, и пр. В тази секция ще откриете широка гама от различни по модел преградни стени за бани като: статични паравани за баня, паравани за баня с плъзгащи се врати, паравани за баня с отваряеми врати, паравани за баня тип хармоника, душ паравани за баня, декорирана душ преграда, компактна душ преграда, параван, преградна стена, преградна стена с плъзгане, стационарен параван, стъклен параван, стъклена врата за баня и много други модели паравани за баня на разпродажба.
Разновидности
В нашия електронен магазин Bania24.com може да закупите онлайн готови паравани за баня или изработка на паравани за баня. Параваните за баня по поръчка се изработват по заявка на клиента и от предпочитаните от него материали. Тук ще намерите богата гама от стъклени паравани за баня, паравани за баня от акрил, преградни стени за баня от цветно стъкло, паравани за баня от алуминиева дограма, стъклени паравани за баня, паравани за баня от закалено стъкло, паравани за баня от плексиглас, паравани за баня от поликарбонат, паравани за баня от пластмаса, paravani za banq, paravani za banq ceni и много други паравани за баня на икономични цени.
Размери
Параваните за баня са най-често поставяният продукт в банята сред всички прегради, които спират водата. Параваните за баня, предлагани в нашия магазин могат да бъдат със стандартни или алтернативни размери, като например, паравани за малка баня. Ние, също така, изработваме паравани за баня по размер на клиента.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Душ параваните са много удобен и практичен начин да създадете в банята си мокра и суха зона, изолирани едно от друго, колкото и малка да е тя по размер. Те са по-практични, в сравнение с душ кабините, тъй като Вие избирате колко далече ще ги поставите от стената, като така създавате повече простор за взимането на душ. Нашите паравани за баня са с ергономични монтаж и поддръжка.
ЦЕНИ
В нашия магазин Bania24.com ще намерите голямо разнообразие от паравани за баня на ниски цени. Ако в двуседмичен срок, намерите по-ниска цена, от тази, на която сте закупили изделие от нашия Е-магаазин, ние ще го приемем обратно и ще Ви върнем парите.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Изделията от български производители могат да бълат произведени по размери на клиента от кристално стъкло, а обковът е италиански и с 10 години гаранция. BACCA изработват продукти от матирано закалено стъкло с праг от технически камък INTER CERAMIC използват освен стъкло и хромирани профили.
ПРОИЗХОД
Продуктите в секцията са на реномирани български и европейски брандове. Колекцията разполаога с български паравани за баня, полски паравани за баня, турски паравани за баня, гръцки паравани за баня, италиански паравани за баня, испански паравани за баня и много други паравани за баня на топ цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние в Bania24 поддържаме на склад много големи наличности, защото знаем колко е важно продуктите да пристигат навреме, особено когато за Вас работят екипи, на които плащате високи ставки.
ТРАНСПОРТ
Ние в Bania24.com използваме услугите на куриерски фирми, за да доставим Вашите поръчки онлайн до всеки обект в страната. За поръчки на едро транспортирането на изделията е за наша сметка и ние ги доставяме с професионален транспорт на компанията.
МАГАЗИНИ
Декорите са това, което придава уникален стила на една баня и могат да я накарат да придобие различни характеристики по всяко време. Заповядайте в един от нашите магазини в София, Благоевград или Разлог, за да се уверите, че в Bania24 се постига невероятна симбиоза между цена и качество!